Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در کل من خوراکم Sabouter هستش این راه ها هم عملی نیستن :biggrin1: فرافکنی نکنید ...
sabouter فقط به درد زمانی میخوره که تو بازی همه مبتدی باشن و گرنه شما اگه پیشرفت کنید و جنرال بشید وقتی تو بازی با هم رنکات sabouter برداری مثل آب خوردن تشخیص میدنت همونطور که کامیار گفت مخصوصا هم اگه isa باشی که خیلی disguiss شدنش ضایع هست آدم از 10 کیلومتری میفهمه. sabouter فقط قابلیت مین گذاشتنش خوبه که اونم تازه میفهمن.
من یه بار این کارو کردم ! اونم نامردی نکرد و زد :biggrin1:

از همه مسخره تر به نظر من RPG هستش ! البته توهین نشه ها قصد جسارت ندارم ...
توهین چیه؟ جسارت چیه؟ به نظر من هر کی راکت یا نارنجک انداز برمیداره یک noob خالص اونم از نوع خرگوشی (به قول اصلان). حالا باز نارنجک انداز یه یه قلقی چیزی داره ولی راکت رو یارو همینطور نمیدونه کجا ول میده خودشم میمیره
من نمیدونم این gg چرا تو آنلاین بازی راکت گذاشته من که تانکی نمیبینم

گذاشته برای تویی کهه اینترنت صد من یک چاررک(چی گفتم)که با شاتگان بزنی تو مغزت هم نمی میری!!سابوتر رو یکم دقت کنی اصلا سلاحش معلومه !!:cheesygriمین گزاری هم که یک نارنجک بیفته می ترکه

عزیزان من تازه ps3 گرفتم... وقتی مرحله اول campaign این بازی به آخرش میرسه(بعد از نابود کردن 2 تانک) یه دستگاهی میاد پایین که مثل اینکه باید سوارش شد ولی من هر چی تلاش میکنم هیچ دایره ای چیزی نمیاد که من سوارش شم... چه جوریاس؟! بازی مشکل داره یا مشکل از مخ منه؟!

عزیزان من تازه ps3 گرفتم... وقتی مرحله اول campaign این بازی به آخرش میرسه(بعد از نابود کردن 2 تانک) یه دستگاهی میاد پایین که مثل اینکه باید سوارش شد ولی من هر چی تلاش میکنم هیچ دایره ای چیزی نمیاد که من سوارش شم... چه جوریاس؟! بازی مشکل داره یا مشکل از مخ منه؟!
ببین من خودم دو روز پیش اونجا رو رد کردم شما باید بعد از اینکه تانک اول رو منفجر کردی. بری سوار تانک خودتون بشی و دشمن ها رو نابود کنی و تا خودش از تانک پیدا بشه.
در ضمن SP هم رعایت کنید ممنون

برای اجرای killzone 2 روی رزولِیشن 1080p در قسمت display settings در تنظیمات HDMI گزینه Custom تیک 720p رو بردارید تا روی 1080p اجرا بشه

آخرین ویرایش:
خودش از تانک پیاده میشه ولی بعد چی؟! هیچ اتفاقی نمیفته... اون یارو که میاد پایین ولم میکنه برم تو مرحله بچرخم!... بعد از پیاده شدن از تانک نباید فیلمی چیزی نشون بده که مرحله تموم بشه؟!

خودش از تانک پیاده میشه ولی بعد چی؟! هیچ اتفاقی نمیفته... اون یارو که میاد پایین ولم میکنه برم تو مرحله بچرخم!... بعد از پیاده شدن از تانک نباید فیلمی چیزی نشون بده که مرحله تموم بشه؟!
چرا باید یک فیلمی نشون بده اصلا بعد از اینکه خودش از تانک پیدا میشه دیگه کنترلش دستت تو نیست که بخوای کاریش بکنی می خوای از آخرین قسمت بازی یک بار دیگه برو

چه قدر اینا پدر سوخته هستند!!!!!!!
تروفی های پچ جدید رو تو آپدیت آخر بازی قرار دادند به جای اینکه با خود پچ ها install بشه تا مجبور بشیم بریم پچ های جدید هم بخریم!!!!!

همیشه همینطوره
البته برای گرفتن پلانتیومش هیچ مشکلی نداره و میتونی بگیری
چون منم RE5 ور آپدیت کردم دیدم ای داد که بدبخت شدم و پلانتیوم از کفم پرید ولی دیدم نه بهم داد پلانتیوم رو
برای همین نگران نباشه نیازی به مپ های جدید نداری! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or