Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من رنکم بالاتر رفت می تونستم engineer شم یعنی بون بسازم الان بالاتر رفته اما نمی دونم میتونم باهاش چی کار کنم؟
یک سوال دیگه اینکه وقتی حالت دکتر رو انتخاب میکنه یه دستگاه برای درمان داری یه سری هم پک که می تونی بندازیش این برای چه کاریه ؟
با Engineer شما ميتوني يه چيزي شبيه دوشگاه بسازي!با Medic هم يه چيزه برقي داره كه ميتونيد دوستانتونوRevive كنيد!

با Engineer شما ميتوني يه چيزي شبيه دوشگاه بسازي!با Medic هم يه چيزه برقي داره كه ميتونيد دوستانتونوRevive كنيد!

سوالم رو خوب متوجه نشدید
با Medic علاوه بر revive یه سری پک هست که میتونی پرت کنی میگم برای چیه ؟
بعد از اینها که رنک میره بالا میتونی چی کار کنی مثل اینکه میتونی spot درست کنی یعنی boss شدی اره ؟

سوالم رو خوب متوجه نشدید
با Medic علاوه بر revive یه سری پک هست که میتونی پرت کنی میگم برای چیه ؟
بعد از اینها که رنک میره بالا میتونی چی کار کنی مثل اینکه میتونی spot درست کنی یعنی boss شدی اره ؟
اونا بسته خونه که عمر خودت و افرادت رو زیاد میکنه!

دوستان یه سوال ! طرز کار با اون کاراکتر ششمی چجوریه ! همون که ویژگیش Disguise هستش !
یعنی تغییر شکل دادن دیگه ! یا تغییر لباس ! ولی من تغییری احساس نکردم !

دوستان یه سوال ! طرز کار با اون کاراکتر ششمی چجوریه ! همون که ویژگیش Disguise هستش !
یعنی تغییر شکل دادن دیگه ! یا تغییر لباس ! ولی من تغییری احساس نکردم !
این Class اسمش Sabouter هست و شاخصه اصلیش تغییر قیافه دادن و C4 هست .
واسه تغییر قیافه دادن شما باید سمت چپ رو فشار بدید . از فاصله دور قابل تشخصی نیست ولی اگر به هدفتون نزدیک بشید معلوم میشه که شما دشمن هستید .
برای کارهای دور کاربرد داره مثلا سریع برید بمب بزارید یا از دور بیاید دشمنتون به هوای اینکه خودی هستید تیر نمیزنه و بعد شما اونو میکشید . :دی
بعد از هر بار Kill هم اون قابلیت دوباره شروع میکنه به پر شدن . :smile:

این Class اسمش Sabouter هست و شاخصه اصلیش تغییر قیافه دادن و C4 هست .
واسه تغییر قیافه دادن شما باید سمت چپ رو فشار بدید . از فاصله دور قابل تشخصی نیست ولی اگر به هدفتون نزدیک بشید معلوم میشه که شما دشمن هستید .
برای کارهای دور کاربرد داره مثلا سریع برید بمب بزارید یا از دور بیاید دشمنتون به هوای اینکه خودی هستید تیر نمیزنه و بعد شما اونو میکشید . :دی
بعد از هر بار Kill هم اون قابلیت دوباره شروع میکنه به پر شدن . :smile:

ممنون از توضیحاتت ! پس از دور کاربرد داره ! من میگم چرا از نزدیک هی منو میزنن :biggrin1:

سلام.بچه ها اگر کسی the complete official guide
رو واسه کیلزون2 داره لطفا بذاره.من هر چی سرچ کردم دفعه اول گفت که مشترک گرامی دسترسی به این سایت امکان پذیر نمی باشد!:confused::blink: دفعه دوم که سرچ کردم همش پولی بود:biggrin1:
من قسمت warzone رو میخوام ولی کامل باشه(PDF) بهتره.
البته فک نکنم کسی داشته باشه!

ممنون از توضیحاتت ! پس از دور کاربرد داره ! من میگم چرا از نزدیک هی منو میزنن :biggrin1:

اگه فقط یک مقدار با هوش باشی خیلی کارا می تونی بکنی :cool:
مثلا یکی از تجربه های خودم توی سناریوی کپچر اند هولد دنبال یکی از سرباز های دشمن راه افتادم چون پشتش بودم متوجه نشد من از نیروهای حریفم همین جور دنبالش رفتم

چشمتون روز بد نبینه طرف رفت سمت یکی از نقطه هایی که باید کپچر می شد دیدم دو نفر کنار پرچم وایسادن یک نفر هم پشت مسلسل ثابت به اضافه اونی که من دنبالش بودم :eek:

بازم چشمتون روز بد نبینه می دونستم زیاد نمی تونم مخفی بمونم پس پیش دستی کردم نارجک انداختم زیر پای مسلسل ثابت .... اونی که دنبالش بودم رو هد شات کردم اون دو تای کنار پرچم رو هم بستم به گلوله
چهار تا کیل ظرف پنچ شیش ثانیه .... همون منطقه رو خودم کپچر کردم :biggrin1:

