Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گرافیک که خیلی عالی و سینمایی کار شده . از نظر تخریب پذیری هم اگه تریلری که تو سایت Gamersyde زده رو دیده باشید موقعی که با تانک به دیوار میزنه ، دیوار و اون نرده ها و حفاظ ها همه تخریب میشن.:eek: فقط باید تا موقع عرضه صبر کنیم ا ببینیم گیم پلی چی میگه .:-"

جالب اینکه شما امتیازات متوسط بازی رو کاملا انکار میکنی و توقع داری همه مهر تائید به حرف شما بزنن!.
از نرخ فریم گرفته تا صدا گذاری ش ایراد داره، نمیدونم چطور خودت رو داری به اون راه میزنی!!.
ممکنه تو جای که شما زندگی میکنه به این جور بازی های افتضاح، مدل افتخار هم بدن و این دلیل نمیشه شما اون رو "بهترین Fps" بدونی.
من گفتم K1 زمان خودش جزو بهترین FPS ها بود
درسته که سرعت فریم پایین داشت ولی به عنوان یک بازی نسل قبلی گیم پلی و گرافیک خوبی داشت
اصلا بگذریم ازش هر چی بوده تموم شده رفته دیگه :biggrin1:
Killzone 2 رو بچسب :love:

اصلی ترین دلیل دیده نشدن نسخه اول کیلزون به نظرم همزمانش با هیلو 2 بود(اگه اشتباه نکنم)...فکر کنم همزمان بودن و خب زیر سایه‌ی هیلو2 اصلاً‌ کسی نفهمید که چیزی به این اسم هم اومده!!!!!حالا شما هی بگو...ما میگیم اون دوران کیلزون یه انقلاب بود شما بگو نمرش بد بود...چه ربطی داره؟بازی ای مؤلفه‌های جدیدی معرفی میکنه اما خب بهشون خوب نمیپردازه...این هم کجاش فاجعه‌ای هست که شما دارین میسازینش؟

من خودم اين بازي را خيلي دوست دارم.اما به نظر من اين بازي گرافيك چندان بالايي نداره اما به دليل نورپردازي قوي گرافيكش بالا به نظر مياد به طوري كه به نظرم گرافيك bad company بهتره.اين بازي را جالب ساختن تمام حركتهاي بدن طرف كاملا واقعيه.اميدوارم اين بازي لااقل اندازه نصف halo3 فروش داشته باشه.:-":cheesygri:cheesygri

واقعا" محشرند :love: ............. قطعا" تا همین جاش هم انتظارات مردم رو جواب داده و سازنده ها و سونی به عهدشون عمل کردن.
فقط من از یه لحاظ نگرانم که میترسم این گرافیکی که دارم الان میبینم مزاعف باشه چون اگر دقت کنین میبینید که تصاویری که جلواند خیلی sharp و عالی اند (که این خیلی عالی هست) و لی تصاویر هر چه عقب تر میرود کدرتر میشود ولی نگرانی من اینجاست که تصاویر عقب و دور واقعا" خیلی بیش از اندازه کدراند یعنی انقدر که حتی ادم فکر میکنم تصاویرهای دور 2 بعدی اند ولی جدا از شوخی خیلی تو ذوق میزنه :((

من یکی که امیدوارم اینجوری باقی نمونه (با اینکه الانم واقعا" محشرند و من دارم الکی گیر میدم و فیلسوفانه :biggrin1: نظر میدم)
اخ که چه حالی میداد که این تصاویر 60 fps و 1080p بودند ای ای ای ای اینجا بود که مردم سکته الزامی

ما به نظر من اين بازي گرافيك چندان بالايي نداره اما به دليل نورپردازي قوي گرافيكش بالا به نظر مياد

292.gif

شما خواهشنا نظرت براي خودت نگه دار واقعا جالبه اين بازي پر گرافيك ترين بازي PS3 اونوقت شما ميگي گرافيك نداره جلل خالق واقعا چه چيزايي ادم ميشنوه از الحاظ نور پردازي من تا به حال فكر ميكردم نقطه ضعف بازي هست كه خيلي رنگ ها مات هست حالا نميدونم شما اصلا ديدي اين بازي كه ميگي نقطه قوتش اينه ؟؟؟

به نظرم گرافيك bad company بهتره.

فن بازي هم حدي داره

292.gif

شما خواهشنا نظرت براي خودت نگه دار واقعا جالبه اين بازي پر گرافيك ترين بازي PS3 اونوقت شما ميگي گرافيك نداره جلل خالق واقعا چه چيزايي ادم ميشنوه از الحاظ نور پردازي من تا به حال فكر ميكردم نقطه ضعف بازي هست كه خيلي رنگ ها مات هست حالا نميدونم شما اصلا ديدي اين بازي كه ميگي نقطه قوتش اينه ؟؟؟

فن بازي هم حدي داره
حالت خوبه؟من گفتم اين بازي را دوست دارم و مطمئن باش اين يكي از بهترين بازي هاي 2008 ميشه.من خيلي محترمانه گفتم اين نظر منه اين كه طرز برخورد نيست:evil:.تازه اگه من فن بازم شما چي هستي كه فقط براي يك نظر اين جوري برخورد ميكني.
بعدشم خودت داري ميگي اين پر گرافيك ترين بازيps3 هر وقت شد پر گرافيك ترين بازي همه پلتفورمها بعد بگو بالاترين گرافيك.
من نميدون وقتي ميگم نورپردازي خوب چه ربطي به ماتي داره تا اونجايي كه من ميدونم ماتي جز ضعف هاست هر وقت گفتم نور پردازي بدي داره بعد صحبت از ماتي كن.
اين سايت را ساختن كه همه نظراشونو بذارن نه اينكه به هم بپرن.:bye:

