Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب پس من الان که 1060 هستم در بین 76956 نفر چرا بهم نمیده؟:biggrin1:

اون Trophy رو روزهای دوشنبه وقتی که لیدر بورد ریست میشه میتونید بگیرید... با این تعداد نفرات هم باید رنکینگ هفتگیت زیر 760 باشه... اما تا آخر هفته تعداد بیشتر میشه.
من خودم با همین حدود رنکینگ تونستم 1% رو بگیرم.

اقايون فرق اين دو با هم چيه؟
Wasteland Medic
Revive 5 allies in Wasteland Bullet in a round.

Cruiser Medic
Revive 5 allies in Vekta Cruiser in a round.

اینا مربوط به دوتا مپ پک Wasteland و Cruiser ـه که باید از PSN بخری.

یک 1#انقدر خوب باشه شاگرد اول بشی:biggrin1:مثل منو که دیدی انقدر بازی کردم قرمز شدم.اگر اون رنگی بشی تمام تروفی های رنک 10 6 3 1اگر درست بگم رو می ده.:biggrin1:
دوست عزیز فیلم چیه یکم دقت کن جاهایی که پستوه نگاه کن پیدا می کنی

یک 1#انقدر خوب باشه شاگرد اول بشی:biggrin1:مثل منو که دیدی انقدر بازی کردم قرمز شدم.اگر اون رنگی بشی تمام تروفی های رنک 10 6 3 1اگر درست بگم رو می ده.:biggrin1:
آهان فهمیدم من که 10 رو گرفتم:biggrin1: آره عددها رو هم درست گفتی:biggrin1: پس باید تا دوشنبه صبر کنم ببینم کدوم ها رو بهم میده.
نه بابا من اعصاب ندارم تو بازی دنبال این چیزا بگردم سر راه میرفتم از هر کدوم نصفش رو پیدا کردم:biggrin1: بقیش رو به فیلم احتیاج دارم

اي حاجي اينا معلوم نيست كجا كذاشتن كه به پستو غير پست پيدا نميشه:cheesygri
حالا اگه پيدا كردي بذار:biggrin1:

یک نمونش توی مرحله ای است که باید از یک قسمت دفاع کنید مرحلهی 3 4 می شه قبل از این که برسین به اون جا از توی خونه ها رد می شین توی یک خونه یک در نیمه بازه اون تو رو نگاه کنین از این هایی که باید با تیر بزنین رو می بینین همین یکی فعلا :biggrin1:

دوستان یک سوال فنی:biggrin1: من الان 13 تا از 14 تا دشمن رو Melee Attack کشتم. به نظرتون 14 کی هستش؟:biggrin1: هیچ راهی وجود نداره بدونم کی هست؟

دوستان یک سوال فنی:biggrin1: من الان 13 تا از 14 تا دشمن رو Melee Attack کشتم. به نظرتون 14 کی هستش؟:biggrin1: هیچ راهی وجود نداره بدونم کی هست؟
14 ]چیه؟:دی منظورت اگه اینه که کجا آمارتو در بیاری برو تو قسمت Status اون تو همه آمار Singleplayerـت رو نوشته.

14 ]چیه؟:دی منظورت اگه اینه که کجا آمارتو در بیاری برو تو قسمت Status اون تو همه آمار Singleplayerـت رو نوشته.
صبح عالی متعالی:biggrin1: بابا اون رو که میدونم از همون جا رفتم دیدم:biggrin1: باید 14 تا دشمن مختلف رو Melee کنی ولی من 13 رو رو زدم:biggrin1: 14 کی هست؟ خود ژنرال هست یا کسی دیگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or