برای باز کردن زوم دوم اسنایپ شما باید Ribbon اش رو بگیری که برای گرفتن Ribbon باید تو هر دست 10 نفر رو با اسنایپ بکشی که اگر 8 دست بتونی این کارو بکنی میگیری.حالتی هم که غیب میشه برای کلاسه Scout یعنی همین اسنایپره.چند تا سوال تو حالت انلاین
چه جوری میشه snipe رو x5 کرد ؟
حالتی که غیب میشیم کدومه ؟
حالتی که خودمون رو به حالت دشمن در میاریم کدومه ؟
اونوقت امتیاز و رنکی که تو skirmish میگیرید تو قسمت آنلاین حفظ نمیشه که؟؟به همه توصیه می شه آپدیت 1.27 رو هر جور شده دان کننن ... حتی شما دوست عزیز
در قسمت اسکرمیش تمام تجهیزات ازاد می شه و می تونید رنک هم بگیرید
یک اپشن جدید هم توی قسمت کنترلر اضافه می شه که کنترل بازی به خصوص توی مولتی خیلی تاثیر داره
در کل این آپشن جدید کنترل بازی رو بهتر از قبل می کنه ...
امروز بعد از گرفتن این آپدیت رفتم برای مولتی بازی کنم دیدم شده عاشورا :biggrin1:
air suport خیلی بهتر از قبل عمل می کنه و در کل تغییراتی که ایجاد کردن هیجان بیشتری به بازی می ده
میزان جان ( damage ) اسولت کاهش پیدا کرده و دیگه کسایی که فقط اسولت هستن نمی تونن هر کاری خواستن با راکت لانچر بکنن
در کل این آپدیت واقعا تغییرات خوبی داشت
نه!اصلا كاننكت نميشم كه بخواد Save بشه!اونوقت امتیاز و رنکی که تو skirmish میگیرید تو قسمت آنلاین حفظ نمیشه که؟؟
یا kill per hour
اونوقت امتیاز و رنکی که تو skirmish میگیرید تو قسمت آنلاین حفظ نمیشه که؟؟
یا kill per hour
نمیشه تغییر ایجاد کردفکر نمیکنم اینجوری باشه ! اگه اینجوری باشه که خیلی مسخره میشه !
دوستان چجوری میشه توی Mode های قسمت Skrimish تغییر ایجاد کرد ؟!
مثلا بحوام زمان رو بیشتر کنم یا فقط Body Count بازی کنم باید برم کدوم قسمت ؟!
هرچی گشتم همچین تنظیماتی پیدا نکردم !
حالتي تمريني براي بازي آنلاين.این بخش skirmish اصلا چی هست ؟
با warzone فرق داره ؟
تو رنک هم تاثیر داره ؟
ممنون
Ehsan0912288....
هیچم خنده دار نیست استفاده از این کلاس انقدر سخته و سعی کردن از شناخته نشدن توسط دشمن به این سادگی ها نیست.ین دیگه خیلی خنده داره..
بدترین حالت تو بازی راکت اندازی هست که خدایی همه رعایت میکنن یعنی من کمتر دیدم کسی راکت بندازه..