Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با چه اسلحه ای کله یشون می پره( من chapter 2 هستم)

Sniper Rifle, Rifle, Shotgun

دوستان حواستون باشه اگه خواستید درباره مراحل بازی و داستان و ... صحبت کنید حتما از اسپویلر استفاده کنید
هرگونه اسپویل کردن خشم Scolar Visari رو در پی داره :دی

دوستان حواستون باشه اگه خواستید درباره مراحل بازی و داستان و ... صحبت کنید حتما از اسپویلر استفاده کنید
اره خشمش رفت واسه سری بعد!:biggrin1:
------
دوستان من بازی رو روی وترن(veteran) تمام کردم در هشت ساعت و چهل دقیقه.مرحله اخر یک یا دو تا فاز از مغزمو از دست دادم!:biggrin1:
به شدت سخت بود!

کیوون سوال! تو آنلاین میتونی بزنی؟ من خوندم جایی که پرومو دیسکها این مشکل رو دارن و روشون نوشته Not for Release اما مال من release ـه ریجن 2 از دوبی هم رسیده. روشم به وضوح نوشته For Home Use Only، عین همه بازیای دیگه! من میخوام آنلاین بزنم، تازه نشونم نمیده وقتی تو بازیم!!!!

کیوون سوال! تو آنلاین میتونی بزنی؟ من خوندم جایی که پرومو دیسکها این مشکل رو دارن و روشون نوشته Not for Release اما مال من release ـه ریجن 2 از دوبی هم رسیده. روشم به وضوح نوشته For Home Use Only، عین همه بازیای دیگه! من میخوام آنلاین بزنم، تازه نشونم نمیده وقتی تو بازیم!!!!
سرورهاش فعلا live نیستن... باید تا 25 فوریه صبر کنیم تا live بشن و آنلاین بزنیم :دی

موقع دویدن وقتی میخواد بچرخه خیلی بد کار شده مخصوصا جای تنگ آخه آدم که ماشین نیست برای دور زدن همچین باید سه فرمونه بره.با سیستم هدف گیریش هم حال نکردم به نظرم همون حالت معمولی که میشه با دکمه کنار دکمه شلیک هدف گیری کرد و وقتی دست رو از رو دکمه بر داریم هدف گیری هم به حالت اول برگرد خیلی بهتر و سرعتر تا اینکه هی r3 بزنیم بعد دوباره برای برگشت به حالت اول همون دکمه رو بزنیم البته الان به هر دو مورد عادت کردم ولی خوب اونجوری بهتر بود.

موقع دویدن وقتی میخواد بچرخه خیلی بد کار شده مخصوصا جای تنگ آخه آدم که ماشین نیست برای دور زدن همچین باید سه فرمونه بره.با سیستم هدف گیریش هم حال نکردم به نظرم همون حالت معمولی که میشه با دکمه کنار دکمه شلیک هدف گیری کرد و وقتی دست رو از رو دکمه بر داریم هدف گیری هم به حالت اول برگرد خیلی بهتر و سرعتر تا اینکه هی r3 بزنیم بعد دوباره برای برگشت به حالت اول همون دکمه رو بزنیم البته الان به هر دو مورد عادت کردم ولی خوب اونجوری بهتر بود.
در مورد اول همونطور که ادم ماشین نیست اونقدر هم سریع نیست که در حال دویدن دور بزنه تو نیم مترجا
در مورد کنترل تمامی چیزهایی که به جز اون دویدن در بخش کنترل قابل تغییره میتونی براحتی یکی از 6 حالت چینش دکمه رو انتخاب کنی در مورد زوم هم گزینه zoom hold رو میتونی فعال کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or