Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای منم بفرستید ممنون
یه چیز دیگه لطفا در مورد mode های online توضیح بدید که توش باید چی کار کرد ؟
و اینکه deadmatch و team deadmatch داره؟
یه مود داره تصرف نقاط استراتژیکه باید اون بلند گو ها که رو آنتن هستن رو تصرف کنی و مراقبت کنی...یه مود داره که توش یه بلند گو هست که پشت افراد سوار میشه و باید بری تو پایگاه دشمن نصبش کنی...سخنرانی رهبران گروه هاست...یه مرحله بمب گزاری که دو حالت داره یکیش اینه که بمب بزاری و نباید بزاری خنثی بشن و نوع دیگش اونا بمب میزارن باید خنثی کنی...یه مورد assasination هست که اونم دو حالت یا یکی از افراد گرو ه مقابل را باید قبل از اینکه خط قرمز پر بشه بکشیش یا اینکه از افراد گروهت یا حتی خودت چون بصورت اتفاقی انتخاب میکنه باید مراقبت کنی تا خط سبز پر شه...یه نوع هم هست که تو زمان مشخص باید از یار های دشمن بکشی به نام body count که حکم team deadmatch رو داره...فکر کنم کامل گفتم:cool:
تو online نمیشه کاور گرفت؟؟؟؟:eek:

نه نمیشه کاور گرفت;)

سلام تو بازی برید یه جا وایسید که سایتون رو روی دیوار ببینید هر کاری بکنید سایتون حرکت میکنه مگر اینکه zoom کنید اگه با تفنگ zoom کنید سایتون حال نمیکنه تکون بخوره p::p:eek::-"

خوب منم تموم کردم بههههههههههههترین بازییی که تا عمرم بازی کرده بود ولی اخرش خیلی مال تموم نشد اگه با اون کچله(اسمش یادم رفت)
هم میجنگید به عنوان غولاخر بهتر بود

Last edited by a moderator:
اتفاقا کار خیلی خوبی کرد... اینجوری جلوی چیترها که میخوان زرت و زرت XP جمع کنن را میگیره

آره واقعا کار خوبی کردن...امروز داشتم بازی میکردم دیدم دو نفر xp شون تا آخر رفته هی غیب میشدن هی تیر میزدن...حرص آدم رو در آوردن...من تازه کشف کردم که میشه با bot ها xp جمع کرد که حذفش کردن:dخدا نخواست از راه حرام xp جمع کنیم...
آقا کسی نمیدونه کدوم کلاس تعمیر میکنه؟مثلا بسته های تیر؟دوستان تیر بارهای خراب تعمیر نمیشن؟

آخرین ویرایش:
خوب دوستان من 100% بازی رو تموم کردم هم

Elite
veteran
normal
easy
در 24 ساعت بازی کل بازی رو رو 4 حالت تموم کردم واقعا بازی گاوی هستش برای اشخاص با بیماری قلبی بخش Elite پیشنهاد نمیشه :p اگه واقعا تو غول آخر گیر کردین یک پیشنهاد واقعا عالی دارم که به آسانی بتونید اون بخش رو رد کنید هرکی خواست بگه تا پیام خصوصی کنم چون واقعا بعد از 30 دفعه مردن یک راه حل بسیار آسان گیر آوردم که بدون این که حتی 1 دفعه بمیرید سر غول در حالت Elite بتونید بازی رو به پایان برسانید:love:

آخرین ویرایش:
خوب دوستان من 100% بازی رو تموم کردم هم

Elite
veteran
normal
easy
در 24 ساعت بازی کل بازی رو رو 4 حالت تموم کردم واقعا بازی گاوی هستش برای اشخاص با بیماری قلبی بخش Elite پیشنهاد نمیشه :p اگه واقعا تو غول آخر گیر کردین یک پیشنهاد واقعا عالی دارم که به آسانی بتونید اون بخش رو رد کنید هرکی خواست بگه تا پیام خصوصی کنم چون واقعا بعد از 30 دفعه مردن یک راه حل بسیار آسان گیر آوردم که بدون این که حتی 1 دفعه بمیرید سر غول در حالت Elite بتونید بازی رو به پایان برسانید:love:
خوب راهت رو بگو ... :-"

سلام دوستان

من این بازی رو امروز تهیه کردم و با تمام احترامی که برای دوستانی که به شدت از این بازی تعریف کردن قائل هستم و به نظرشون احترام میزارم اما من ی انتقاد نسبت به این بازی داشتم و اونو به صورت سوال مطرح میکنم تا شاید دوستان من رو قانع کنند

آیا فکر نمیکنید که سبک و گرافیک بازی تا حد زیادی شبیه به بازی battlefield:bad company هست با این تفاوت که دشمنان ما موجودات فضایی هستن؟

نه اینکه بازی bad company بازی بدی هست

اما بالاخره بازی که تو سال 2009 ریلیز میشه نباید نسبت به بازی سال 2008 برتری گرافیکی داشته باشه؟

متشکرم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or