حالت خوبه؟من گفتم اين بازي را دوست دارم و مطمئن باش اين يكي از بهترين بازي هاي 2008 ميشه.من خيلي محترمانه گفتم اين نظر منه اين كه طرز برخورد نيست:evil:.تازه اگه من فن بازم شما چي هستي كه فقط براي يك نظر اين جوري برخورد ميكني.
بعدشم خودت داري ميگي اين پر گرافيك ترين بازيps3 هر وقت شد پر گرافيك ترين بازي همه پلتفورمها بعد بگو بالاترين گرافيك.
من نميدون وقتي ميگم نورپردازي خوب چه ربطي به ماتي داره تا اونجايي كه من ميدونم ماتي جز ضعف هاست هر وقت گفتم نور پردازي بدي داره بعد صحبت از ماتي كن.
اگه شما بگي من نميدونم از Game Play خوشم نمياد بله و يا هر ديليه ديگه اما شما داري ميگي گرافيك نداره اين ناشي از همون امضا شما هست و بس من كار ندارم كدوم بازي بهتر هست يا نه اما وقتي همه ميبينند گرافيك بازي عاليه شما ميگي گرافيك نداره خب اين نظر منطقي

.........................................................

بله اما نظرات منطقي نه نظرات تعصبي من خودم بارها گفتم انتظار Game Play عالي از Kill Zone 2 ندارم چون استودو سازندش قبول ندارم اما هيچ وقت منكر گرافيك عالي بازي نشدم پس نظرات منطقي دربارش بحث ميشه نه تعصب بي جارو

من خودم اين بازي را خيلي دوست دارم.اما به نظر من اين بازي گرافيك چندان بالايي نداره اما به دليل نورپردازي قوي گرافيكش بالا به نظر مياد به طوري كه به نظرم گرافيك bad company بهتره.اين بازي را جالب ساختن تمام حركتهاي بدن طرف كاملا واقعيه.اميدوارم اين بازي لااقل اندازه نصف halo3 فروش داشته باشه.:-":cheesygri:cheesygri
Killzone 2 گرافیک چندان بالایی نداره!!!!!!
شما از حرفات و امضات معلومه که یک فن بوی افراطی هستی
لطفا این نظرات کارشناسانت رو برای خودت نگه دار
حتی اون GEOW 2 هم که شما اینقدر دوسش داری گرافیکش هیچ پیشرفت قابل توجهی نسبت به نشخه اولش نکرده و در مقایسه با Killzone 2 حرفی برای گفتن نداره

حتی اون GEOW 2 هم که شما اینقدر دوسش داری گرافیکش هیچ پیشرفت قابل توجهی نسبت به نشخه اولش نکرده و در مقایسه با Killzone 2 حرفی برای گفتن نداره

خب برادر اين حرف شما هم فن بازي ديگه :biggrin1: گرافيك GOW 2 بله خيلي بالا نرفته اما بسيار بهتر از قبل شده يادتونه يه سري اسكن از يه مجله اومده بود كه خودم متنشو گذاشتم اون عكس ها in -game بودن شما برو ببين . بعد گفتم محيط ها بزرگ تر . تخريب پذبري محيط . نور پردازي بهتر . محيط واكنش پذير . جلو هاي اب
بردار اينا گرافيك ديگه شما هم گويا خييل به kill zone 2 علاقه افرطي داري چون فرقي خييل خاصي والا من توي اين 2 تا بازي نديدم البته سبكشون فرق داره اما نكته اي كه بخواد با هم متفاوتشون كنه نبود

از نظر من هم بازی خیلی خوبی باید در بیاد من که منتظر عرضه شدن این بازی هستم . هر کسی از بازی call of duty - modern حال کرده باشه حتما این بازی رو ترجیع میده چه بسا که خیلی خیلی بالاتر از call هستش .
هر جا صحبت از بازی ps3 میشه یک xbox دار میاد از بازی xbox میگه که نه بابا اینا در مقابل این بازی که مثلا برای xbox هستش چیزی نیست ( یا بر عکس ). آخه دوستان عزیز شما که اون بازی یا این بازی رو دوست دارین خوب برید تو تاپیک مربوطش این قدر تعریف کنید که بترکید :cheesygri

نظر داریم تا نظر ! مثلا من بیام بگم گرافیک Halo از Gears of war بهتره ، اینو بهش میگی نظر شخصی ؟!!!

Killzone 2 اینی که توی ویدئو ها دیدیم از نظر گرافیک به همراه 2 - 3 تا بازی دیگه بین همه Platform ها تا بحال بهترینه ...

هر کسی چشاش درست ببینه اینو خیلی راحت میتونی تشخیص بده !

همچین میگی بین بازیهای PS3 که انگار بین بازیهای PS1 داری مقایسه میکنی !
تا حالا Uncharted رو دیدی ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or