ACTIONHESSY
کاربر سایت
یه مود داره تصرف نقاط استراتژیکه باید اون بلند گو ها که رو آنتن هستن رو تصرف کنی و مراقبت کنی...یه مود داره که توش یه بلند گو هست که پشت افراد سوار میشه و باید بری تو پایگاه دشمن نصبش کنی...سخنرانی رهبران گروه هاست...یه مرحله بمب گزاری که دو حالت داره یکیش اینه که بمب بزاری و نباید بزاری خنثی بشن و نوع دیگش اونا بمب میزارن باید خنثی کنی...یه مورد assasination هست که اونم دو حالت یا یکی از افراد گرو ه مقابل را باید قبل از اینکه خط قرمز پر بشه بکشیش یا اینکه از افراد گروهت یا حتی خودت چون بصورت اتفاقی انتخاب میکنه باید مراقبت کنی تا خط سبز پر شه...یه نوع هم هست که تو زمان مشخص باید از یار های دشمن بکشی به نام body count که حکم team deadmatch رو داره...فکر کنم کامل گفتمبرای منم بفرستید ممنون
یه چیز دیگه لطفا در مورد mode های online توضیح بدید که توش باید چی کار کرد ؟
و اینکه deadmatch و team deadmatch داره؟
تو online نمیشه کاور گرفت؟؟؟؟
دوستان برجکمون رو زدن...با آپدیت جدید دیگه نمیشه تو آنلاین بازی bot گذاشت...
اتفاقا کار خیلی خوبی کرد... اینجوری جلوی چیترها که میخوان زرت و زرت XP جمع کنن را میگیره
خوب راهت رو بگو ...خوب دوستان من 100% بازی رو تموم کردم هم
Elite
veteran
normal
easy
در 24 ساعت بازی کل بازی رو رو 4 حالت تموم کردم واقعا بازی گاوی هستش برای اشخاص با بیماری قلبی بخش Elite پیشنهاد نمیشه اگه واقعا تو غول آخر گیر کردین یک پیشنهاد واقعا عالی دارم که به آسانی بتونید اون بخش رو رد کنید هرکی خواست بگه تا پیام خصوصی کنم چون واقعا بعد از 30 دفعه مردن یک راه حل بسیار آسان گیر آوردم که بدون این که حتی 1 دفعه بمیرید سر غول در حالت Elite بتونید بازی رو به پایان برسانید
آیا فکر نمیکنید که سبک و گرافیک بازی تا حد زیادی شبیه به بازی battlefield:bad company هست با این تفاوت که دشمنان ما موجودات فضایی هستن؟
نه........
نوچ... اصلاً ... :smile:
کجا زدیم ؟دسته جمعی برنامه گذاشتین منو ضایع کنید دیگه:biggrin1::biggrin1::biggrin1:چرا میزنید خوب نظرمو گفتم