اگه فقط یک مقدار با هوش باشی خیلی کارا می تونی بکنی :cool:
مثلا یکی از تجربه های خودم توی سناریوی کپچر اند هولد دنبال یکی از سرباز های دشمن راه افتادم چون پشتش بودم متوجه نشد من از نیروهای حریفم همین جور دنبالش رفتم

چشمتون روز بد نبینه طرف رفت سمت یکی از نقطه هایی که باید کپچر می شد دیدم دو نفر کنار پرچم وایسادن یک نفر هم پشت مسلسل ثابت به اضافه اونی که من دنبالش بودم :eek:

بازم چشمتون روز بد نبینه می دونستم زیاد نمی تونم مخفی بمونم پس پیش دستی کردم نارجک انداختم زیر پای مسلسل ثابت .... اونی که دنبالش بودم رو هد شات کردم اون دو تای کنار پرچم رو هم بستم به گلوله
چهار تا کیل ظرف پنچ شیش ثانیه .... همون منطقه رو خودم کپچر کردم :biggrin1:

بابا حرفه ای :biggrin1: من بیشتر Body Count بازی میکنم ! ولی خب دیشب مرده بودم از خنده !
مثلا 2 3 نفر داشتن میامدن من همینجوری وایساده بودم روبه روشون ! بنده خداها هیچ کاری نمیکردن ! همین جوری داشتن میدویدن بعد یوهو شروع میکردم به تیر اندازی ! دلم میسوخت براشون :biggrin1: یا یکی با Snipe وایساده بود یه گوشه منم کنارش وایساده بودم ولی فاصلم تقریبا زیاد بود باهاش یعنی متوجه نمیشد که من دشمن بیدم بعدم به راحتی یه تیر تو مخش:biggrin1: ولی دیشب تو قسمت Campaing یه چیزی دیدم گرخیدم :biggrin1: اون یارو که اسمش Natko هستش اگه اشتباه نکنم ShotGun هم داره ! از فاصله نزدیک با تیر زد تو مخ یه Helghast بعد مخش پاشید رو زمین ! اولین بار بود همچین چیزی میدیدم ! .Snipe هم خوبه ! اون یارو که قابلیت Boost داره هم باحاله ! ولی یه سری بازی ها همه فقط با RPG هستن که اصلا حال نمیده ! من بیشتر میرم جاهایی که RPG ممنوع بیده :biggrin1:
ببینم توی کدوم Mode بیشتر میشه امتیاز گرفت ؟! Capture & Flag یا بقیه ؟!

بابا حرفه ای :biggrin1: من بیشتر Body Count بازی میکنم ! ولی خب دیشب مرده بودم از خنده !
مثلا 2 3 نفر داشتن میامدن من همینجوری وایساده بودم روبه روشون ! بنده خداها هیچ کاری نمیکردن ! همین جوری داشتن میدویدن بعد یوهو شروع میکردم به تیر اندازی ! دلم میسوخت براشون :biggrin1: Snipe هم خوبه ! اون یارو که قابلیت Boost داره هم باحاله ! ولی یه سری بازی ها همه فقط با RPG هستن که اصلا حال نمیده ! من بیشتر میرم جاهایی که RPG ممنوع بیده :biggrin1:
RPG كه خوراكه مخصوصا براي يه سري مد كه همه يه جا جمع ميشن!بري و...:biggrin1:

مثلا 2 3 نفر داشتن میامدن من همینجوری وایساده بودم روبه روشون ! بنده خداها هیچ کاری نمیکردن ! همین جوری داشتن میدویدن بعد یوهو شروع میکردم به تیر اندازی ! دلم میسوخت براشون :biggrin1: یا یکی با Snipe وایساده بود یه گوشه منم کنارش وایساده بودم ولی فاصلم تقریبا زیاد بود باهاش یعنی متوجه نمیشد که من دشمن بیدم بعدم به راحتی یه تیر تو مخش:biggrin1: ولی دیشب تو قسمت Campaing یه چیزی دیدم گرخیدم :biggrin1: اون یارو که اسمش Natko هستش اگه اشتباه نکنم ShotGun هم داره ! از فاصله نزدیک با تیر زد تو مخ یه Helghast بعد مخش پاشید رو زمین ! اولین بار بود همچین چیزی میدیدم ! .Snipe هم خوبه ! اون یارو که قابلیت Boost داره هم باحاله ! ولی یه سری بازی ها همه فقط با RPG هستن که اصلا حال نمیده ! من بیشتر میرم جاهایی که RPG ممنوع بیده :biggrin1:

تا دلت بخواد از این کله ها ترکوندم:دی
با شات گان...snipe...و اون تفنگه که مثل snipe بدون دوربینه میشه کله ترکوند:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or