Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم موافقین یا نه : ( 2 دقیقه ای ):
اونایی که در سفینه هستند و دارند سمت راست شلیک میکنند حرکتی نمیکنند و همینجوری به یک سمت شلیک میکنند . نارنجک انداخت اصلا همینجوری دشمن شلیک کرد بدون کوچکترین حرکتی .

نمیدونم موافقین یا نه : ( 2 دقیقه ای ):
اونایی که در سفینه هستند و دارند سمت راست شلیک میکنند حرکتی نمیکنند و همینجوری به یک سمت شلیک میکنند . نارنجک انداخت اصلا همینجوری دشمن شلیک کرد بدون کوچکترین حرکتی .
یک باگ خپن توی هوش مصنوعی که 160% تا عرضه بازی رفع میشه :biggrin1:.
یه شات قدیمی اما قشنگ ( ترسناک :biggrin1:)

killzone2_3speech.jpg

من دیروز یک دموی 12 دقیقه ای از گیم پلی این بازی رو دیدم , گرافیکش خیلی خوب بود ولی از همه بهتر جو بازی بود که عالی کار شده بود , طراحی و گرافیک تفنگ شخصیت بازی هم فوق العاده بود ولی انفجارهای بازی خیلی عالی نبود و به نوعی با انفجار های بازی Ghost Recon 2 خیلی فاصله داشت.

درود
من دیروز یک دموی 12 دقیقه ای از گیم پلی این بازی رو دیدم , گرافیکش خیلی خوب بود ولی از همه بهتر جو بازی بود که عالی کار شده بود , طراحی و گرافیک تفنگ شخصیت بازی هم فوق العاده بود ولی انفجارهای بازی خیلی عالی نبود و به نوعی با انفجار های بازی Ghost Recon 2 خیلی فاصله داشت.
به استاد کیوان:biggrin1:. جو بازی که دیدی عالی کار شده مدیون صدا گذاری فوق العاده شه، بنظرم. تخریب پذیری، انیمیشن ها همه چیز، همه چیز در حد تیم ملی ست:biggrin1:.
نمیدونم چرا افکت اتش ( همون انفجار ) اینقدر شبیه Uncharted ـه!!. یه اتیش کوچولو که سریع تموم میشه!. نه اینکه ضعیف یا بد باشه، فقط خوشم نمیاد:blushing:.

انصافا مثل اينكه Guerilla داره به وعده اش يعني رسوندن بازي به همون كيفيت دموي CG سال 2005 عمل ميكنه و مطمئنم خواهد كرد !!! و هنوزم بازي جاي پيشرفت داره !! واقعا همه چيز بغير از چند المان كوچيك مافوق تصور بود !

آخرین ویرایش:
درود

به استاد کیوان:biggrin1:. جو بازی که دیدی عالی کار شده مدیون صدا گذاری فوق العاده شه، بنظرم. تخریب پذیری، انیمیشن ها همه چیز، همه چیز در حد تیم ملی ست:biggrin1:.
نمیدونم چرا افکت اتش ( همون انفجار ) اینقدر شبیه Uncharted ـه!!. یه اتیش کوچولو که سریع تموم میشه!. نه اینکه ضعیف یا بد باشه، فقط خوشم نمیاد:blushing:.
اینو هستم،من کلا از کیفیت انفجار و اینا اصلا راضی نیستم....اما تو تریلر E3 پارسال اون رعد و برقه مو رو روتن آدم سیخ میکنه!
105.gif

اینو هستم،من کلا از کیفیت انفجار و اینا اصلا راضی نیستم....اما تو تریلر E3 پارسال اون رعد و برقه مو رو روتن آدم سیخ میکنه!
105.gif

سروش جون درست ميشه !! شما صبر رو چاشني بكني درست ميشه !!:cheesygri بنظرم تو اين مدت Guerilla بخوبي بازي رو تا اينجا OutCast كرده براي مثال ميشه به Frame rate اشاره كرد كه چقدر بهتر شده !!

آخرین ویرایش:
انصافا مثل اينكه Guerilla داره به وعده اش يعني رسوندن بازي به همون كيفيت دموي CG سال 2005 عمل ميكنه و مطمئنم خواهد كرد !!! و هنوزم بازي جاي پيشرفت داره !! واقعا همه چيز بغير از چند المان كوچيك مافوق تصور بود !
اُه اُه روغن داغش رو زیاد کردی:دی. اول اینکه عمرا، مگر اینکه تو نسل بعد بتونه چیزی مثل اون درست کنه ( نمیدونم چرا از دموی E3 05 نمیکشید بیرون!! ). فعلا که بازی تو 720p و 30fps اجرا میشه که برای یک FPS کنسولی بسیار مناسبه ( استانداردش همینه دیگه ). حالا چه گیریـه که باید مثل اون شه!. این مگه چشه؟ یه دستی به هوش مصنوعیش بکشن حلـــــه:دی.

پ.ن. My Love.. My First Choice.. The Great Resistance 2
ویرایش: پا نوشت رو برای اون قسمت از صحبتت نوشته بدونم که اشاره کرده بودی:=> هیچ بازی در این نسل مثل این نمیشه. که خوشبختانه خودت متوجه شدی که ... :دی.
===
دقیقا سروش جون. افکت اتیش ( اتش تولید شده از انفجار منظورمه ) از همون E3 07 بدلم ننشست. رنگ و حالتش یه جوریه. ولی در کل فکر نکنم داخل بازی مجالی برای فکر کردن به این چیزها داشته باشیم.

