Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
زرشک

با کلی شوق با طعم ذوق رفتم یه psn کارت خریدم که آرش نفرین آمون بر او باد:biggrin1:گفت که اگه بازیت ریجنش 2 هستش نمیتونی با psn کارت دانلود کنی:((
راسته؟
چه خاکی تو سرم کنم؟:((

با کلی شوق با طعم ذوق رفتم یه psn کارت خریدم که آرش نفرین آمون بر او باد:biggrin1:گفت که اگه بازیت ریجنش 2 هستش نمیتونی با psn کارت دانلود کنی:((
راسته؟
چه خاکی تو سرم کنم؟:((
چرا نفرین می کنی :دی خوب بود بهت نمی گفتم میرفتی 7 دلار پول میدادی بعد میدیدی هیچی به هیچی :دی خوب میشد اون موقع :دی
این DLC ریجن لاک هست یعنی اگر بازیتون پال هست باید DLC رو از PSN Store اروپا بگیرید . چون همه ما بازی ها مون PAL هسات و PSN Card ها مال US پس ما نمیتونیم این DLC رو بخریم :دی

چرا نفرین می کنی :دی خوب بود بهت نمی گفتم میرفتی 7 دلار پول میدادی بعد میدیدی هیچی به هیچی :دی خوب میشد اون موقع :دی
این DLC ریجن لاک هست یعنی اگر بازیتون پال هست باید DLC رو از PSN Store اروپا بگیرید . چون همه ما بازی ها مون PAL هسات و PSN Card ها مال US پس ما نمیتونیم این DLC رو بخریم :دی
طی صحبتی که با کیوان داشتم مثل اینکه تنها راه حل دوستان Credit Card هست:دی

طی صحبتی که با کیوان داشتم مثل اینکه تنها راه حل دوستان Credit Card هست:دی
محمد جان ممنون که با کیوان صحبتی داشتی :دی
خوب این راه حل فقط واسه کسایی هست که Credit Card دارن و کسی هم نمیره کلی پول صدور کارت بده واسه یه DLC . حالا من موندم چیکار کنم چه جوری این DLC رو بخرم :دی .

محمد جان ممنون که با کیوان صحبتی داشتی :دی
خوب این راه حل فقط واسه کسایی هست که Credit Card دارن و کسی هم نمیره کلی پول صدور کارت بده واسه یه DLC . حالا من موندم چیکار کنم چه جوری این DLC رو بخرم :دی .
یه فامیلی چیزی گیر بیار که یه CC داشته باشه یه چند Min خفتش کن:دی

یه فامیلی چیزی گیر بیار که یه CC داشته باشه یه چند Min خفتش کن:دی
خوب محمد اینجا هم باز یه مشکله هست به اسم مبدا صدور . اینکه کارت از کجا صادر شده فکر نکنیم بشه مثلا با یه کارت هم از EU خرید کرد هم از US .
چون واحد پول هم فرق میکنه یه جا دلار و یه جا یورو یه جا پوند :دی .
شدید دارم تحقیقات میکنم روی این قضیه :دی
اگر PS Store اروپا هم PSN Card داشت این مشکلا رو نداشتیم .

خوب محمد اینجا هم باز یه مشکله هست به اسم مبدا صدور . اینکه کارت از کجا صادر شده فکر نکنیم بشه مثلا با یه کارت هم از EU خرید کرد هم از US .
چون واحد پول هم فرق میکنه یه جا دلار و یه جا یورو یه جا پوند :دی .
شدید دارم تحقیقات میکنم روی این قضیه :دی
اگر PS Store اروپا هم PSN Card داشت این مشکلا رو نداشتیم .
نه آرش اصلا اینطوری نیست :دی شما اگه کارت های visa یا master از هر بانکی تو هر کشوری داشته باشی از همه جا میتونی خرید کنی ربطی به واحد پول و محل صدورش نداره سیستم جهانیه.
هر مقداری به هر واحد پولی باشه به صورت ارزی از حسابت منتقل میشه به کسی که ازش خرید میکنید :دی

البته PSN سر این CC ها بعضی مواقع قاطی میکنه میره رو اعصاب :دی

آخرین ویرایش:
اقا اصلا اینا رو ول کنید. برید همه بازی US بخرید:دی هر جوری حساب کردم اگر بخواین هزینه هم کم بشه میتونید یه بازی US با یه PSN Card بخرید بعد یکی دانلود کنه بقیه از اون 5 بار دانلود استفاده کنن ولی دیگه باید یکی فقط انلاین بازی کنه:دی اصلا بی خیال چی میگم:دی

آخرین ویرایش:
http://farsifile.com/shop/
این سایت بالا خدماتی نظیر خرید با کارت اعتباری و اینا انجام میده یه تماس بگیرید ببینید چی کار میکنه برای یکی از دوستان از XBL ه MS خریده بود

آره حسام جان .
برای منم از psn خرید کردش .. آدم خوب و با اعتمادی هستش

من روی کنسولم دو تا آی دی دارم یه اروپا یه امریکا.
با کارت نتونستم از اروپا خرید کنم ولی با همون کارت از امریکا خرید کردم.
این سونی هم ترکونده.
حالا رفتم با همون آی دی امریکا پک رو خریدم و با اروپا دانلود کردم و همینطور نصب کردم 144MB بود ولی هنوز هم همون پیام خطا رو میده و میگه برو از PS.Store پک رو بخر:mad:
فکر کنم گاوم زائید ... درسته !!
باید برم ریجن یک بخرم !؟:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or