ما دسته ISA هستیم.:biggrin1:خوب بعد ما از کدوم دسته هستیم؟
ممنون:blushing:
نه حاجی تو گوگل سرچ کردم گییر اووردم من همه چی رو مجازی میگیرم
قربانت.
sabouter فقط به درد زمانی میخوره که تو بازی همه مبتدی باشن و گرنه شما اگه پیشرفت کنید و جنرال بشید وقتی تو بازی با هم رنکات sabouter برداری مثل آب خوردن تشخیص میدنت همونطور که کامیار گفت مخصوصا هم اگه isa باشی که خیلی disguiss شدنش ضایع هست آدم از 10 کیلومتری میفهمه. sabouter فقط قابلیت مین گذاشتنش خوبه که اونم تازه میفهمن.در کل من خوراکم Sabouter هستش این راه ها هم عملی نیستن :biggrin1: فرافکنی نکنید ...
توهین چیه؟ جسارت چیه؟ به نظر من هر کی راکت یا نارنجک انداز برمیداره یک noob خالص اونم از نوع خرگوشی (به قول اصلان). حالا باز نارنجک انداز یه یه قلقی چیزی داره ولی راکت رو یارو همینطور نمیدونه کجا ول میده خودشم میمیرهمن یه بار این کارو کردم ! اونم نامردی نکرد و زد :biggrin1:
از همه مسخره تر به نظر من RPG هستش ! البته توهین نشه ها قصد جسارت ندارم ...
عزیزان من تازه ps3 گرفتم... وقتی مرحله اول campaign این بازی به آخرش میرسه(بعد از نابود کردن 2 تانک) یه دستگاهی میاد پایین که مثل اینکه باید سوارش شد ولی من هر چی تلاش میکنم هیچ دایره ای چیزی نمیاد که من سوارش شم... چه جوریاس؟! بازی مشکل داره یا مشکل از مخ منه؟!
خودش از تانک پیاده میشه ولی بعد چی؟! هیچ اتفاقی نمیفته... اون یارو که میاد پایین ولم میکنه برم تو مرحله بچرخم!... بعد از پیاده شدن از تانک نباید فیلمی چیزی نشون بده که مرحله تموم بشه؟!