ای خدا لعنتشون کنه!
دیشب داشتم تو این مپ قطاریه بازی میکردم پسر چقدر هیجان داشت...خیلی خفن بود!
منم که کلاس مورد علاقه و شات گان بدست رو انتخاب کردم و نزدیک 400 تا امتیاز گرفتم اول شدم
کلی هم فحش خوردم از این خارجی ها
هی میکشتمشون هی میگفتن
دوستان هر جور شده DLC ها رو تهیه کنند!
همه ی مد ها...بادی کانت داشت...کپچر داشت...بمب گذاری داشت...چجوری 400 تا point گرفتی شما ؟! :biggrin1: کدوم Mode رو بازی کردی ؟! :confused::biggrin1:
كلنل؟:confused:دوستان من تو campaign mode اونجا هستم كه كلنل و دختره رو زدن تركوندن!
چقدر مونده تا آخر بازي؟
میلاد منظورش تمپلاره فکر کنمكلنل؟:confused:
دوستان من همون جایم که مرده را باید بکشم اون که همش عیبش میزنه هی میره انور و هی میره انور و تمامه گلوله هایم را تمام کرد نمی دونم باید چه جوری بکشمش کسی هست کمکی کنه که من چه جوری مرده را بکشم مرسی
76MB download.
air support is actually useful now.
the enhanced precision aiming must be enabled, its off by default.
assault class has 150% health instead of 200%.
you can now play with friends consistently on same teams, seems iffy, it allows it even if team balance is on. to even teams theres the manual switch team option though.
players spawning off spawn grenades are not invincible for 5 - 10 secs any more. a bad spawn grenade means many will die. base spawns are still protected.
لامصب چه قدر سخته درمار از روزگارم در امد وای خدای من تازه اگر خیلی سخت بازی کنم چی میشه وای ویلاستRadec رو ميگي؟
اگه Radec رو ميگي كه قبلش بايد همه سرباز ها رو بزني البته يكم سخته(من مخم داشت ميتركيد سر كشتشون!!!) بعد خودش تكي مياد هر وقت جلوت در اومد بزنش فقط بپا كه با چاقو نزندت.... يه 20 دقيق اي بزنش بعد ميميره!!!!:biggrin1: