Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا علی هی نمیخوام به تو چیزی بگما اما بیخیال نمیشی برو با یک تلویزیون خوب بشین کیلزون رو بازی کن اگر راضی نشدی برو اون مپه مالتی پلیر اسمش یادم نیست بعد بیا نظرت رو بگو;)

راهنمای کشتن باس آخر روی حالت الیت

خوب دوستان این هم راه حل برای کشتن باس آخر البته این راهنمای تصویری فقط به شما یاد میده یونیت های رو چه جوری از سر راه بر دارید و کشتن باس براتون راهت میشه مثل آب خوردن.

Code:
[URL]http://rapidshare.com/files/204108285/KILLZONE2.rar.html[/URL]
پسورد فایل رار :
www.bazicenter.com

این هم لینک YOUTUBE برای دوستانی که مایل به دانلود فایل راهنمای تصویری با کیفیت خوب نیستند.

Code:
http://www.youtube.com/watch?v=cB0C4ZCpyYk

این آموزش بهترین راه برای کشتن باس آخر بازی هست.لازم به ذکر هست که حملات به این شکل میباشد : از جلو 2 حمله - از جلو 2 حمله - از پشت یک حمله . من بهترین جا رو برای دفع همه این حمله ها نشون دادم.بهترین کار برای کشتن یونیت ها طبقه پایین مخفی شدن در اون جایگاه سمت چپ ( مثل راهنمای تصویری ) هستش و برای کشتن یونیت های طبقه بالا باید به نماد های آتشین شلیک کنید. یک چیز دیگه این که یونیت ها پشت هم نمیان یعنی تا شما همه رو نکشی گروه بعدی نمیاد پس وقت همه کار دارید حتی میتونید 1 یونیت رو زنده بگزارید و تو نقشه راه برید .فقط برای استفاده از شاتگان چراغ ش رو روشن کنید برای این که وسط ش میشه هدف اصلی و دقیق میتوانید شلیک کنید .

امیدوارم تونسته باشم کمکی در رد کردن این باس در حالت الیت کرده باشم.

اگه بازم سوال داشتید من در خدمتم.:biggrin1:

راستی نظر یادتون نره

آخرین ویرایش:
منم بازی رو تموم کردم 5ساعت و 22مین و 48ثانیه در درجه نرمال .
جدا بازی خیلی توپی بود واقعا الان میدونم که ps3 چه قدرتی داره به به
راستی دوستان اینم تاپیک قرار واسه online :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=20992
فکر کنم سیستمم مشکل پیدا کرد دو تا رو هم درست کرد .
اگه میشه یکی رو حذف کنند ممنون میشم

آخرین ویرایش:
ammar iraqi gamer

هنوز بازی نکردم :( مگه خیلی ازدوستان عزیز نگفتن فریمور باید با ریجن دستگاه یکی باشه؟ ریجن 3 هنوز نیومده:blushing: همه موجودی بازار یا ریجن 1 یا 2 حالا چیکار کنم

هنوز بازی نکردم :( مگه خیلی ازدوستان عزیز نگفتن فریمور باید با ریجن دستگاه یکی باشه؟ ریجن 3 هنوز نیومده:blushing: همه موجودی بازار یا ریجن 1 یا 2 حالا چیکار کنم

بعد از 111 تا پست دادن هنوز گير رجين هستی؟

Firmware رو دانلود کن نصب کن... اون دوستتون هم نميدونست گيرايی شما چه اندازه هست و الی بهتر راهنمايی ميکرد!

الان برو تو سايت سونی دانلود کن... نصب کن .... بازی رو بزار بازی کن! :smile:

بابا علی هی نمیخوام به تو چیزی بگما اما بیخیال نمیشی برو با یک تلویزیون خوب بشین کیلزون رو بازی کن اگر راضی نشدی برو اون مپه مالتی پلیر اسمش یادم نیست بعد بیا نظرت رو بگو;)

:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1: به خدا.به پیر به پیغمبر هر دوناشونو(mgs و kz2) تو lcd tv full hd بازی کردم.اما بازم میگم mgs بهتره اما از اونجایی که چندتا از دوستان(kenji.حسام.captainmitchel) دونباله اینن که منو پیدا کنن و برای فهموندن اینکه killzone 2 بازی تمام عیاری هست از ضرب و شتم استفاده کنن.نظراتم رو برای خودم نگاه میدارم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

من دیروز Kill Zone 2 و اولین بازی FPS تاریخ عمرم رو تموم کردم!! عجب حالی داد!!

راستی من تو درجه گلابی بازی رو تموم کردم، 19% تروفی هاش آزاد شد. بخوام 100% آزاد کنم باید چی کار کنم؟

پ.ن:دیگه کم کم دارم تو Kill Zone و کلا بازی های FPS تبدیل به یک اسطوره میشم!!

خب تا حدودی تونستم بازی را برم . من کلا زیاد دوست ندارم که تا بازی را تموم نکرده نظر بدم ولی بعضی وقتها نمیشه.
در مورد گیم پلی و جذابیتهای بازی باید بگم عنوانی بسیار عالی هست . محیها واقعا درگیر کننده و پراز سر و صدا و هیاهو هست و واقعا ادم حس اینو میکنه که در یه محیط جنگیه واقعی قرار گرفته .
فزیک بازی تو یه بازی fps تا اونجا که نیازه که ادم ازش لذت ببره بسیار خوب کار شده و بسیار هنرمندانه کار شده مخصوصا انفجارها و سنگ ریزه هایی که رو هوا معلق میشن واقعا تماشایی کار شدند . قدرت تخریب پذیری در بازی هم واقعا عالیه .
صدا گذاری جایی برای حرف نداره !
در موررد گرافیک بازی باید بگم عنوانه بسیار عالی و شاخی هست . من تو بین بازی های عرضه شده و قبل از اینکه killzone 2 را بازی کنم نظرم gears of war 2 بود ولی حالا نظرم تا حدودی عوض شده .
کلا در مقیاس مقایسه اگه بکنم من از لحظ بصری gears of war 2 را بیشتر دوست دارم و به نظره من از لحاظ محیطهای هنری با معماری خاص و Draw Distance و از لحاظ تکسچر gears of war 2 بهتره . هرچند که تو بعضی از مراحل در gears of war 2 اینگونه نبود و به نظر میمود که تیم سازنده روشون کم کاری کردند و البته gears of war 2 دارای نورپردازی های روی کارا کتر بسیار عالی داره .اب در بازی هم که بسیار عالی بود , لوکیشن های بازی هم واقعا به نظر من نظیر نداره .
ولی خب killzone2 هم دارای بسیار ویژگی های متعددی و تقریبا افکتهای زیادی در بازی کار شده و در نمای کلی باعث شده بازی واقع گرا تر به نظر بیاد . افکتهای روی اسلحه و طراحی دقیق اسلحه ها . محیطهای بسیار پر تحرک و علاوه بر محیطهای دودی و دودهای حاصل از تمام انفجارها و اسلحه ها و بازی , دارای سایه های دینامیک بیشتر, نورپردازی هم یکی از نکات اوج بازی به حساب میاد .تکسچر بازی هرچند تا حدودی ضعیفتر از gow2 هست ولی این امتیاز را داره که تیم سازنده تونسته در تمام مراحل و نکات بازی کیفیت تکسچر ها را نگه داره و در نمای کلی تکسچر بازی را بسیار زیبا به نظر برسونن .
و مهمترین نکته انمیشن بسیار عالیه بازی که من در هیچ بازی تاکنون ندیدم همراه با چهره های جاندار .
من در مقایسه کلی و جمع بندی نهایی ( نه از تمام جهات ) که بخوام بکنم گرافیک killzone2 را بهتر میدونم ولی اگه epic میتونست گرافیک بازی را در gears of war 2 در تمام مراحل مثل مراحل اخر بازی البته قبل از سوار شدن به Brumak و همچنین مرحله های زیرزمینی Nexus که فوق العاده بود , کار کنه نظر من gow2 بود و اینم ناشی از عجله های مایکروسافت برای عرضه بازی در یه زمان معین هست .
ولی در اخر این حق killzone2 هست که برتریت را داره و این حاصل دسترنج 3 و 4 ساله تیم سازنده هست که به خوبی روی گرافیکه بازی کار کرده و تونسته بازی را در تمام جهات خوب کار کنه و تقریبا عیبی در بازی باقی نظاره .
فقط تنها مشکلی که من با killzone2 از لحاظ گرافیکی دارم اتیش و اب داغون بازی هست :(
من واقعا به سونی تبریک میگم که تونست به هدف خودش برسه و یه عنوان تمام عیار از هر لحاظ به طرفدارهای خودش ببخشه کلا killzone 2 از مکانیزم ساختاری بسیار قوی کار شده و من هم بسیار خوشحالم که با خرید ps3 فقط به خاطر این بازی پشیمون نشدم هیچ خیلی هم خوشنود هستم .