آخرین ویرایش:
اُه اُه روغن داغش رو زیاد کردی:دی. اول اینکه عمرا، مگر اینکه تو نسل بعد بتونه چیزی مثل اون درست کنه ( نمیدونم چرا از دموی E3 05 نمیکشید بیرون!! ). فعلا که بازی تو 720p و 30fps اجرا میشه که برای یک FPS کنسولی بسیار مناسبه ( استانداردش همینه دیگه ). حالا چه گیریـه که باید مثل اون شه!. این مگه چشه؟ یه دستی به هوش مصنوعیش بکشن حلـــــه:دی.

فري جون انصافا بغير از چند تا CG Movment و Fogging اين تريلر مگه ازون دمو CG چي كم داشت ؟ والا من كه با هر كي اين تريلرها رو ديده با هم عقيده بوديم كه كيفيت كار خيلي داره به قول Guerilla نزديك ميشه !
اتفاقا فري جون من هم به همينش 1000% راضيم !!
ویرایش: پا نوشت رو برای اون قسمت از صحبتت نوشته بدونم که اشاره کرده بودی:=> هیچ بازی در این نسل مثل این نمیشه. که خوشبختانه خودت متوجه شدی که ... .
فري جون من اون لحظه بدليل تماشاي مستقيم Trailer يك لحظه از خود بي خود شدم !! ولي جداي از شوخي بازم ميگم Killzone 2 يكي از بالاترين استانداردها رو چه تاحالا و چه تا چند وقت پس از Release خودش در تمام پلتفرمها داره ! در اين شك نكن :دی اگه قبول نداري تو را به عذابي بس اليم گرفتار ميكنم !! :دی

آخرین ویرایش:
والا من كه با هر كي اين تريلرها رو ديده با هم عقيده بوديم كه كيفيت كار خيلي داره به قول Guerilla نزديك ميشه !
نظر منم دقیقا همینه! انصافا اون تریلری که تو E3 2007 نشون دادن "آنچنان" فرقی با اون 2005 نداشت. (اونی که جدید اومده رو ندیدم!)

فقط به خاطر همین Resistance 2 واقعا خوشحالم که Killzone تاریخ عرضه ـش افتاد عقب! :) با این وضعیت مالی حتما افسردگی میگرفتم! تو خرید این GTA و MGS موندیم ، دوتا دیگه هم اضافه میشدن ؛ ترافیک دیگه خیلی سنگین میشد!! ;)

فري جون انصافا بغير از چند تا CG Movment و Fogging اين تريلر مگه ازون دمو CG چي كم داشت ؟ والا من كه با هر كي اين تريلرها رو ديده با هم عقيده بوديم كه كيفيت كار خيلي داره به قول Guerilla نزديك ميشه !
اتفاقا فري جون من هم به همينش 1000% راضيم !!

فري جون من اون لحظه بدليل تماشاي مستقيم Trailer يك لحظه از خود بي خود شدم !! ولي جداي از شوخي بازم ميگم Killzone 2 يكي از بالاترين استانداردها رو چه تاحالا و چه تا چند وقت پس از Release خودش در تمام پلتفرمها داره ! در اين شك نكن :دی اگه قبول نداري تو را به عذابي بس اليم گرفتار ميكنم !! :دی
اصلا موضوع این نیست که چی کم داره از اون قبلی، مهم اینکه چیزی که الان میبینم عالیه.
سعید جون یک ویدئو HD دارم که هر دوتا تریلر رو بصورت هم زمان نشون میده، هر دوتا رو هم بصورت جداگانه دارم، شما کدوم قسمتش رو میگی که بهم شبیه هستن؟! نظرم از نمایش این بازی در E3 05 و 08 اینه:
یک CGI فوق العاده زیبا کم ارزش در مقابل یک Real-Time غول و بینهایت باارزش.
فقط به خاطر همین Resistance 2 واقعا خوشحالم که Killzone تاریخ عرضه ـش افتاد عقب! :) با این وضعیت مالی حتما افسردگی میگرفتم! تو خرید این GTA و MGS موندیم ، دوتا دیگه هم اضافه میشدن ؛ ترافیک دیگه خیلی سنگین میشد!! ;)
ps3 در حالت عادی کمرشکنه بهنام جون، فرض کن اینها با هم میامدن.
باید میرفتی تو کار... The Bank Jobـ:biggrin1:.
همچین بد زده بودی تو خاکی:biggrin1: شور حسینی برت داشته بود;). فراق KZ2 بس عذابی الیم است یا شیخ، خواهشا شما قوض بالا قوض نشو :biggrin1:.

پ.ن. منم همینو میگم. عرضه کنن حالشو ببریم :biggrin1:.

آخرین ویرایش:
اصلا موضوع این نیست که چی کم داره از اون قبلی، مهم اینکه چیزی که الان میبینم عالیه.
سعید جون یک ویدئو HD دارم که هر دوتا تریلر رو بصورت هم زمان نشون میده، هر دوتا رو هم بصورت جداگانه دارم، شما کدوم قسمتش رو میگی که بهم شبیه هستن؟! نظرم از نمایش این بازی در E3 05 و 08 اینه:
یک CGI فوق العاده زیبا کم ارزش در مقابل یک Real-Time غول و بینهایت باارزش.

پ.ن. منم همینو میگم. عرضه کنن حالشو ببریم :biggrin1:.
خدا پدرتو بيامرزه !!:biggrin1::-"
والا بخدا منم همينو ميگم :biggrin1: من منظورم اين هست كه رسوندن بازي به اين Environment Detail شاهكاره و ارزشش بسيار ازون دمو لعنتي 2005 بيشتره !! چه بسا كه امروز صبح با مهدي صحبت ميكرديم گفتم مطمئن باش اين بازي فراتر از حد انتظارش ميره !

والا فري جون من اون دموي 2 دقيقه اي جديد رو بيشتر ندارم !! ولي به اميد خدا فردا با كوله باري از تريلر HD از خونه مهدي باز خواهم گشت !!:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or