عجب گرافیکی!!!!!! فوق العاده یه چیزی تو مایه های زلزله! راستی تاریخ عرضه بازی هنوز اعلام نشده؟؟؟؟؟
دوست عزیز .. "پست های قبلی " رو بخونید متوجه میشید ...

عجب گرافیکی!!!!!! فوق العاده یه چیزی تو مایه های زلزله! راستی تاریخ عرضه بازی هنوز اعلام نشده؟؟؟؟؟
برای بنده خدا معما طرح میکنیدوست عزیز .. "پست های قبلی " رو بخونید متوجه میشید ...![]()
من گفتم K1 زمان خودش جزو بهترین FPS ها بودجالب اینکه شما امتیازات متوسط بازی رو کاملا انکار میکنی و توقع داری همه مهر تائید به حرف شما بزنن!.
از نرخ فریم گرفته تا صدا گذاری ش ایراد داره، نمیدونم چطور خودت رو داری به اون راه میزنی!!.
ممکنه تو جای که شما زندگی میکنه به این جور بازی های افتضاح، مدل افتخار هم بدن و این دلیل نمیشه شما اون رو "بهترین Fps" بدونی.
ما به نظر من اين بازي گرافيك چندان بالايي نداره اما به دليل نورپردازي قوي گرافيكش بالا به نظر مياد
به نظرم گرافيك bad company بهتره.
حالت خوبه؟من گفتم اين بازي را دوست دارم و مطمئن باش اين يكي از بهترين بازي هاي 2008 ميشه.من خيلي محترمانه گفتم اين نظر منه اين كه طرز برخورد نيست![]()
شما خواهشنا نظرت براي خودت نگه دار واقعا جالبه اين بازي پر گرافيك ترين بازي PS3 اونوقت شما ميگي گرافيك نداره جلل خالق واقعا چه چيزايي ادم ميشنوه از الحاظ نور پردازي من تا به حال فكر ميكردم نقطه ضعف بازي هست كه خيلي رنگ ها مات هست حالا نميدونم شما اصلا ديدي اين بازي كه ميگي نقطه قوتش اينه ؟؟؟
فن بازي هم حدي داره
اگه شما بگي من نميدونم از Game Play خوشم نمياد بله و يا هر ديليه ديگه اما شما داري ميگي گرافيك نداره اين ناشي از همون امضا شما هست و بس من كار ندارم كدوم بازي بهتر هست يا نه اما وقتي همه ميبينند گرافيك بازي عاليه شما ميگي گرافيك نداره خب اين نظر منطقيحالت خوبه؟من گفتم اين بازي را دوست دارم و مطمئن باش اين يكي از بهترين بازي هاي 2008 ميشه.من خيلي محترمانه گفتم اين نظر منه اين كه طرز برخورد نيست.تازه اگه من فن بازم شما چي هستي كه فقط براي يك نظر اين جوري برخورد ميكني.
بعدشم خودت داري ميگي اين پر گرافيك ترين بازيps3 هر وقت شد پر گرافيك ترين بازي همه پلتفورمها بعد بگو بالاترين گرافيك.
من نميدون وقتي ميگم نورپردازي خوب چه ربطي به ماتي داره تا اونجايي كه من ميدونم ماتي جز ضعف هاست هر وقت گفتم نور پردازي بدي داره بعد صحبت از ماتي كن.
اين سايت را ساختن كه همه نظراشونو بذارن نه اينكه به هم بپرن.![]()
Killzone 2 گرافیک چندان بالایی نداره!!!!!!من خودم اين بازي را خيلي دوست دارم.اما به نظر من اين بازي گرافيك چندان بالايي نداره اما به دليل نورپردازي قوي گرافيكش بالا به نظر مياد به طوري كه به نظرم گرافيك bad company بهتره.اين بازي را جالب ساختن تمام حركتهاي بدن طرف كاملا واقعيه.اميدوارم اين بازي لااقل اندازه نصف halo3 فروش داشته باشه.:cheesygri:cheesygri
حتی اون GEOW 2 هم که شما اینقدر دوسش داری گرافیکش هیچ پیشرفت قابل توجهی نسبت به نشخه اولش نکرده و در مقایسه با Killzone 2 حرفی برای گفتن نداره
حالت خوبه؟من گفتم اين بازي را دوست دارم و مطمئن باش اين يكي از بهترين بازي هاي 2008 ميشه.من خيلي محترمانه گفتم اين نظر منه اين كه طرز برخورد نيست.تازه اگه من فن بازم شما چي هستي كه فقط براي يك نظر اين جوري برخورد ميكني.
بعدشم خودت داري ميگي اين پر گرافيك ترين بازيps3 هر وقت شد پر گرافيك ترين بازي همه پلتفورمها بعد بگو بالاترين گرافيك.
من نميدون وقتي ميگم نورپردازي خوب چه ربطي به ماتي داره تا اونجايي كه من ميدونم ماتي جز ضعف هاست هر وقت گفتم نور پردازي بدي داره بعد صحبت از ماتي كن.
اين سايت را ساختن كه همه نظراشونو بذارن نه اينكه به هم بپرن.![]()