آخرین ویرایش:
خب تا حدودی تونستم بازی را برم . من کلا زیاد دوست ندارم که تا بازی را تموم نکرده نظر بدم .
در مورد گیم پلی و جذابیتهای بازی باید بگم عنوانی بسیار عالی هست . محیها واقعا درگیر کننده و پراز سر و صدا و هیاهو هست و واقعا ادم حس اینو میکنه که در یه محیط جنگیه واقعی قرار گرفته .
فزیک بازی تو یه بازی fps تا اونجا که نیازه که ادم ازش لذت ببره بسیار خوب کار شده و بسیار هنرمندانه کار شده مخصوصا انفجارها و سنگ ریزه هایی که رو هوا معلق میشن واقعا تماشایی کار شدند . قدرت تخریب پذیری در بازی هم واقعا عالیه .
صدا گذاری جایی برای حرف نداره !
در موررد گرافیک بازی باید بگم عنوانه بسیار عالی و شاخی هست . من تو بین بازی های عرضه شده و قبل از اینکه killzone 2 را بازی کنم نظرم gears of war 2 بود ولی حالا نظرم تا حدودی عوض شده .
کلا در مقیاس مقایسه اگه بکنم من از لحظ بصری gow2 را بیشتر دوست دارم و به نظره من از لحاظ محیطهای هنری با معماری خاص و Draw Distance و از لحاظ تکسچر gow 2 بهتره . هرچند که تو بعضی از مراحل در gow2 اینگونه نبود و به نظر میمود که تیم سازنده روشون کم کاری کردند و البته gow2 دارای نورپردازی های روی کارا کتر بسیار عالی داره .
ولی خب killzone2 هم دارای بسیار ویژگی های متعددی و تقریبا افکتهای زیادی در بازی کار شده و در نمای کلی باعث شده بازی واقع گرا تر به نظر بیاد . افکتهای روی اسلحه و طراحی دقیق اسلحه ها . محیطهای بسیار پر تحرک و علاوه بر محیطهای دودی و دودهای حاصل از تمام انفجارها و اسلحه ها و بازی , دارای سایه های دینامیک بیشتر, نورپردازی هم یکی از نکات اوج بازی به حساب میاد .تکسچر بازی هرچند تا حدودی ضعیفتر از gow2 هست ولی این امتیاز را داره که تیم سازنده تونسته در تمام مراحل و نکات بازی کیفیت تکسچر ها را نگه داره و در نمای کلی تکسچر بازی را بسیار زیبا به نظر برسونن .
و مهمترین نکته انمیشن بسیار عالیه بازی که من در هیچ بازی تاکنون ندیدم همراه با چهره های جاندار .
من در مقایسه کلی و جمع بندی نهایی که بخوام بکنم گافیک killzone2 را بهتر میدونم ولی اگه epic میتونست گرافیک بازی را در gow2 در تمام مراحل مثل مراحل اخر بازی البته قبل از سوار شدن به Brumak و همچنین مرحله های زیرزمینی Nexus که فوق العاده بود , کار کنه نظر من gow2 بود و اینم ناشی از عجله های مایکروسافت برای عرضه بازی در یه زمان معین هست .
ولی در اخر این حق killzone2 هست که برتریت را داره و این حاصل دسترنج 3 و 4 ساله تیم سازنده هست که به خوبی روی گرافیکه بازی کار کرده و تونسته بازی را در تمام جهات خوب کار کنه و تقریبا عیبی در بازی باقی نظاره .
فقط تنها مشکلی که من با killzone2 از لحاظ گرافیکی دارم اتیش و اب داغون بازی هست :(
من واقعا به سونی تبریک میگم که تونست به هدف خودش برسه و یه عنوان تمام عیار از هر لحاظ به طرفدارهای خودش ببخشه کلا killzone 2 از مکانیزم ساختاری بسیار قوی کار شده و من هم بسیار خوشحالم که با خرید ps3 فقط به خاطر این بازی پشیمون نشدم هیچ خیلی هم خوشنود هستم .

what are you talking about?

GOW2 ?
God of War?
or
GeOW2?
Gears of War 2?

ROFLMFAO

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or