Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
؟

سلام

دوستان يه سوال برام پيش اومده ميخواستم بدونم اگه بازي رو روي تلويزيونهاي معمولي (CRT ) اجرا كنيم از كيفيت texture ها و يا مثلا" قابليت سايه زني و... كم ميشه ؟ چون من بازي رو كه انجام ميدم به نظرم نسبت به دموهايي كه قبلا" ديده بودم كيفيت پايينتري داره مخصوصا" بافتها و سايه زني مثلا" بعضي جاها كه پشت ديوار پناه گرفتم وقتي به سايه دقت ميكردم كاملا" بصورت هاشور خورده بود(كاملا" خط خطي) . كلا" جداي از اين مساله يه چيز ديگه كه برام جالب بود اينكه يه سري چيزا كه قبلا" تو دموها ديده بودم تو بازي نبود مثلا" يه جايي بود كه تو دموها ديده بودم كه تو ساختمون روبرو مون يه سري كمين كرده بودند و يه بشكه مواد منفجره بود كه اگه بهش شليك ميكرديم ساختمون خراب ميشد ولي وقتي تو بازي به اونجا رسيدم هرچي گشتم بشكه اي وجود نداشت

بله کاملا تاثیر داره اگه تلویزیون HD باشه رزولوشن 1080 هست که روی تلویزیون عادی 480 هست.

همه جی تغییر میکنه < همه چی نرم تر میشه و سایه ها صاف میشه .

فرق HD با عادی :

زمین

تا آسمون هفتم

بله کاملا تاثیر داره اگه تلویزیون HD باشه رزولوشن 1080 هست که روی تلویزیون عادی 480 هست.

همه جی تغییر میکنه < همه چی نرم تر میشه و سایه ها صاف میشه .

فرق HD با عادی :

زمین

تا آسمون هفتم
خدایی راست میگی؟؟!!!
من فکر میکردم که این سایه زنی ها تو بازی های مختلف از ps3

اقا من چه جوری snipe بگیرم ؟
باید رنکت خیلی بره بالا!مال اون رنکهای اخره.
راستی امروز یک اپدیت اومد دوستان.
یک چیزیش که خوب شد اینکه وقتی زخمی هستی دیگه لازیم نیست برای respawn شدنX رو بزنی و مستقیما باید O رو بزنی.

گفتم بیام اولین احمق بودن و نم کشیده شدن مغزمو بگم ببینید چه خری هستم من :biggrin1:

آخر مرحله اول که باید یه تانک و میزدم همش تو اون سوراخی داشتم با تفنگ بهش شلیک میکردم 20 دقیقه گذشت بعد دیدم یه تانک اون سمت وایساده :laughing: همراه منم غیبش زده :biggrin1: رفتم سمتش قشنگ یه دور کامل دور تانک زدم بعد فهمیدم باید سوارش بشم :laughing:

گفتم بیام اولین احمق بودن و نم کشیده شدن مغزمو بگم ببینید چه خری هستم من :biggrin1:

آخر مرحله اول که باید یه تانک و میزدم همش تو اون سوراخی داشتم با تفنگ بهش شلیک میکردم 20 دقیقه گذشت بعد دیدم یه تانک اون سمت وایساده :laughing: همراه منم غیبش زده :biggrin1: رفتم سمتش قشنگ یه دور کامل دور تانک زدم بعد فهمیدم باید سوارش بشم :laughing:

منم این تجربرو داشتم.حتما آخرش مثل من به خودت فش دادی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or