Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یک سوال الان من چند تا از این 76 تا رو باید بگیرم تا بهم پلاتینیوم رو بده؟ الان فقط من در به در دنبال لینک تصویری آیتم های بازی هستم تا بازی رو روی Elite تموم کنم و تمام Trophy های آفلاین بازی رو گرفته باشم

52 تای اولی رو باید بگیری تا پلانتیوم رو بهت بده!
آخریش فکر کنم اینه که میگه باید 50 برد در قسمت آنلاین داشته باشی!
راستی این team kill قضیش چیه؟
این ریبون ها رو هم ما هنوز توش موندیم یک سر از اول تاپیک باید بگردیم همش رو جمع آوری کنیم!!!ای خداااااااا!!!! :biggrin1:

52 تای اولی رو باید بگیری تا پلانتیوم رو بهت بده!
آخریش فکر کنم اینه که میگه باید 50 برد در قسمت آنلاین داشته باشی!
راستی این team kill قضیش چیه؟
این ریبون ها رو هم ما هنوز توش موندیم یک سر از اول تاپیک باید بگردیم همش رو جمع آوری کنیم!!!ای خداااااااا!!!! :biggrin1:
خدا لعنت کنه کسای که سرور می سازن رو!:biggrin1:اون Friendly Fire رو On میکنند!بعد میشه Team Kills دوستان رو میفرستید اون دنیا!هر چی امتیازم میگیری به فنا میده...

آخرین ویرایش:
خودش از تانک پیاده میشه ولی بعد چی؟! هیچ اتفاقی نمیفته... اون یارو که میاد پایین ولم میکنه برم تو مرحله بچرخم!... بعد از پیاده شدن از تانک نباید فیلمی چیزی نشون بده که مرحله تموم بشه؟!

برو اون ته پیش هم تیمیات کنار تانک بعدش دمو میشه فکر کنم!:biggrin1:

خدا لعنت کنه کسای که سرور می سازن رو!:biggrin1:اون Friendly Fire رو On میکنند!بعد میشه Team Kills دوستان رو میفرستید اون دنیا!هر چی امتیازم میگیری به فنا میده...
آره دیگه Team Kill تو هم تو هفته قبل 11 هستش:biggrin1: خوبه:biggrin1:

به به پس خدا رو شکر مال من 0 میباشد :biggrin1:
گفتم شاید بده که هیچی از این ندارم :biggrin1:ولی همون بهتر که ندارم1

به به پس خدا رو شکر مال من 0 میباشد :biggrin1:
گفتم شاید بده که هیچی از این ندارم :biggrin1:ولی همون بهتر که ندارم1
آره:دی
من که بعد از قرن ها بالاخره اون پشت درجم قرمز شد :biggrin1:
ماله من 3٪ شده ماله تو 1٪ من خیلی بازی کردم!!!!:confused::biggrin1:
آره دیگه Team Kill تو هم تو هفته قبل 11 هستش:biggrin1: خوبه:biggrin1:
خوبه در اینده نه چندان طولانی زیاد میشه برهان :دی اصلا جای نگرانی نیست!:دی

من که فعلا دارم طی یک برنامه فشرده 5 روز رنک خودم رو به یر 500 برسونم:biggrin1: البته منظورم توی قسمت Week هستش:biggrin1: با کمی طلاش یکهو همه ی اون Trophyها رو باهم میگیرم البته 10% رو الان گرفتم:biggrin1: ایشالا یک شنبه بهم 1 درضد رو بده:biggrin1:

من که فعلا دارم طی یک برنامه فشرده 5 روز رنک خودم رو به یر 500 برسونم:biggrin1: البته منظورم توی قسمت Week هستش:biggrin1: با کمی طلاش یکهو همه ی اون Trophyها رو باهم میگیرم البته 10% رو الان گرفتم:biggrin1: ایشالا یک شنبه بهم 1 درضد رو بده:biggrin1:
بابا برنامه mp3.:دی والا به من که ال الان به ترتیب داده!اولش 10٪بعد 6٪ بعد 3٪ حالا هم چشمم دنبال 1 درصدست!:دی

بابا برنامه mp3.:دی والا به من که ال الان به ترتیب داده!اولش 10٪بعد 6٪ بعد 3٪ حالا هم چشمم دنبال 1 درصدست!:دی
نه من که الان rank خودم رو دیدم جز 3% هستش ولی برای 1% باید تلاش کرد:biggrin1: راستی میلاد یک سوال این Trophy ها رو چه زمانی میدن؟ منظورم روزش هست؟ آخرین روز هفتشون یعنی 1شنبه میدن؟

نه من که الان rank خودم رو دیدم جز 3% هستش ولی برای 1% باید تلاش کرد:biggrin1: راستی میلاد یک سوال این Trophy ها رو چه زمانی میدن؟ منظورم روزش هست؟ آخرین روز هفتشون یعنی 1شنبه میدن؟
نه همون موقع میده(تروفی های انلاین متظورمه)

حدودا چقدر باید تو هفته امتیاز جمع کرد تا جزو 1% شده؟
خیلی سخته :biggrin1: کسی نمیتونه به ما کمک کنه؟ :cheesygri

راستی تو کدوم سرور ملت کمترند بریم تو اون یکی فکر کنم آسیا کمه بریم اونجا با امتیاز کمتر شاید جرو 1% بتونیم بشیم :biggrin1: (یا همه ی سرور ها به هم مربوط هستند؟ )
یک برنامه ای هم برای ما جور کنید تا ببینیم تو هفته چقدر باید بازی کنیم و چقدر بایدامتیاز جمع کنم :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or