Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجیب بازی خفنی بود.. اصلا فکر نمیکردم اینطوری باشه.. مخصوصا گرافیکش که کولاک کرده بود.

فقط یکم گیم پلیش سخت بود که کم کم بهش عادت کردم.. کنترلش هم مشکل داشت که به حالت معمول گذاشتمش..

این دومین بازی بود که رویه ps3 انجام دادم و اصلا با mgs4 قابل مقایسه نبود.. این کجا و اون کجا..

راستی چرا من افت فریم دارم..؟ از یک وسط بازی بعضی مواقع لود میکنه.!!!!

آخرین ویرایش:
تو gametrailers واسه همین لگ بین لود و کنترل سخت برای کسی که تازه fps رو شروع کرده امتیاز کمی بهش دادن وگر نه که از خیلی بازیهای fps زمن خودش یه سرو گردن بالا تره.

بهتر از اون چیزیه که تصور میکردم :love:
فقط بقول شما اون لگ و گیر کردن موقع لودینگ رو اعصابه .
هدف گیری یا همون Aiming هم بده مثلا وقتی نشونه میگیری رو مغزِ طرف و تیر میزنی 2 متر بالاترو میزنه ! :cheesygri
تنوع اصلحه هاش هم بنظرم کمه (انلاین)

ولی در کل فوق العادس:love:

بهتر از اون چیزیه که تصور میکردم :love:
فقط بقول شما اون لگ و گیر کردن موقع لودینگ رو اعصابه .
هدف گیری یا همون Aiming هم بده مثلا وقتی نشونه میگیری رو مغزِ طرف و تیر میزنی 2 متر بالاترو میزنه ! :cheesygri
تنوع اصلحه هاش هم بنظرم کمه (انلاین)

ولی در کل فوق العادس:love:
خب ديگه بحث كل كل قدرت PS3 وسط بوده(فكر كنم)كه بازي انحصاري با اين حجم تو هارد هيچي نميريزه!خودمم تو كف بودم!
Aim هم من تا حالا نديدم!!!:smile:

همین که K2 با این حجم گرافیکی فوق العاده اصلا روی هارد install نمیشه خودش یک نکته مثبته .
کنترل کارکترش کاملا طبیعیه(همون realistic) واقعا میتونید راه رفتن و قدمهای کارکترتون رو حس کنید. البته خیلی ها به کنترل قدیمی بازیهای FPS عادت دارند (هر قدم مساویست با 3, 4 قدم! )
اگر هم مشکلی با Aim بازی دارید میتونید تنظیمش کنید و به میزان دلخواهتون برسونید.

خواستم به پرسم شما هم مثل من وسط بازی یک دفعه گیر میکنه و باید چند ثانیه لود کنه..؟

بعد این آپدیت 56 مگی اول رو نمیشه از طریق PC دانلود کرد..؟

همین که K2 با این حجم گرافیکی فوق العاده اصلا روی هارد install نمیشه خودش یک نکته مثبته .
کنترل کارکترش کاملا طبیعیه(همون realistic) واقعا میتونید راه رفتن و قدمهای کارکترتون رو حس کنید. البته خیلی ها به کنترل قدیمی بازیهای FPS عادت دارند (هر قدم مساویست با 3, 4 قدم! )
اگر هم مشکلی با Aim بازی دارید میتونید تنظیمش کنید و به میزان دلخواهتون برسونید.
دقيقا اميد!چون بدونه كمكي بازي مياد!و اين قدرت دستگاه رو نشون ميده(فن نيستما:biggrin1::-")

خواستم به پرسم شما هم مثل من وسط بازی یک دفعه گیر میکنه و باید چند ثانیه لود کنه..؟
بعد این آپدیت 56 مگی اول رو نمیشه از طریق PC دانلود کرد..؟
بعضی اوقات یکی دو ثانیه در بین مراحل لود میکنه ولی یه دفعه گیر نمیکنه!
شما دفعه بعد که خواستی Firmware کنسول رو آپدیت کنی پیشنهاد میکنم با خود PS3 اینکارو انجام بدی چون خودش اتوماتیک آپدیت مخصوص ریجن خودشو دانلود میکنه. (ممکنه خیلی مشکلات به خاطر همین مسئله هم ریجن نبودن Firmware با کنسول، در بازیها پیش بیاد!)
اون آپدیت 56 مگی رو هم با PS3 دانلود کنید.
دقيقا اميد!چون بدونه كمكي بازي مياد!و اين قدرت دستگاه رو نشون ميده
بیشتر قدرت برنامه نویسی حرفه ای سازنده هاش رو میرسونه (Guerrilla Games)

شما دفعه بعد که خواستی Firmware کنسول رو آپدیت کنی پیشنهاد میکنم با خود PS3 اینکارو انجام بدی چون خودش اتوماتیک آپدیت مخصوص ریجن خودشو دانلود میکنه. (ممکنه خیلی مشکلات به خاطر همین مسئله هم ریجن نبودن Firmware با کنسول، در بازیها پیش بیاد!)

البته اميد جان... درسته ولی يه چيزی... چون بعضی از دوستان پرفايل مثلاً امريکا ميسازن ولی دستگاه پال هست... اينطوری برای امريکا رو ميگيره...

ترجيحاً... اينطوری دانلود کنن يا از پرفايل که درست شده مربوط به رجين دستگاه هست استفاده کنن

آره 2 - 3 ثانیه لود میکنه.. فکر کنم بازیش خیلی سنگینه..

دیشب خواستم فریموری رو با کنسول آپدیت کنم اما با وجود سرعت 512 هر 10 دقیقه 1 درصد جلو میرفت..

دقيقا اميد!چون بدونه كمكي بازي مياد!و اين قدرت دستگاه رو نشون ميده(فن نيستما:biggrin1::-")

ها..!!! فکر کنم بر عکس گفتی..!

من رنکم بالاتر رفت می تونستم engineer شم یعنی بون بسازم الان بالاتر رفته اما نمی دونم میتونم باهاش چی کار کنم؟
یک سوال دیگه اینکه وقتی حالت دکتر رو انتخاب میکنه یه دستگاه برای درمان داری یه سری هم پک که می تونی بندازیش این برای چه کاریه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or