Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

دوستان من بازی رو تازه گرفتم و تازه حدود یکی دو ساعت هست که دارم بازی میکنم (single player ) ولی یه مشکلی تو بازی هست میخواستم ببینم شما هم این مشکل رو داشتین یا فقط مشکل از بازی منه ، مشکل اینه که تو مواقعی که بازی داره سیو میشه یا داره لود میکنه (وسط بازی ) یکی دو ثانیه هنگ میکنه من فیرم ویرم 2.60 هست وبا ریجن دستگاهم یکی هست پس مشکل تفاوت ریجنها نباید باشه اگه میشه راهنمایی کنید.

سلام

دوستان من بازی رو تازه گرفتم و تازه حدود یکی دو ساعت هست که دارم بازی میکنم (single player ) ولی یه مشکلی تو بازی هست میخواستم ببینم شما هم این مشکل رو داشتین یا فقط مشکل از بازی منه ، مشکل اینه که تو مواقعی که بازی داره سیو میشه یا داره لود میکنه (وسط بازی ) یکی دو ثانیه هنگ میکنه من فیرم ویرم 2.60 هست وبا ریجن دستگاهم یکی هست پس مشکل تفاوت ریجنها نباید باشه اگه میشه راهنمایی کنید.
هیچ مشکلی نیست ماله همه همینه

اگه برای همه اینطور باشه به نظرم یه ایراد برای بازی حساب میشه چون به ریتم بازی لطمه میزنه در ضمن یه مشکل دیگه ای که من باهاش دارم اینه که به نظرم کنترلش یه جورایی کنده و راحت نمیشه هدف گیری کرد نمیدونم شاید چون من عادت کردم FPS ها رو با PC بازی کنم این حس رو دارم

اگه برای همه اینطور باشه به نظرم یه ایراد برای بازی حساب میشه چون به ریتم بازی لطمه میزنه در ضمن یه مشکل دیگه ای که من باهاش دارم اینه که به نظرم کنترلش یه جورایی کنده و راحت نمیشه هدف گیری کرد نمیدونم شاید چون من عادت کردم FPS ها رو با PC بازی کنم این حس رو دارم
اتفاقا بعد از یک مدتی عادت میکنی و به راحتی میتونی بازی کنی.کنترل بازی خیلی عالی کار شده.

برو تو قسمت Option و Controls رو انتخاب کن و Button Mapping رو بذار:Alternate 2 اینطوری یک خورده بهتر میشه
دوستان دیروز من داشتم با سرور های Asia بازی میکردم و کلا هم اصلا لگ نداشتم:smile:

میتونی حساسیت رو تغییر بدی تا این موضوع برات یه کم کمرنگ بشه!
وقتی با موسو کیبرد FPS بازی میکنی همینه دیگه!کلا FPS فقط با موس و کیبرد حال میده!

کسی سراغ Elite ش رفته ؟!

وحشتناک سخته ، از اون بدتر اینه که Crosshair ( نشونه ) غیرفعاله !!

Trophy Gold داره ، نمیشه راحت ازش گذشت
:biggrin1:

کسی سراغ Elite ش رفته ؟!

وحشتناک سخته ، از اون بدتر اینه که Crosshair ( نشونه ) غیرفعاله !!

Trophy Gold داره ، نمیشه راحت ازش گذشت :biggrin1:

نیما جان من رفتم دم غول آخر گیر کردم سخت اول از جلو حمله میکنن بعد از عقب بعد 4 تا آتیشی سگ جون میپرن وسط بازی دهنمان... شده است:((

نیما جان من رفتم دم غول آخر گیر کردم سخت اول از جلو حمله میکنن بعد از عقب بعد 4 تا آتیشی سگ جون میپرن وسط بازی دهنمان... شده است:((
البته منظور از الیت همونه که با یه بار اخرش رفتن بازی میشه ها .اونو رفتی تو یا درجه سوم رو که از اول باز بود یعنی veteran

من بالاخره Elite رو آنلاک کردم.
برای بیماران قلبی و بچه‌ها توصیه نمیشه :دی البته من عادت دارم چون کلا بازی‌های FPS رو تا جایی که امکانش باشه بدون crosshair بازی میکونم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or