Captain Bl4ck3
کاربر سایت
چی هست spoiler ?????شما بايد از spoiler استفاده کنيد برای گفتن آخر داستان چون شايد خيلی ها تموم نکردن...
زود درست کنيد
چی هست spoiler ?????شما بايد از spoiler استفاده کنيد برای گفتن آخر داستان چون شايد خيلی ها تموم نکردن...
زود درست کنيد
متوجه منظورت نمیشم داداش میشه واضح تر توضییح بدی:confused::biggrin1:
ببخشید الان متوجه منظورتون شدم راستی یه سوال دیگه داشتم بقیه تروفی هارو چه جوری باید دریافت کنم فقط 22 دریافت کردم بقیه رو باید چه جوری بگیرم میشه یه کم راهنماییم کنی؟؟؟؟وقتی میخوای پستی بدی که داستان بازی یا نکاتی از آن را لو میده بر روی Sp کلیک کن و در آن بنویس
اینطوری
من کلیک کردم و بعد شروع به نوشتن
ببخشید الان متوجه منظورتون شدم راستی یه سوال دیگه داشتم بقیه تروفی هارو چه جوری باید دریافت کنم فقط 22 دریافت کردم بقیه رو باید چه جوری بگیرم میشه یه کم راهنماییم کنی؟؟؟؟
بازی رو حالت elit همچین چیزی آخرین درجه(خیلی وقته به تک نفرش سر نزدم)سخته...نشونه هم نداره...خییلی هم باهوش هستن تو اون درجه...سلام
دوستان به نظرتون بازی یک مقدار سخت نیست ؟ :biggrin1: من بازی رو 2 روزه تموم کردم . ولی احساس کردم این بازی از درجه سختی بالایی برخور دار بود . یعنی AI دشمنان واقعا بالاست و مثل لوکاست های گیرز خنگ نیستن ! نظر شما در رابطه با درجه سختی بازی چی هست ؟
بله فقط 2 تا البته با چاقو میشه 3 تایه سوال تو بازی فقط میتونیم دو تا اسلحه حمل کنیم ؟
البته یه اسلحه تون همیشه کلت هست که نمیشه اونو انداخت در واقع شما یک اسلحه میتونید حمل کنید