Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
RPG كه خوراكه مخصوصا براي يه سري مد كه همه يه جا جمع ميشن!بري و...:biggrin1:
برای یه سری نوب مثل تو خوبه :دی من اگز یکی منو با RPG بزنه هر چی دهنم بیاد بهش میگم :دی
راجع به امتیاز یه چیزی هست که شما بهش دقت نکردید و اونم Mission Point هستش .
شما تو بازی برای هر Kill یک امتیاز میگیرید و برای هر Kill هدشات 2 امتیاز میگیرید .
تو مود های مختلف شما Mission Point میگیرید مثلا تو Body Count شما برای هر Kill که داشته باشید 2 امتیاز Mission Point میگیرید . واسه همینه به یع عده زیادی Body Count حال میده :دی این Mission Point و همه مود ها هست تو Capture & Hold اگر تو اون محدوده سبز دور و بر پرچم کسی رو بزنید 2 امتیاز Mission Point میگیرید .
تو Search & Retrive اگر Ribbon اش رو گرفته باشید واسه هر بسته ای که منتقل کنید 5 امتیاز میگیرید .
توی Search & Destroy واسه هر بمبی که شما بزارید و بترکه و یا بمبی رو خنثی کنید اگر Ribbon اش رو گرفته باشید فکر کنم 4 امتیاز میگیرید .
یا توی Assassination اگر زنده بمونید یا هدف رو بکشید 6 امتیاز میگیرید .
آخر هم اگه Faction شما ببره که Point ایی که گرفید ضربدر 1.5 میشه . :دی
در کل

برای یه سری نوب مثل تو خوبه :دی من اگز یکی منو با RPG بزنه هر چی دهنم بیاد بهش میگم :دی
راجع به امتیاز یه چیزی هست که شما بهش دقت نکردید و اونم Mission Point هستش .
شما تو بازی برای هر Kill یک امتیاز میگیرید و برای هر Kill هدشات 2 امتیاز میگیرید .
تو مود های مختلف شما Mission Point میگیرید مثلا تو Body Count شما برای هر Kill که داشته باشید 2 امتیاز Mission Point میگیرید . واسه همینه به یع عده زیادی Body Count حال میده :دی این Mission Point و همه مود ها هست تو Capture & Hold اگر تو اون محدوده سبز دور و بر پرچم کسی رو بزنید 2 امتیاز Mission Point میگیرید .
تو Search & Retrive اگر Ribbon اش رو گرفته باشید واسه هر بسته ای که منتقل کنید 5 امتیاز میگیرید .
توی Search & Destroy واسه هر بمبی که شما بزارید و بترکه و یا بمبی رو خنثی کنید اگر Ribbon اش رو گرفته باشید فکر کنم 4 امتیاز میگیرید .
یا توی Assassination اگر زنده بمونید یا هدف رو بکشید 6 امتیاز میگیرید .
آخر هم اگه Faction شما ببره که Point ایی که گرفید ضربدر 1.5 میشه . :دی
در کل
همچينم Newbie نيستم 900تا مي خواهم براي BG!:biggrin1:
آرش باز شروع كرديا!!!:biggrin1:

همچينم Newbie نيستم 900تا مي خواهم براي BG!:biggrin1:
آرش باز شروع كرديا!!!:biggrin1:
وقتی میگم نوبی یعنی نوبی :دی اخه یعنی چی RPG :دی
اون هم الان فایده نداره :دی اونو من همون 4 روز اول رسیدم به Bridge General :دی
میلاد به تو گیر میدم خیلی حال میده . :دی به امیدم گیر میدم عصبانی میشه ولی چیزی بهم نمیگه :دی
پس برای گرفتن Ribbon ها باید تمام مد هارو بازی کنم ! عجب !
من فکر کنم فقط 2 تا 8 تا کامل گرفتم از Ribbon ها !
شما کلا باید همه Ribbon ها رو بگیری . یه سری ریبون هست که Mission Point که بهت میده رو زیاد میکنه مثلا Ribbon زنده موندن تو Assassination .
یه سیری ریبون دیگه هست که اگر اونا رو بگیری میتونی Badge ها رو با هم مخلوط کنی . البته فقط Badge هایی که توی ستون دوم هستن متحرک هستن ولی اون ستون اولی ها نه .
مثلا اون Spawn Ponit ها مصوص Tactician هست ولی اگر Badge مثلا دو رو گرفته باشی میتونی با این مخلوط کنی .
کلا اول سعی کنید Ribbon ها رو بگیرید و بعد به صورت جدی بازی کنید :دی

یه توضیح کلی میتونین بدین که Ribbon هارو چجوری بگیرم ! :biggrin1: یکی هست میگه 5 نفرو Revive کن ولی تاحالا بهم چیزی نداده !
شما هر کدوم رو دوست داری بگو خدمتت میگم .
اون رو باید شما اول Medic وایسی بعد نه اینکه فقط 5 بار کلا . برای اینکه این ریبون رو به طور کامل بگیری باید تو 8 دست 5 بار هم تیمی هات رو خوب کنی . :smile:

من همه ریبون هارو گرفتم:دی
واسه medic باید تو هر مرحله 10 نفر رو ریوایو کنید:confused:نه 5 نفر!
ببعد 8 بار این کارو انجام بدی تا بهت کیسه خون بده

من همه ریبون هارو گرفتم:دی
واسه medic باید تو هر مرحله 10 نفر رو ریوایو کنید:confused:نه 5 نفر!
ببعد 8 بار این کارو انجام بدی تا بهت کیسه خون بده
اره رضا :دی از میادین دور بودم همه چی یادم رفته :دی
رضا بخون اینو :دی
اونی که توی آواتارته منم دیگه :دی اون کجاش شبیه منه آخه :دی

از رنک 6 به 7 چه امتیازاتی اضافه میشه من که هرچی نگاه کردم چیزی نفهمیدم..؟

بعد ما تو قسمت WARZON باید چکار کنیم..؟ من که فقط میکشم.. اما میبینم یک عده یک کارهای خاصی انجام میدن..

Ribbon هموناست که هر 8تاش یکی از مدال ها رو باز مکنه ؟ اون کیسه ی خونم چیزی میده؟یعنی از این ribbon ها!
*این bomb squad چجوری گرفته میشه؟من 4 تا گرفتم ولی نمیدونم چطوری و چه خاصیتی داره؟

آنلاینش خیلی حال میده من هنوز حالش نیمده برم تو کار قسمت داستانیش(البته اونجا 3 مرحله رفتم فعلا:biggrin1: )

Ribbon هموناست که هر 8تاش یکی از مدال ها رو باز مکنه ؟ اون کیسه ی خونم چیزی میده؟یعنی از این ribbon ها!
*این bomb squad چجوری گرفته میشه؟من 4 تا گرفتم ولی نمیدونم چطوری و چه خاصیتی داره؟

آنلاینش خیلی حال میده من هنوز حالش نیمده برم تو کار قسمت داستانیش(البته اونجا 3 مرحله رفتم فعلا:biggrin1: )
بله Ribbon ها هموناست . اگر Ribbon اون کیسه خون رو هم بگیری میتونی اونو با یه Bdge دیگه مخلوط کنی . :smile:

خیلی ممنون
حالا اون کیسه خون رو باید چیکار کنم؟مثل اون تو بازی باید تو هر دور 10 بار بدم ملت جونشون پر بشه؟

خیلی ممنون
حالا اون کیسه خون رو باید چیکار کنم؟مثل اون تو بازی باید تو هر دور 10 بار بدم ملت جونشون پر بشه؟
الاد دقیقا یادم نیست 5 بار بود یا 10 بار ولی اون که پر شد راستو میزنی میندازیش زمین اگر خودتم ازش استفاده کنی حساب میشه هر بار که تیر میخوری استفاده کنی اصلا نمیفهمی کی تموم شد . :دی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or