Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

وحشتناک سخته ، از اون بدتر اینه که Crosshair ( نشونه ) غیرفعاله !!

Trophy Gold داره ، نمیشه راحت ازش گذشت
:biggrin1:
ارزش بازی با اعصاب رو نداره :دی. تُفتُفی (:دی) خوب میده مثل R2. پیدا کردن سنبل های برادران هلگاست یکم دردسره ولی حال میده.
غیل آخرش الکی سخته. با اون سرعتی یارو این و اون **** میشه آنالوگ راست کارش نیست. صورت طرف به اون سرعت حرکت نمیکنه.

دوستان قبول دارین آنلاینش سنگینه...رسیستنس2 با اون عظمتش رو با اینترنتم بازی کردم یه بار ولی این خیلی مشکله مجبورم بازی های 8 نفره یا حد اکثر 10 نفره با اروپایی بزنم ولی اگه دوستان ایرانی جمع شن که نمیشن:dخیلی بهتر میشه...

کدوم ریزن بهتره برای آنلاین؟

فرقی نداره ، شما هر ریجنی که بخری ، میتونی توی خود بازی منطقه مورد نظرت رو انتخاب کنی ....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

راستی کیا هدست دارن برای آنلاین ؟ چون اگه نباشه نمیشه لال بازی با هم بازی کنیم !

البته منظور از الیت همونه که با یه بار اخرش رفتن بازی میشه ها .اونو رفتی تو یا درجه سوم رو که از اول باز بود یعنی veteran

من بازی رو دفعه اول رو وتران تموم کردم الان دم غول آخر بازی گیر کردم تو حالت الیت

وقتی بازی رو یدور رو وتران تموم کنی الیت باز میشه

پیشنهاد میکنم برای افراد مشکل اعصاب و قلبی اصلا طرف غول آخر به حالت الیت نرن چون 100 دفعه قلبشون میگیره 1000 دفعه سکته مغزی میزنن

من که سه خط شدم فکر کنم میشه گروهبان:cheesygri
فقط یه سوال در مورد آنلاینش دارم این حالتهای مختلفش رو میشه بگید چی هست؟مثلا یکیش باید بریم یه آنتنهایی رو بگیریم یکیش هم میگه یه جا رو منفجر کن یکی هم که هر کس بیشتر بکشه ولی بقیه اش رو نمیدونم چیه اگه میشه یکی توضیح بده چون من تازه کارم:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or