Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به همه توصیه می شه آپدیت 1.27 رو هر جور شده دان کننن ... حتی شما دوست عزیز :cool:

در قسمت اسکرمیش تمام تجهیزات ازاد می شه و می تونید رنک هم بگیرید

یک اپشن جدید هم توی قسمت کنترلر اضافه می شه که کنترل بازی به خصوص توی مولتی خیلی تاثیر داره
در کل این آپشن جدید کنترل بازی رو بهتر از قبل می کنه ...

امروز بعد از گرفتن این آپدیت رفتم برای مولتی بازی کنم دیدم شده عاشورا :biggrin1:
air suport خیلی بهتر از قبل عمل می کنه و در کل تغییراتی که ایجاد کردن هیجان بیشتری به بازی می ده
میزان جان ( damage ) اسولت کاهش پیدا کرده و دیگه کسایی که فقط اسولت هستن نمی تونن هر کاری خواستن با راکت لانچر بکنن

در کل این آپدیت واقعا تغییرات خوبی داشت

شرمنده ها ولی اگر یکی کامل تمام ribbon ها رو توضیح بده خوبه ها آخه خیلی ها تو همینا گیرند

راستی این روبات که پرواز میکنه از کجا میاد؟من جنرال شدم ولی رباتی ندیدم.

چند تا سوال تو حالت انلاین
چه جوری میشه snipe رو x5 کرد ؟
حالتی که غیب میشیم کدومه ؟
حالتی که خودمون رو به حالت دشمن در میاریم کدومه ؟
برای باز کردن زوم دوم اسنایپ شما باید Ribbon اش رو بگیری که برای گرفتن Ribbon باید تو هر دست 10 نفر رو با اسنایپ بکشی که اگر 8 دست بتونی این کارو بکنی میگیری.حالتی هم که غیب میشه برای کلاسه Scout یعنی همین اسنایپره.
حالتی که شبیه دشمن میشید یه کلاس جدا از اسنایپه یعنی Saboteur ه که قبل از اسنایپ باز میشه

آخرین ویرایش:
به همه توصیه می شه آپدیت 1.27 رو هر جور شده دان کننن ... حتی شما دوست عزیز :cool:

در قسمت اسکرمیش تمام تجهیزات ازاد می شه و می تونید رنک هم بگیرید

یک اپشن جدید هم توی قسمت کنترلر اضافه می شه که کنترل بازی به خصوص توی مولتی خیلی تاثیر داره
در کل این آپشن جدید کنترل بازی رو بهتر از قبل می کنه ...

امروز بعد از گرفتن این آپدیت رفتم برای مولتی بازی کنم دیدم شده عاشورا :biggrin1:
air suport خیلی بهتر از قبل عمل می کنه و در کل تغییراتی که ایجاد کردن هیجان بیشتری به بازی می ده
میزان جان ( damage ) اسولت کاهش پیدا کرده و دیگه کسایی که فقط اسولت هستن نمی تونن هر کاری خواستن با راکت لانچر بکنن

در کل این آپدیت واقعا تغییرات خوبی داشت
اونوقت امتیاز و رنکی که تو skirmish میگیرید تو قسمت آنلاین حفظ نمیشه که؟؟
یا kill per hour

اونوقت امتیاز و رنکی که تو skirmish میگیرید تو قسمت آنلاین حفظ نمیشه که؟؟
یا kill per hour

فکر نمیکنم اینجوری باشه ! اگه اینجوری باشه که خیلی مسخره میشه !

دوستان چجوری میشه توی Mode های قسمت Skrimish تغییر ایجاد کرد ؟!
مثلا بحوام زمان رو بیشتر کنم یا فقط Body Count بازی کنم باید برم کدوم قسمت ؟!
هرچی گشتم همچین تنظیماتی پیدا نکردم !

فکر نمیکنم اینجوری باشه ! اگه اینجوری باشه که خیلی مسخره میشه !

دوستان چجوری میشه توی Mode های قسمت Skrimish تغییر ایجاد کرد ؟!
مثلا بحوام زمان رو بیشتر کنم یا فقط Body Count بازی کنم باید برم کدوم قسمت ؟!
هرچی گشتم همچین تنظیماتی پیدا نکردم !
نمیشه تغییر ایجاد کرد
جالت اسکیرمیش مثل یه دمو میمونه از جالت آنلاین برای آشنایی و نمیشه تغییر داد تنظیمات رو به جز کلاس ها و badge ولی اینطور که دوستمون میگه باید کامل شده باشه

خب با این Update میشه ویژگی های کاراکترهارو تغییر داد ! بدون اینکه Ribbon هارو جمع کرده باشین ! البته فقط حالت Skrimish !

کاش میشد تو بازی هم تغییر ایجاد کرد ! زمان و چیزهای دیگه !

حالتی که شبیه دشمن میشید یه کلاس جدا از اسنایپه یعنی Saboteur ه که قبل از اسنایپ باز میشه

این دیگه خیلی خنده داره..

بدترین حالت تو بازی راکت اندازی هست که خدایی همه رعایت میکنن یعنی من کمتر دیدم کسی راکت بندازه..

ین دیگه خیلی خنده داره..

بدترین حالت تو بازی راکت اندازی هست که خدایی همه رعایت میکنن یعنی من کمتر دیدم کسی راکت بندازه..
هیچم خنده دار نیست استفاده از این کلاس انقدر سخته و سعی کردن از شناخته نشدن توسط دشمن به این سادگی ها نیست.
اون راکت اندازی هم جزئی از بازیه.اکثر مچ هایی که ساخته میشه راکت رو اف میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or