Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حيف بازي تموم شد. مرحله آخرش سخت شد يكدفعه!!! ولي در كل بازي 8 ساعت طول كشيد من كه واقعا لذت بردم.حالا يه سوال تو آنلاينش تانك و هواپيما داره سوار بشيم؟

به نظر من بهتر بود KZ 2 هم مثله بیشتر بازی ها install داشت
که در این صورت شاید دیگه اون loading های وسط بازی از بین می رفت
البته loading ها خیلی سریعه اما خوب بازم 2-1 ثانیه طول می کشه .

حيف بازي تموم شد. مرحله آخرش سخت شد يكدفعه!!! ولي در كل بازي 8 ساعت طول كشيد من كه واقعا لذت بردم.حالا يه سوال تو آنلاينش تانك و هواپيما داره سوار بشيم؟
بله داره ولی هوپیماههاش بیشتر شبیه به jet pack هست یعنی سر جاش بلند میشه و به راحتی اینور و اونور میشه
من تو یکی از trailer های gametrailers دیدم

بله داره ولی هوپیماههاش بیشتر شبیه به jet pack هست یعنی سر جاش بلند میشه و به راحتی اینور و اونور میشه
من تو یکی از trailer های gametrailers دیدم
ماشالا شما جوری با اطمینان صحبت میکنی انگار multiplayer رو بازی کردی!

تو بخش آنلاین هیچ وسیله نقلیه‌ای نیست... ولی ممکنه بعدا با یک patch به بازی اضافه بشه

نه حتما داره از این بابت خیالتون راحت باشه چون تو همون multiplayer online که نشون داد یه تکتیر بود که یاراتو میزد و غیب میشد که با همون هواپیماهها اومد و دو تا موشک حوالش کرد

نه حتما داره از این بابت خیالتون راحت باشه چون تو همون multiplayer online که نشون داد یه تکتیر بود که یاراتو میزد و غیب میشد که با همون هواپیماهها اومد و دو تا موشک حوالش کرد
خوب عزیزم اونا تو کنترل تو نیستن که!
مثله اون هلیکوپتر یا بومبرا توی cod4 هستن فقط صداشون میزنی

102.gif

Q: "Will Killzone 2 include vehicles?"
A: Yes, vehicles are confirmed for the Campaign. But vehicles are NOT in Multiplayer. It is possible there may be future DLC to add vehicles but Guerrilla has not yet confirmed or denied this. It's only speculation

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=killzone2&thread.id=13745

:(مگه چي ميشد مي تونستيم سوار بشيم 4 سال اينها چيكار ميكردن پس؟:(( فقط گرافيك؟ ولي بازم خوب بود...

این وسایلی رو که شما میگین رو بعدا میتونن با Patch به بازی اضافه کنن مهم جو بازی که اون رو نمیشه با Patch حلش کرد که این بازی از نظر جوی(:)) خداست!

:(مگه چي ميشد مي تونستيم سوار بشيم 4 سال اينها چيكار ميكردن پس؟:(( فقط گرافيك؟ ولي بازم خوب بود...
این حرکت جالبی نیست که وسایل نقلیه توش باشه مثلا cod5 توی قسمت team death match که تانک توش داره خیلی مسخره شده نسبت نسخه قبلی!یا بازیهای دیگه مثل bf:bc که این هم وسیله نقلیه داره ولی مورد توجه واقع نشده.
اینها ملاک خوبی نیست که بگی حالا چون سه چرخه نداره توی مولتی پلیر پس خوب نیست!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or