چرا نفرین می کنی خوب بود بهت نمی گفتم میرفتی 7 دلار پول میدادی بعد میدیدی هیچی به هیچی خوب میشد اون موقعبا کلی شوق با طعم ذوق رفتم یه psn کارت خریدم که آرش نفرین آمون بر او باد:biggrin1:گفت که اگه بازیت ریجنش 2 هستش نمیتونی با psn کارت دانلود کنی
راسته؟
چه خاکی تو سرم کنم؟
طی صحبتی که با کیوان داشتم مثل اینکه تنها راه حل دوستان Credit Card هستچرا نفرین می کنی خوب بود بهت نمی گفتم میرفتی 7 دلار پول میدادی بعد میدیدی هیچی به هیچی خوب میشد اون موقع
این DLC ریجن لاک هست یعنی اگر بازیتون پال هست باید DLC رو از PSN Store اروپا بگیرید . چون همه ما بازی ها مون PAL هسات و PSN Card ها مال US پس ما نمیتونیم این DLC رو بخریم
محمد جان ممنون که با کیوان صحبتی داشتیطی صحبتی که با کیوان داشتم مثل اینکه تنها راه حل دوستان Credit Card هست
یه فامیلی چیزی گیر بیار که یه CC داشته باشه یه چند Min خفتش کنمحمد جان ممنون که با کیوان صحبتی داشتی
خوب این راه حل فقط واسه کسایی هست که Credit Card دارن و کسی هم نمیره کلی پول صدور کارت بده واسه یه DLC . حالا من موندم چیکار کنم چه جوری این DLC رو بخرم .
خوب محمد اینجا هم باز یه مشکله هست به اسم مبدا صدور . اینکه کارت از کجا صادر شده فکر نکنیم بشه مثلا با یه کارت هم از EU خرید کرد هم از US .یه فامیلی چیزی گیر بیار که یه CC داشته باشه یه چند Min خفتش کن
نه آرش اصلا اینطوری نیست شما اگه کارت های visa یا master از هر بانکی تو هر کشوری داشته باشی از همه جا میتونی خرید کنی ربطی به واحد پول و محل صدورش نداره سیستم جهانیه.خوب محمد اینجا هم باز یه مشکله هست به اسم مبدا صدور . اینکه کارت از کجا صادر شده فکر نکنیم بشه مثلا با یه کارت هم از EU خرید کرد هم از US .
چون واحد پول هم فرق میکنه یه جا دلار و یه جا یورو یه جا پوند .
شدید دارم تحقیقات میکنم روی این قضیه
اگر PS Store اروپا هم PSN Card داشت این مشکلا رو نداشتیم .
http://farsifile.com/shop/
این سایت بالا خدماتی نظیر خرید با کارت اعتباری و اینا انجام میده یه تماس بگیرید ببینید چی کار میکنه برای یکی از دوستان از XBL ه MS خریده بود