با چه اسلحه ای کله یشون می پره( من chapter 2 هستم)به شرطی که زنده باشن جای گلوله میمونه و فقط کلشون میپره ولی اگه مرده باشن هیچی باهاشون نمیتونی بکنی:cheesygri
احتمالا اسلحه ی سنگین مثل شات گان!با چه اسلحه ای کله یشون می پره( من chapter 2 هستم)
با چه اسلحه ای کله یشون می پره( من chapter 2 هستم)
Sniper Rifle, Rifle, Shotgun
دوستان حواستون باشه اگه خواستید درباره مراحل بازی و داستان و ... صحبت کنید حتما از اسپویلر استفاده کنید
هرگونه اسپویل کردن خشم Scolar Visari رو در پی داره
Sniper Rifle, Rifle, Shotgun
دوستان حواستون باشه اگه خواستید درباره مراحل بازی و داستان و ... صحبت کنید حتما از اسپویلر استفاده کنید
هرگونه اسپویل کردن خشم Scolar Visari رو در پی داره
سرورهاش فعلا live نیستن... باید تا 25 فوریه صبر کنیم تا live بشن و آنلاین بزنیمکیوون سوال! تو آنلاین میتونی بزنی؟ من خوندم جایی که پرومو دیسکها این مشکل رو دارن و روشون نوشته Not for Release اما مال من release ـه ریجن 2 از دوبی هم رسیده. روشم به وضوح نوشته For Home Use Only، عین همه بازیای دیگه! من میخوام آنلاین بزنم، تازه نشونم نمیده وقتی تو بازیم!!!!
دوستان برای انلاین بازی کردن این بازی باید ریجن بازی و دستگاه یکی باشه؟
نه عزيز دلم !
نخیر یجا اشتباه شنیدید بازیهای ps3 ریجن لاک ندارن
.شرمنده ممکن بود سوالم ابتدایی بوده ولی یهجا شنیدم بعضی بازیا اینجورین!منم شک کردم:cheesygri
در مورد اول همونطور که ادم ماشین نیست اونقدر هم سریع نیست که در حال دویدن دور بزنه تو نیم مترجاموقع دویدن وقتی میخواد بچرخه خیلی بد کار شده مخصوصا جای تنگ آخه آدم که ماشین نیست برای دور زدن همچین باید سه فرمونه بره.با سیستم هدف گیریش هم حال نکردم به نظرم همون حالت معمولی که میشه با دکمه کنار دکمه شلیک هدف گیری کرد و وقتی دست رو از رو دکمه بر داریم هدف گیری هم به حالت اول برگرد خیلی بهتر و سرعتر تا اینکه هی r3 بزنیم بعد دوباره برای برگشت به حالت اول همون دکمه رو بزنیم البته الان به هر دو مورد عادت کردم ولی خوب اونجوری بهتر بود.