خدا لعنت کنه کسای که سرور می سازن رو!:biggrin1:اون Friendly Fire رو On میکنند!بعد میشه Team Kills دوستان رو میفرستید اون دنیا!هر چی امتیازم میگیری به فنا میده...52 تای اولی رو باید بگیری تا پلانتیوم رو بهت بده!
آخریش فکر کنم اینه که میگه باید 50 برد در قسمت آنلاین داشته باشی!
راستی این team kill قضیش چیه؟
این ریبون ها رو هم ما هنوز توش موندیم یک سر از اول تاپیک باید بگردیم همش رو جمع آوری کنیم!!!ای خداااااااا!!!! :biggrin1:
خودش از تانک پیاده میشه ولی بعد چی؟! هیچ اتفاقی نمیفته... اون یارو که میاد پایین ولم میکنه برم تو مرحله بچرخم!... بعد از پیاده شدن از تانک نباید فیلمی چیزی نشون بده که مرحله تموم بشه؟!
آره دیگه Team Kill تو هم تو هفته قبل 11 هستش:biggrin1: خوبه:biggrin1:خدا لعنت کنه کسای که سرور می سازن رو!:biggrin1:اون Friendly Fire رو On میکنند!بعد میشه Team Kills دوستان رو میفرستید اون دنیا!هر چی امتیازم میگیری به فنا میده...
آرهبه به پس خدا رو شکر مال من 0 میباشد :biggrin1:
گفتم شاید بده که هیچی از این ندارم :biggrin1:ولی همون بهتر که ندارم1
ماله من 3٪ شده ماله تو 1٪ من خیلی بازی کردم!!!!:confused::biggrin1:من که بعد از قرن ها بالاخره اون پشت درجم قرمز شد :biggrin1:
خوبه در اینده نه چندان طولانی زیاد میشه برهان اصلا جای نگرانی نیست!آره دیگه Team Kill تو هم تو هفته قبل 11 هستش:biggrin1: خوبه:biggrin1:
بابا برنامه mp3. والا به من که ال الان به ترتیب داده!اولش 10٪بعد 6٪ بعد 3٪ حالا هم چشمم دنبال 1 درصدست!من که فعلا دارم طی یک برنامه فشرده 5 روز رنک خودم رو به یر 500 برسونم:biggrin1: البته منظورم توی قسمت Week هستش:biggrin1: با کمی طلاش یکهو همه ی اون Trophyها رو باهم میگیرم البته 10% رو الان گرفتم:biggrin1: ایشالا یک شنبه بهم 1 درضد رو بده:biggrin1:
نه من که الان rank خودم رو دیدم جز 3% هستش ولی برای 1% باید تلاش کرد:biggrin1: راستی میلاد یک سوال این Trophy ها رو چه زمانی میدن؟ منظورم روزش هست؟ آخرین روز هفتشون یعنی 1شنبه میدن؟بابا برنامه mp3. والا به من که ال الان به ترتیب داده!اولش 10٪بعد 6٪ بعد 3٪ حالا هم چشمم دنبال 1 درصدست!
نه همون موقع میده(تروفی های انلاین متظورمه)نه من که الان rank خودم رو دیدم جز 3% هستش ولی برای 1% باید تلاش کرد:biggrin1: راستی میلاد یک سوال این Trophy ها رو چه زمانی میدن؟ منظورم روزش هست؟ آخرین روز هفتشون یعنی 1شنبه میدن؟
خوب پس من الان که 1060 هستم در بین 76956 نفر چرا بهم نمیده؟:biggrin1:نه همون موقع میده(تروفی های انلاین متظورمه)
منظورم اون تروفی های هست که برای Online هست.خوب پس من الان که 1060 هستم در بین 76956 نفر چرا بهم نمیده؟:biggrin1: