kunglao32003
کاربر سایت
جات خالی الان یه یه صفحه ای برای همین یه خط بحث بود:cheesygriKillzone 2 انگار داره به حد گرافیکی اون تریلر کذایی که در E3 2005 نشون دادن میرسه
واقعا عالی
کسی مال ps2 رو نداره؟
دارم تازه اورجینال شو. پیشنهاد میکنم کلا بیخیال ـش بشی.kunglao32003
کسی مال ps2 رو نداره؟.
با همه ی اینا، بهترین FPSـی بود که رو PS2 بازی کردم. البته Gameplayـش از نظر من هیچ مشکلی نداشت. گرافیک هم نسبت به PS2 خوب بود.
علی جون صدا گذاری ش که در چند کلمه مثل Attack خلاصه میشد. CutScene CG هاش که در حد ps هم نبود!. کیلومتر ب کیلومتر یک Check Point نمیداد، اصلا نداشت چنین چیزی!!. برای کشتن هر هلگاست باید نصف خشاب رو خالی میکردی و ... خلاصه اینقدر ایراد بزرگ و کوچیک داره که وقت نمیشه به همه اشاره کنم:biggrin1:. ولی انصافا بهترین انیمیشن ها رو داشت و دارهبا همه ی اینا، بهترین FPSـی بود که رو PS2 بازی کردم. البته Gameplayـش از نظر من هیچ مشکلی نداشت. گرافیک هم نسبت به PS2 خوب بود.
ببخشید...ولی حرفت خنده دار نیست؟بلک کی اومد؟کیلزون کی اومد؟اون موقع که کیلزون اومد با اونهمه نو آوریش تو اون دوران...اول شخص رو احیا کرد برا PS2...اونوقت این حرفو میزنی؟اصلاً اون موقع اول شخص معنا نداشت رو PS2...در مقایسه با چیزی مثل Black واقعا هیچی برای گفتن نداشت. (احتمالا بازی نکردی!)
در یک کلام ؛ "افتضاح" بود!
میانگین امتیاز KILLZONE از مجموع 214 Review شده 73% در حالی که Balck از 174 تا Review گرفته 79% عزیز جان. مثلا IGN بهش داده 7.5 در حالی که به Black داده 8.7 یا Gamespot داده 6.9 ولی به Black داده 7.4.ببخشید...ولی حرفت خنده دار نیست؟بلک کی اومد؟کیلزون کی اومد؟اون موقع که کیلزون اومد با اونهمه نو آوریش تو اون دوران...اول شخص رو احیا کرد برا PS2...اونوقت این حرفو میزنی؟اصلاً اون موقع اول شخص معنا نداشت رو PS2...
جالب اینکه شما امتیازات متوسط بازی رو کاملا انکار میکنی و توقع داری همه مهر تائید به حرف شما بزنن!.KILLZONE 1 در زمان خودش جزو بهترین بازی های FPS بود و نمیشه این رو انکار کرد