Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از دوستان کسی میدونه چجوری میشه تو skirmish اسکواد تشکیل داد؟
من دو سه بار پشت سر هم تو درجه ی elite از نظر امتیاز اول میشم ولی نمیتونم اسکواد بدم

با سلام دوستان غول اخر بازي رو چطوري بفرستم اون دنيا نامرد همش غيب ميشه ؟ با تشكر :biggrin1:

روش خاصی نداره یه گوشه وایسا اسلحه رو بگیر و شروع به شلیک کن وقتی ظاهر میشه وقتی هم تیرت تموم شد بدو ریلود کن و باز یه گوشه وایسا و شلیک کن

آخرین ویرایش:
با سلام دوستان غول اخر بازي رو چطوري بفرستم اون دنيا نامرد همش غيب ميشه ؟ با تشكر :biggrin1:

با چاقو بزنش ( من اينطوری زدم ) ميدوی طرف اون.... با چاقو ميزنيش!!!!البته وقتی ميره پايين (جونش کم بشه ) .... از بالا با تير بزنش ( من اونجا يه بازوکا افتاده بود ) با اون فرستادمش هوا

با تشکر از تورج که از اسپویلر استفاده کرد!:smile: سعی کنین از این امکان استفاده کنین چون بعضی ها دوست ندارند بعضی از قسمت های بازی لو بره!:smile:

Squad بندی این امکان رو میده تا با هم جوخه ای هاتون بتونید ارتباط برقرار کنید در ضمن از وضعیت و کلاس انتخاب شدشون اگاه باشید و با هم هماهنگ عمل کنید اونا رو تو مپ ببینید که کجا هستن .در ضمن اعضای جوخه میتونید در جایی که رئیس جوخه هست spawn بشن که بزرگترین حسنشه

واقعا اين بازي فوق العاده بيد و ارزش اون پولي رو كه پاش داديم رو داشت :biggrin1:
عجب فضاي جيگري داره واقعا !!! يه جنگ تمام عيار !!! يه بازيه كم نظير با يه MultiPlayer بي نظير !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or