Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
جدید ترین ویدئو از گیم پلی بازی... حجمش بالاس نمیتونم بگیرم. کسی دید به خبر نزاره :دی.
دانلود
اوه اوه عجب کیفیتی داره کف کردم اساسی.تخریب پذیریشو توهیچ بازی ندیدم.مثلا می گفتیم تخریب پذیری battlefieldبالاست:cheesygri یه جایی تو فیلم ساختمون تخریب میشه از واقعیم واقعی تر
می دونین یاد چی افتادم؟یاد یه قسمت بود تو فیلم doom دوربین fps میشد با این که فیلم بود گرافش به این نمی رسید:cheesygri

خب توي اين تريلر ها كه جديدا عرضه شده نكات جالبي درون بازي ديده ميشه .

- بافت هاي توي تريلر هاي قديمي زياد عالي نبودند اما به تازگي خيلي بهتر شدند و ميتوان گفت عالي شدند هر چند هنوز بعضي بافت ها مشكل دارد.
- Game Play بازي سريع . هيجاني و زيبا به نظر ميرسد . ميتوان يك بازي سراسر هيجان انتظار داشت . مخصوصا اينكه بازي بسيار شلوغ هست
- از رنگ بندي بازي كلا خوشم نيمومد !!!
- تخريب پذير ها عالي بودند اما افت فريم داشتند كه مطمئنا ( اميدواريم :biggrin1: ) تا فبريه درست بشه
- اما بدترين ايراد بازي AI واقعا افتضاح بود . يعني بازي تمام نكات عالي داشت اما AI واقعا بد بود . دشمنان اصلا تير نميزدند . دقيقا با صورت ميمودند توي صورت شما . كلا مبارزه هاي نزديك خيلي بد بود حتي دشمنان به دوستان شما هم تير نميزد ميمومد جلوش اونم دو تا ضربه با تفنگ ميزد طرف ميمرد .

در كل نماش عالي بود و تنها نقطه ضعف به نظرم AI بود و بقيه نقاط ضعف ها به لطف زيبا بودن بازي جزيي هست و قابل درست كردن .

اخه این یه event show هست دیگه بیان روی hard بزارن که نمیشه میخوان یه جوری بزارن که فقط ملت بتونن بازی کنن و فقط قابلیت های بازی رو نشون میده اینم جریانه mgs هست :laughing:

اخه این یه event show هست دیگه بیان روی hard بزارن که نمیشه میخوان یه جوری بزارن که فقط ملت بتونن بازی کنن و فقط قابلیت های بازی رو نشون میده اینم جریانه mgs هست :laughing:
دقیقاً جریان MGS هست !
همه اومدن گفتن AI ضعیفه و از همون اول هم Ryan Payton گفتش که این AI ـه واقعی نیست ولی بعضی ها گوش نکردند !
الان هم اگر طبق گفته های Ryan باشه، بازیها رو تو بهترین AI نمیذارن و اون AI فقط برای نشون دادن بازی هست و نه چیز دیگه.

اخه این یه event show هست دیگه بیان روی hard بزارن که نمیشه میخوان یه جوری بزارن که فقط ملت بتونن بازی کنن و فقط قابلیت های بازی رو نشون میده اینم جریانه mgs هست
دقیقاً جریان MGS هست !
همه اومدن گفتن AI ضعیفه و از همون اول هم Ryan Payton گفتش که این AI ـه واقعی نیست ولی بعضی ها گوش نکردند !
الان هم اگر طبق گفته های Ryan باشه، بازیها رو تو بهترین AI نمیذارن و اون AI فقط برای نشون دادن بازی هست و نه چیز دیگه.
د گوش كنيد اين نظره منه و هر كس رو ديدم اشكال گرفت از بازي !!!! من 4 تريلر از اين بازي ديدم و تو همش اين مشكل بود شايد من چشم هام مشكل داره نه ؟؟خواهشا MGS 4 با KZ2 يكي نكن اصلا ربطي به هم نداره . بعدشم همه از روي درجه Normal ه AI بازي رو ميسنجند شما هر بازي بذاري رو Hard سخت ميشه . واقعا چه نظرات فيلسوفانه اي !!! متاسفانه باز همون مشكل هر بازي هر چه قدر قشنگ باشه يه سري مشكل داره . من خوبه ميگم اميدوارم درست بشه و بازي بدون مشكل ارائه بشه . فقط يه چيزي بگم نصف شما ها كه الان شديد فن وحشتناك بازي بعيد ميدونم KZ 1حدود 2 ساعت هم بازي كرده باشيد !!!
ويرايش : Guerrilla Games - Developer motherh666:

"Yes, it was toned down quite a lot. When putting games on pods it is more important for us to show as much of the game as possible, rather than making the life of the person playing it difficult. The demo was fairly tame."

اميد واريم به AI خوب !!!

آخرین ویرایش:
د گوش كنيد اين نظره منه و هر كس رو ديدم اشكال گرفت از بازي !!!! من 4 تريلر از اين بازي ديدم و تو همش اين مشكل بود شايد من چشم هام مشكل داره نه ؟؟خواهشا MGS 4 با KZ2 يكي نكن اصلا ربطي به هم نداره . بعدشم همه از روي درجه Normal ه AI بازي رو ميسنجند شما هر بازي بذاري رو Hard سخت ميشه . واقعا چه نظرات فيلسوفانه اي !!! متاسفانه باز همون مشكل هر بازي هر چه قدر قشنگ باشه يه سري مشكل داره . من خوبه ميگم اميدوارم درست بشه و بازي بدون مشكل ارائه بشه . فقط يه چيزي بگم نصف شما ها كه الان شديد فن وحشتناك بازي بعيد ميدونم KZ 1حدود 2 ساعت هم بازي كرده باشيد !!!
ويرايش : Guerrilla Games - Developer motherh666:

"Yes, it was toned down quite a lot. When putting games on pods it is more important for us to show as much of the game as possible, rather than making the life of the person playing it difficult. The demo was fairly tame."

اميد واريم به AI خوب !!!
من نگفتم که بازی رو گذاشتن رو Easy یا Hard. گفتم که اینا بهترین AI رو نذاشتن و شاید هم روش کار نکردن هنوز که بذارن، بازی ناقص هست هنوز، دلیلی نداره که همه چیزش درست باشه.
من خودم KZ1 رو تمومش هم کردم و به نظر من بعد از Black بهترین بازی ـه FPS رو PS2 بود. ( من اصلاً زمانی که PS2 داشتم FPS باز نبودم ! ماشالله وقتی مایکروسافت اومد همه جا پر شد از FPS. تنها بازیه FPSـی که رو PS2 تموم کردم همین دو تا بازی بود. )
دقیقاً همین حرفهایی که شما میزنید رو یکسری دیگه سرِ بازی ـه MGS4 میزدند ولی وقتی بازی اومد ... بهتر هست صبز کنید بازی بیاد و الان مطمئناً بازی ناقص هست.

دقیقاً همین حرفهایی که شما میزنید رو یکسری دیگه سرِ بازی ـه MGS4 میزدند ولی وقتی بازی اومد ... بهتر هست صبز کنید بازی بیاد و الان مطمئناً بازی ناقص هست.

من گفتم AI مشكل داره و از هر تريلري ديدم واقعا AI بازي خوب نبود . اون حرفم در مورده KZ 1 كلي بود چون خودم منم از اون بازي خيلي خوشم اومد . اما مسئله اينه كه MGS با اين قضيه فرق داره . سطح انتظارت از MGS خيلي بيشتر بود . به هر حال اين بازي جز 10 بازي برتر تاريخ هست و سبكش ناسلامتي مخفي كاري هست . و نكته بعدي اينه كه KZ 2 از نمايش اولين تريلر بعد از اون CG مشكل زياد داشت . بازي وحشتناك بي روح بود فقط 4 تا افكت داشت كه انگار باري پر هيجانه . فكر كنم دقييقا 4 تا سايت مشكل اساسي بازي رو بي روح بودنش دونستند. بعضي بافت ها واقعا افتضاح بود . AI بازي هم مشكل داشت .

