یک باگ خپن توی هوش مصنوعی که 160% تا عرضه بازی رفع میشه :biggrin1:.نمیدونم موافقین یا نه : ( 2 دقیقه ای ):
اونایی که در سفینه هستند و دارند سمت راست شلیک میکنند حرکتی نمیکنند و همینجوری به یک سمت شلیک میکنند . نارنجک انداخت اصلا همینجوری دشمن شلیک کرد بدون کوچکترین حرکتی .
به استاد کیوان:biggrin1:. جو بازی که دیدی عالی کار شده مدیون صدا گذاری فوق العاده شه، بنظرم. تخریب پذیری، انیمیشن ها همه چیز، همه چیز در حد تیم ملی ست:biggrin1:.من دیروز یک دموی 12 دقیقه ای از گیم پلی این بازی رو دیدم , گرافیکش خیلی خوب بود ولی از همه بهتر جو بازی بود که عالی کار شده بود , طراحی و گرافیک تفنگ شخصیت بازی هم فوق العاده بود ولی انفجارهای بازی خیلی عالی نبود و به نوعی با انفجار های بازی Ghost Recon 2 خیلی فاصله داشت.
اینو هستم،من کلا از کیفیت انفجار و اینا اصلا راضی نیستم....اما تو تریلر E3 پارسال اون رعد و برقه مو رو روتن آدم سیخ میکنه!درود
به استاد کیوان:biggrin1:. جو بازی که دیدی عالی کار شده مدیون صدا گذاری فوق العاده شه، بنظرم. تخریب پذیری، انیمیشن ها همه چیز، همه چیز در حد تیم ملی ست:biggrin1:.
نمیدونم چرا افکت اتش ( همون انفجار ) اینقدر شبیه Uncharted ـه!!. یه اتیش کوچولو که سریع تموم میشه!. نه اینکه ضعیف یا بد باشه، فقط خوشم نمیاد:blushing:.
اینو هستم،من کلا از کیفیت انفجار و اینا اصلا راضی نیستم....اما تو تریلر E3 پارسال اون رعد و برقه مو رو روتن آدم سیخ میکنه!![]()
اُه اُه روغن داغش رو زیاد کردیانصافا مثل اينكه Guerilla داره به وعده اش يعني رسوندن بازي به همون كيفيت دموي CG سال 2005 عمل ميكنه و مطمئنم خواهد كرد !!! و هنوزم بازي جاي پيشرفت داره !! واقعا همه چيز بغير از چند المان كوچيك مافوق تصور بود !
اُه اُه روغن داغش رو زیاد کردی. اول اینکه عمرا، مگر اینکه تو نسل بعد بتونه چیزی مثل اون درست کنه ( نمیدونم چرا از دموی E3 05 نمیکشید بیرون!! ). فعلا که بازی تو 720p و 30fps اجرا میشه که برای یک FPS کنسولی بسیار مناسبه ( استانداردش همینه دیگه ). حالا چه گیریـه که باید مثل اون شه!. این مگه چشه؟ یه دستی به هوش مصنوعیش بکشن حلـــــه
.
پ.ن. My Love.. My First Choice.. The Great Resistance 2
فري جون من اون لحظه بدليل تماشاي مستقيم Trailer يك لحظه از خود بي خود شدم !! ولي جداي از شوخي بازم ميگم Killzone 2 يكي از بالاترين استانداردها رو چه تاحالا و چه تا چند وقت پس از Release خودش در تمام پلتفرمها داره ! در اين شك نكنویرایش: پا نوشت رو برای اون قسمت از صحبتت نوشته بدونم که اشاره کرده بودی:=> هیچ بازی در این نسل مثل این نمیشه. که خوشبختانه خودت متوجه شدی که ... .
نظر منم دقیقا همینه! انصافا اون تریلری که تو E3 2007 نشون دادن "آنچنان" فرقی با اون 2005 نداشت. (اونی که جدید اومده رو ندیدم!)والا من كه با هر كي اين تريلرها رو ديده با هم عقيده بوديم كه كيفيت كار خيلي داره به قول Guerilla نزديك ميشه !
فقط به خاطر همین Resistance 2 واقعا خوشحالم که Killzone تاریخ عرضه ـش افتاد عقب!پ.ن. My Love.. My First Choice.. The Great Resistance 2
اصلا موضوع این نیست که چی کم داره از اون قبلی، مهم اینکه چیزی که الان میبینم عالیه.فري جون انصافا بغير از چند تا CG Movment و Fogging اين تريلر مگه ازون دمو CG چي كم داشت ؟ والا من كه با هر كي اين تريلرها رو ديده با هم عقيده بوديم كه كيفيت كار خيلي داره به قول Guerilla نزديك ميشه !
اتفاقا فري جون من هم به همينش 1000% راضيم !!
فري جون من اون لحظه بدليل تماشاي مستقيم Trailer يك لحظه از خود بي خود شدم !! ولي جداي از شوخي بازم ميگم Killzone 2 يكي از بالاترين استانداردها رو چه تاحالا و چه تا چند وقت پس از Release خودش در تمام پلتفرمها داره ! در اين شك نكناگه قبول نداري تو را به عذابي بس اليم گرفتار ميكنم !!
![]()
ps3 در حالت عادی کمرشکنه بهنام جون، فرض کن اینها با هم میامدن.فقط به خاطر همین Resistance 2 واقعا خوشحالم که Killzone تاریخ عرضه ـش افتاد عقب!با این وضعیت مالی حتما افسردگی میگرفتم! تو خرید این GTA و MGS موندیم ، دوتا دیگه هم اضافه میشدن ؛ ترافیک دیگه خیلی سنگین میشد!!
![]()
همچین بد زده بودی تو خاکی:biggrin1: شور حسینی برت داشته بودفري جون من اون لحظه بدليل تماشاي مستقيم Trailer يك لحظه از خود بي خود شدم !! ولي جداي از شوخي بازم ميگم Killzone 2 يكي از بالاترين استانداردها رو چه تاحالا و چه تا چند وقت پس از Release خودش در تمام پلتفرمها داره ! در اين شك نكناگه قبول نداري تو را به عذابي بس اليم گرفتار ميكنم !!
![]()
خدا پدرتو بيامرزه !!:biggrin1:اصلا موضوع این نیست که چی کم داره از اون قبلی، مهم اینکه چیزی که الان میبینم عالیه.
سعید جون یک ویدئو HD دارم که هر دوتا تریلر رو بصورت هم زمان نشون میده، هر دوتا رو هم بصورت جداگانه دارم، شما کدوم قسمتش رو میگی که بهم شبیه هستن؟! نظرم از نمایش این بازی در E3 05 و 08 اینه:
یک CGI فوق العاده زیبا کم ارزش در مقابل یک Real-Time غول و بینهایت باارزش.
پ.ن. منم همینو میگم. عرضه کنن حالشو ببریم :biggrin1:.