Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا بخوای بفهمی و قرمز بشه که مردی یک راه می گم عملی هست صد در صد:
1-اگر هلگاست شدی دقت کنی به طرف سابوتر می بینی چراغ های چشمش خاموشه یک تیر بزن تو مغزش:cheesygri
برای isaاگر شدی هلگاست اومد بینتون همشون سرباز ساده می شن بعد بعضی وقت ها می بینی یارو اسمش اسم خودته:cheesygri

شما چرا ازین راه های ناپسند یاد میدی به بچه ها ؟! :biggrin1:

این نشون می ده که چقدر این راه عملی هست !!!یک راه هم برای دیدن اسنایپر برین جلوش وایسین ببینید می زنه یا نه :biggrin1:

من یه بار این کارو کردم ! اونم نامردی نکرد و زد :biggrin1:

از همه مسخره تر به نظر من RPG هستش ! البته توهین نشه ها قصد جسارت ندارم ...

من این رو گفتم چون خودم اسنایپر خیلی خوبیم البته اسنایپر بیکار نیست که طرف بیاد جلوش بزنه از همون دور بی هیچ دردسر زرپ !:cheesygri

دوستان ببخشید موتور بازی چی هست؟
بعد قضیه این هلگاست و ... چی بید من اصلا اطلاعاتی از این بازی ندارم ولی برام جالب شده ممنون...
خیلی ممنونم

موتور بازی رو من خیلی نمی دونم ولی هلگاست ها رو چرا:
این ها مردمی شورشی بودند که به سیاره ی هلگان تبعید شدند اما پس از مدتی متوجه شدن شرایط اب و هوایی تاثیر داره روشون می زاره یعنی موهاشون ریخت و گنده و قوی شدن و دیگه نمی تونستن اکسیژن تنفس کنند.در سلاح ها پیشرفت خیلی زیادی کردن و حتی موقعی که نیرو های ISA به سیاره حمله کرد متوجه شد که هوای سیاره دارای الکتریسیته هست و همین الکتریستیه در ارک تاور ها(ضد هوایی خودمون)استفاده شده و حتی در مرحله ای اسلحه ای می ده که تیرش بی نهایته و تیر نمی زنه ولی مثل بازی این فیموس برق می زنه به یارو........:biggrin1:

البته بستگی داره موتور فیزیکی بازی چی باشه مثلا موتور فیزیکی بازی آلن ویک Havok 4.0 هست !!!
راستی دوستان میشه بگید چندتا گروه کلا در بازی هستند و اینکه داستان بازی چی هست و از چی قراره ؟
یه لینکی چیزی بدید ممنون میشم

شماره:23 با تیتر دوئل در جهنم.
ISA نیرو های زمینی هستن که همیشه در درگیری با هلگان ها بودن ولی بعد خسته می شن و به هلگان سیارشون حمله می کنن این بازی از نظر چند نفره با بازی هالو و بلکم بیشتر در رقابته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or