الان از بين اين 3 ايراد بزرگ 2 تاش رفع شدند چون سوني نميخواد بازي بده كه ميانگين امتياز پايين 9 باشه . فقط ميمونه AI كه اميدوارم درستش كنند

من گفتم AI مشكل داره و از هر تريلري ديدم واقعا AI بازي خوب نبود . اون حرفم در مورده KZ 1 كلي بود چون خودم منم از اون بازي خيلي خوشم اومد . اما مسئله اينه كه MGS با اين قضيه فرق داره . سطح انتظارت از MGS خيلي بيشتر بود . به هر حال اين بازي جز 10 بازي برتر تاريخ هست و سبكش ناسلامتي مخفي كاري هست . و نكته بعدي اينه كه KZ 2 از نمايش اولين تريلر بعد از اون CG مشكل زياد داشت . بازي وحشتناك بي روح بود فقط 4 تا افكت داشت كه انگار باري پر هيجانه . فكر كنم دقييقا 4 تا سايت مشكل اساسي بازي رو بي روح بودنش دونستند. بعضي بافت ها واقعا افتضاح بود . AI بازي هم مشكل داشت .

خب اینهایی که گفتی مال تریلرهای پارسال بود کسری جان
ولی یه کم اغراق هم کردی (یکی ندونه فکر میکنه اون تریلرهای قبلی چه افتضاحی بوده :biggrin1: همون تریلرهای قبلیش هم از خیلی از بازیهای این نسل بهتر بود)
الان از بين اين 3 ايراد بزرگ 2 تاش رفع شدند چون سوني نميخواد بازي بده كه ميانگين امتياز پايين 9 باشه . فقط ميمونه AI كه اميدوارم درستش كنند
آخه الان بازی ناقصه و تا عرضه بازی هم هنوز خیلی مونده حتما درست میشه
مطمئنا تو یک ویدئو نمیان AI کامل شده بازی رو به کار بگیرن این ویدئو ها بیشتر برای نمایش گرافیک بازیه که واقعا فیزیک و گرافیک فوق العاده ای داره این بازی

چنتا شات جدید که البته مربوط به تریلر E3 میشه.
29zu614.jpg

اینجا بقیه تصاویرو میتونید ببینید.

درود ب همه
جدیدترین ویدئو بازی بصورت Full HD با حجم 507.99 MB! ( گُرخیدن خدائی :دی).

Download 1
Download 2
Download 3
Download 4

4 تا سرور ـه، از هر کدوم که حال کردید بگیرید :دی.
پ.ن. ظاهرا تنها موردی که داره A.I هست که ملت بهش اشاره کردن وبعضی هانیز شاکی شدن! :دی و طبق معمول از طرف فن بوی های عزیز به لقب Crysis Killer و Overreach all FPS Games و ... نائل شده است :دی.

آخرین ویرایش:
درود ب همه
جدیدترین ویدئو بازی بصورت Full HD با حجم 507.99 MB! ( گُرخیدن خدائی :دی).

Download 1
Download 2
Download 3
Download 4

4 تا سرور ـه، از هر کدوم که حال کردید بگیرید :دی.
پ.ن. ظاهرا تنها موردی که داره A.I هست که ملت بهش اشاره کردن وبعضی هانیز شاکی شدن! :دی و طبق معمول از طرف فن بوی های عزیز به لقب Crysis Killer و Overreach all FPS Games و ... نائل شده است :دی.
ها ؟؟
چن مگ ؟؟من والا دوست دارم از هر چارتا سرور بگیرم ... ولی خو ... نمیشه !!:دی:دی
بسوزه پدر Dial Up !:دی
SDـــش نداشتی ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or