Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
من میخواستم بازی رو بگیرم ولی نه فقط بخاطر گرافیک،اگر به جز گرافیک ارزش دیگه ای داره ممنون میشم بگیدش!
لطفاً به سوالم هم جواب بدید:
چرا باید کیل زون رو بخریم؟
متشکرم از همه ی دوستان...یا علی.
خدانگهدار.
M.A

سلام.
من میخواستم بازی رو بگیرم ولی نه فقط بخاطر گرافیک،اگر به جز گرافیک ارزش دیگه ای داره ممنون میشم بگیدش!
خدانگهدار.
M.A
از نظر من جو و هیجانی که بازی داره هم در کنار گرافیک! عالیه و میتونه یکی از فاکتورها برای خرید بازی باشه!

سلام.
خدانگهدار.
M.A

گرافیک فوق العاده -فیزیک فوق العاده - موسیقی فوق العاده-صدا ی فوق العاده -نشان دادن قدرت ps3

سلام.
خدانگهدار.
M.A

من میگم شما قبل خرید یکی دوتا گیم پلی از بازی ببینید بعد اگه سوالی موند درخدمتیم.

سلام.
خدانگهدار.
M.A

فعلا بهترين شوتر موجود هست رو کنسول ها... حالا خودت فکر کن ارزش داره يا نه ....

البته بايدی وجود نداره... شما ميتونی little big planet بخری :biggrin1:..... ولی اگه دنبال بازی شوتر هستی .... اين بهترين گزينه هست...

البته اين بازی هم ايراداتی داره ولی انقد نکات مثبت داره که نکات منفی رو نشون نميده...

در ضمن اگه اينترنت پر سرعت هم داری ميتونی چندين ساعت آنلاين هم لذت ببری

بالاخره منم اين بازيو گرفتم. فيلم اول بازي خيلي جالب بود و نويد يه بازي بسيار فوق‌العاده و زيبارو ميداد (كه همينجور هم شد). انقدر صدا و گيم پلي زيباست كه دلم نمياد از باگهاي بازي بگم. با اينكه بازي نصب نميشه از خيلي از بازيهاي ديگه كه بايد چندين دقيقه براي نصب كردنشون وقت بزاري زيباتره. در هنگام بازي فنهاي كنسول ديرتر از زماني كه بازهاي بزرگ ديگه رو بازي ميكنيد روشن ميشن . لودينگ مراحل بازي طوري طراحي شده كه حتي از لودينگ بازي هم لذت ميبريد .قابليت زوم در اين بازي واقعا با بازيهاي ديگه فرق ميكنه.فردي كه در اين بازي همراه شماست ،نسبت به خيلي از بازيهاي ديگه، قابل اطمينان تر هست. انفجارها بسيار زيبا طراحي شده. يكي ديگر از زيبايي هاي بازي اينست كه درهنگامي كه جون شما رو به اتمام است ضربان قلب يك انسان درحال مرگ رو در دستانتون حس ميكنيد و دنيا در پيش چشمانتان تيره و تار مي شود.
اينها نظرات مثبت من در مورد اين بازي بود..... البته تازه اولاي بازيم و احتمالا تا بازيو تموم كنم بيشتر هم ميشن.

سلام دوستان....
اوه اوه...بابا قانع شدم!!!حتماً میخرمش!!!!
اگر اینجوریه که تعیرف میکنید و اون ویدئوهایی که من دیدم،پس میشه دهن چند نفر از این فامیل هامون رو سرویس کنم!!!باید بهشون نشون بدم قدرت PS3 یعنی چی!!!!!(عظمت!!!!)
راستی،آقایه Captain Mitchell ،من بازیه LBP رو دارم و اینقدر ازش لذت بردم که کفم بریده....!خیلی باحاله...سوالی چیزی داشتی من در خدمتتم....
آقایون خیلی متشکرم از این که کمکم کردید....با تشکر از آقایان:
SNORK
Captain Mitchell
brady
Meysam

عید همه مبارک و همراه با سلامتی!!!!
تا بعد خدانگهدار.
M.A

بازي خيلي زود تموم شد.كمتر از 9 ساعت.
معلومه رو قسمت آنلاينش خيلي كار كردن.... من كه فعلا به علت نبود adsl نميتونم آنلاين بازي كنم. به نظرم داستان بازي ميتونست بهتر از اينا باشه....

چرا بازی اینقدر زود تموم شد من فقط 21 تروفی دریافت کردم؟ بازی تو یه تالار تموم شد وقتی که یه نفر که نامریی میشد رو کشتم این از خود بازی که اونجا باید تموم بشه آره ؟؟؟:confused:

ویرایش : لطفا داستان بازی را در اسپویلر قرار دهید.

Last edited by a moderator:
چرا بازی اینقدر زود تموم شد من فقط 21 تروفی دریافت کردم؟ بازی تو یه تالار تموم شد وقتی که یه نفر که نامریی میشد رو کشتم این از خود بازی که اونجا باید تموم بشه آره ؟؟؟:confused:

شما بايد از spoiler استفاده کنيد برای گفتن آخر داستان چون شايد خيلی ها تموم نکردن...

زود درست کنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or