مسلما 2 Geow مایکروسافت که GOW رو نداده بیرون!!what are you talking about?
GOW2 ?
God of War?
or
GeOW2?
Gears of War 2?
ROFLMFAO
بروماک سواری هم تو GOW نداریم
مسلما 2 Geow مایکروسافت که GOW رو نداده بیرون!!what are you talking about?
GOW2 ?
God of War?
or
GeOW2?
Gears of War 2?
ROFLMFAO
تو کدوم rank این point رو میده؟
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1: به خدا.به پیر به پیغمبر هر دوناشونو(mgs و kz2) تو lcd tv full hd بازی کردم.اما بازم میگم mgs بهتره اما از اونجایی که چندتا از دوستان(kenji.حسام.captainmitchel) دونباله اینن که منو پیدا کنن و برای فهموندن اینکه killzone 2 بازی تمام عیاری هست از ضرب و شتم استفاده کنن.نظراتم رو برای خودم نگاه میدارم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
نمیشه...چجوری به صورت دید کور شلیک میکنه یعنی وقتی پشت یه جایی Cover گرفتی بدون اینکه سرتو بالا بیاری شلیک کنی؟
Respect the elders, God of War is the Eldest.
so with that in mind God of War = GoW
Gears of War = GeOW
آخه کیوان من یادم میاد یه چیزایی در مورد شلیک کور تو بازی شنیده بودم شایدم اشتباه میکنم ولی به هرحال انگار چیزی به اسم شلیک کو وجود نداره تو بازی!نمیشه...
مگه TPS ـه که blind fire داشته باشه
آخه کیوان من یادم میاد یه چیزایی در مورد شلیک کور تو بازی شنیده بودم شایدم اشتباه میکنم ولی به هرحال انگار چیزی به اسم شلیک کو وجود نداره تو بازی!
دقیقا! با عقل جور در نمیاد ولی خو میگم یه چیزایی شنیده بودم احتمالا اشتباه میکنم!نه میثم سازنده ها اصلا درباره blind fire چیزی نگفته بودن
اصلا غیر منطقیه که یه بازی fps شلیک کور داشته باشه... توی tps چون دوربین همه جارو نشون میده میشه شلیک کور زد
در ثانی این Helghast از بس هوشون بالاست یا نشونه گیری درست حسابی هم نمیشه زدشون چه برسه به شلیک کور
سلام
اگه میشه یه روش برای کشتن رئیس هلگاستها توی مرحله ی اخر بگین,همش با چاقو مکشتم
یکی از دوستان یه روشی گفت ولی هیچی ازش نفهمیدم
ممنون