Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من دیروز بازی رو تموم کردم
چرا اینقدر بازیش کوتاه بود؟
تو 7 ساعت تموم شد. چرا توی game complitition من زده 47% با اینکه تا آخر بازی رفتم؟
ممنون
باید بازی رو تو قسمتهای دیگه. درجه سخت .دیگه بازی آنلاین. تموم کنی تا فکر کنم درصد بازی بیشتر بشه...

من این بازی رو تو این چند روز که خریدم 2 بار تا آخر رفتم. از لحاظ گرافیک , فیزیک و نورپردازی فوق العاده کار شده و به راحتی شاید بشه گفت زیباترین گرافیک کنسولی و غیر کنسولی رو داره.
اما به نظر من گیم پلی و داستان بازی با این که قشنگ و جذاب هست اما در حد و اندازه های گرافیک بازی نیست.

برید حالشو ببرید:cheesygri
سه تا از آهنگ های کیلی 2
فکر نکنم کسی لینکشو گزاشته بود...اگه تکراری بود به بزرگواری خود این بنده ی حقیر رو ببخشید
http://www.mediafire.com/?ytywmgdrzmt
ممنون
من نمي دونم چقدر كيفيت داره!ولي خودم به وصل كردم آخره كيفيته.:biggrin1: PC

یه سوالی,
من زیاد از مولتیه این بازی سر در نیوردم چون تاحالا آنلاین نرفتم باهش, سوالم اینه که اسناپرش که 3تا چشم هم داره چرا کلاس خاصّی تو Badge هاش نیست؟ اگه هست, کدوم کلاس اسنایپ بهتریه.

DSC00039.JPG

نمدونم كسي تا حالا ديده بود اينو يا نه!!!:-"
directions.bmp
Game.bmp

transit.bmp

wheel[1].bmp

people.JPG

icecream.JPG

آخرین ویرایش:
Killzone 2 Patch 1.25 Now Available

Killzone 2 patch 1.25 (16MB) is now available for download.

Patch 1.25 Main Features

• Fixes minor bugs.
  • Adds Steel & Titanium message.
  • Speeds up loading screen.
  • If you notice once the game is over they shortin time where you could get you're last kills within 10-15 seconds. Now it's within 3-5 seconds.
این آخریه رو نفهمیدم یعنی چی یکی توضیح بده لطفا

یه سوالی,
من زیاد از مولتیه این بازی سر در نیوردم چون تاحالا آنلاین نرفتم باهش, سوالم اینه که اسناپرش که 3تا چشم هم داره چرا کلاس خاصّی تو Badge هاش نیست؟ اگه هست, کدوم کلاس اسنایپ بهتریه.
کلاس خاص داره . Badge آخری هست یعنی Scout . که دو تا قابلیت داره .
ناپدید شدن و Spot & Marking که با کشتن 10 نفر با اسناپیب تو 8 تا Match میتونی اینو بگیری که با این قابلیت هم نیمی هات میتونن جای اونی که مارک کردی رو بفهمن .
بعد که هم Spot & Marking رو کامل کنی میتونی اونو با Badge ای دیگه Combine کنی . :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or