Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
صبح عالی متعالی:biggrin1: بابا اون رو که میدونم از همون جا رفتم دیدم:biggrin1: باید 14 تا دشمن مختلف رو Melee کنی ولی من 13 رو رو زدم:biggrin1: 14 کی هست؟ خود ژنرال هست یا کسی دیگه؟

به احتمال زياد هلگاست sniper رو نکشتی اونو بکش ميگيری.​

آقا اون جواب سؤال ما چی شد؟از اون هنوز هیچی نگرفتم ولی اون 5 تای دیگه ی اون قسمت رو 8 کردم و همش رو گرفتم!
دستتون درد نکنه

الان با موبايل فيلم ميگيرم تو پروفايلت بهت ميدم.
هنوز چیزی دستم نرسیده:biggrin1:
نری جلوشون بویی از شرافت نبردن می زننت.......:biggrin1:
میدونم بابا دیگه اینا رو:biggrin1: امشب رسیدم مرحله صحرا. البته روی Elite دارم میرم. موندم Boss آخر بازی رو چجوری باید بکشم:biggrin1:

ردک رو می گی؟؟کاری نداره من با اون دیزلت نقره ای زدمش ببین سعی کن بزنی تو مغزش سنگر بگیر بزن بازوکا مازوکا ور ندار که بدتره ......

ردک رو می گی؟؟کاری نداره من با اون دیزلت نقره ای زدمش ببین سعی کن بزنی تو مغزش سنگر بگیر بزن بازوکا مازوکا ور ندار که بدتره ......
آره دیگه استاد اعظم:biggrin1: آهان گقتی دیزلت نقره ای داغ دلم رو تازه کردی:biggrin1: آقا این Trophy مربوط به این تفنگ هست؟ تو لیست Status هم نبودش یک کمکی بکنید:biggrin1: راستی منظورت از دیزلت نقره ای همون کلتش هست یا یک چیزه دیگه:biggrin1:
bronze.png
Stick Around - Nail 20 Helghast to the wall
Nail 20 Helghast to a wall using the Boltgun VC-21

همون ام 4 که توی داستان داری.....منو و کیارش و میلاد یک مپ ساختیم نوبتی زدیم گرفتیم :biggrin1:نمی دونم //
من کلا چند وقت هست که از میلاد یک مریضی به اسم دیر گرفتن، گرفتم:biggrin1: اینی که گفتی رو یعنی فقط میشه تو آنلاین گرفت؟ تو آفلاین نمیشه؟ باید چیکار کنیم تا بگیریم:biggrin1: راستی Trophy رو هم هر کی میدونه بگه:biggrin1: ممنون

من کلا چند وقت هست که از میلاد یک مریضی به اسم دیر گرفتن، گرفتم:biggrin1: اینی که گفتی رو یعنی فقط میشه تو آنلاین گرفت؟ تو آفلاین نمیشه؟ باید چیکار کنیم تا بگیریم:biggrin1: راستی Trophy رو هم هر کی میدونه بگه:biggrin1: ممنون

برهان منظورت اینه!
weapon_isa_02_act.jpg
ISA M4 Revolver
اگه Yes که باید تو 8 دست 10 نفر رو بکشی با کلت اولیه(MP)

برهان منظورت اینه!
weapon_isa_02_act.jpg
ISA M4 Revolver
اگه Yes که باید تو 8 دست 10 نفر رو بکشی با کلت اولیه(MP)
فکر کنم خودش هست:biggrin1: پس این رو بگیرم بعد برم مرحله آخر رو روی Elite بازی کنم:biggrin1: میلاد میای 8 دست جلوی من بازی کنی من 10 بار بکشمت؟:biggrin1: کلا 40 دقیقه ای تمومش می کنیم از خجالتت در میام:biggrin1:

اينو چجوري بايد گرفت يعني بايد چيكار كرد؟:biggrin1:
Mechspert - Stomp 10 Helghast
Stomp 10 Helghast with your Exoskeleton in Maelstra Barrens
اینکه خیلی راحت هست تو مرحله یکی مونده به آخر سوار EXO که شدین باهاش دکمه سرعت رو بزنید و از رو 10 تا دشمن رد بشید:biggrin1: همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or