Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وقتی میخوای پستی بدی که داستان بازی یا نکاتی از آن را لو میده بر روی Sp کلیک کن و در آن بنویس
اینطوری
من کلیک کردم و بعد شروع به نوشتن

وقتی میخوای پستی بدی که داستان بازی یا نکاتی از آن را لو میده بر روی Sp کلیک کن و در آن بنویس
اینطوری
من کلیک کردم و بعد شروع به نوشتن
ببخشید الان متوجه منظورتون شدم راستی یه سوال دیگه داشتم بقیه تروفی هارو چه جوری باید دریافت کنم فقط 22 دریافت کردم بقیه رو باید چه جوری بگیرم میشه یه کم راهنماییم کنی؟؟؟؟

ببخشید الان متوجه منظورتون شدم راستی یه سوال دیگه داشتم بقیه تروفی هارو چه جوری باید دریافت کنم فقط 22 دریافت کردم بقیه رو باید چه جوری بگیرم میشه یه کم راهنماییم کنی؟؟؟؟

برو تو قسمت تروفي ببين چه كارايي نكردي،اونا رو انجام بده!
:smile:

سلام

دوستان به نظرتون بازی یک مقدار سخت نیست ؟ :biggrin1: من بازی رو 2 روزه تموم کردم . ولی احساس کردم این بازی از درجه سختی بالایی برخور دار بود . یعنی AI دشمنان واقعا بالاست و مثل لوکاست های گیرز خنگ نیستن ! نظر شما در رابطه با درجه سختی بازی چی هست ؟

سلام

دوستان به نظرتون بازی یک مقدار سخت نیست ؟ :biggrin1: من بازی رو 2 روزه تموم کردم . ولی احساس کردم این بازی از درجه سختی بالایی برخور دار بود . یعنی AI دشمنان واقعا بالاست و مثل لوکاست های گیرز خنگ نیستن ! نظر شما در رابطه با درجه سختی بازی چی هست ؟
بازی رو حالت elit همچین چیزی آخرین درجه(خیلی وقته به تک نفرش سر نزدم)سخته...نشونه هم نداره...خییلی هم باهوش هستن تو اون درجه...
ولی کلا هوش مصنوعی ارضا کننده ای داشت

البته یه اسلحه تون همیشه کلت هست که نمیشه اونو انداخت در واقع شما یک اسلحه میتونید حمل کنید

اما چون انواع اسلحه ها معمولا به وفور پیدا می شه زیاد مشکلی نیست اما حیف شد که secondry fire رو برداشتن تو یکش چیز به درد بخوری بود .:)

خودمونیم ولی کلتشم قویه خیلی:eek:! من باهاش حال کردم بعضی وقتا فقط با اون به استقبال این Helghast ها میرم!:biggrin1: کاشکی MODE هم بود تا ما HELGHAST می شدیم!من خیلی باحاشون حال میکنم لباسشون مخصوصا.(خیلی خوش تیپن:biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or