Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه بگم بهترين گيم پلی بازی های اوّل شخصو داره دروغ نگفتم.من يقين دارم تا چند سال بازی اوّل شخص بهتر از اين نميآد حتیhalo 3 odst وmw2
واقعا نظر همه همینه ؟
اخه من چنجا خوندم شاید همه از سبک گیمپلی بازی خوششون نیاد ! البته برا من که زیاد FPS بازی میکنم فک کنم دلچسب باشه .

دوستان یه سوال داشتم
ایا گیم پلی KZ 2 به نرمی و زیبایی بازی مثل COD :MW میرسه ؟ اصلا با گرافیک کاری ندارم میخوام ببینم گیم پلی بازی به اون زیبایی هست ! چون من هرچی تعریف از KZ شنیدم مربوط به گرافیکش میشد .
من بازی به نرمی و روونی کیلزون تو این سبک ندیدم تا حالا.
COD جلو کیلزون هیچم نیست.

بله مثل اینکه 4 سال روش کار کردن!جزء پرهزینه ترین بازی های SCEE بوده!بایدم بهتر باشه.
ویرایش::این لینک توضیحات کامل برای DLC 3 و همچنین توضیحات کامل و جامع برای Update 1.28 داده شده.
مرسی میلاد جان ترجمه اش رو تو صفحه قبل گذاشتم.
راستی تریلری از این بازی نیومده؟

دوستان یک سوال چرا اینا این جوری می کنند و تروفی های جدید رو بدون خرید DLCهای جدید بازی به آدم میندازند؟:biggrin1: آخه خوب شاید یکی نخواد بخره. البته من می خوام بگیرم. فقط یک سوال با این که اینجا جش نیست ولی من الان یک دونه از این کارت های PSN Card بگیرم حله؟ اکانتم هم برای UK هست و بازی هم Pal و خود دستگام هم Pal. چون کیوان چند وقت پیش گفت فقط ریجن 1 میشه

دوستان یک سوال چرا اینا این جوری می کنند و تروفی های جدید رو بدون خرید DLCهای جدید بازی به آدم میندازند؟:biggrin1: آخه خوب شاید یکی نخواد بخره. البته من می خوام بگیرم. فقط یک سوال با این که اینجا جش نیست ولی من الان یک دونه از این کارت های PSN Card بگیرم حله؟ اکانتم هم برای UK هست و بازی هم Pal و خود دستگام هم Pal. چون کیوان چند وقت پیش گفت فقط ریجن 1 میشه

نه نميشه با کارتus با اکانتuk چيزی بخری الان تو دو راه داری:1-خريد کرديت کارت 2-ساخت اکانتus و خريدنkillzone 2 ريجن آمريکا

سلام
یکی از مشکلات آپدیت جدید کشف شد!!!:biggrin1:
من صبح داشتم بازی میکردم تک به تک بود وقتی air support مینداختم سریع میترکید. گفتم شاید یارو میزنه.
ولی بعدش یه مسابقه 1 به 1 کلنی داشتم یارو نیومد خودم تنها بودم از روی کنجکاوی air support انداختم دیدم 3 سوت ترکید. بعد یکی دیگه انداختم دیدم کلن از رادک آکادمی رفت بیرون!!!!!!

بلاخره منم دستگاه و بازی رو گرفتم. بابا چرا اینهمه غیر عادی کنترلش سخته؟!!!!!!!!!!!!
تا حالا دهنم سرویس شده 50 مدل عوض کردم.
بزار رو همون مدل اوّليه بعد دو بار مردن قلقش دستت ميآد اما کلاً اين بازيو کردن گيمر ميطلبه.

بلاخره منم دستگاه و بازی رو گرفتم. بابا چرا اینهمه غیر عادی کنترلش سخته؟!!!!!!!!!!!!
تا حالا دهنم سرویس شده 50 مدل عوض کردم.
کجاش سخت هست دوست عزیز:biggrin1: شما با همون کنترل اولیه بری خیلی سریع دستت میادش
بزار رو همون مدل اوّليه بعد دو بار مردن قلقش دستت ميآد اما کلاً اين بازيو کردن گيمر ميطلبه.
واقعا باهات موافقم چون اینجا معلوم میشه که کی بازی بلده و گیمر هست و کی یک بازیکن معمولی هستش

آخه من بعد از یک سال دوباره ps3 گرفتم دستام به دسته های 360 عادت کرده بود . جوی استیکای ps3 هم خیلی شل تر از 360ته .
ولی الان تنظیمش کردم رو اون یکی که R1 شلیکه L1 نشونه. این خیلی بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or