بله داره ولی هوپیماههاش بیشتر شبیه به jet pack هست یعنی سر جاش بلند میشه و به راحتی اینور و اونور میشهحيف بازي تموم شد. مرحله آخرش سخت شد يكدفعه!!! ولي در كل بازي 8 ساعت طول كشيد من كه واقعا لذت بردم.حالا يه سوال تو آنلاينش تانك و هواپيما داره سوار بشيم؟
من که نصف وقتمو توی قسمت skrimish گذاشتم چیزی به این حالت ندیدم!بله داره ولی هوپیماههاش بیشتر شبیه به jet pack هست یعنی سر جاش بلند میشه و به راحتی اینور و اونور میشه
من تو یکی از trailer های gametrailers دیدم
ماشالا شما جوری با اطمینان صحبت میکنی انگار multiplayer رو بازی کردی!بله داره ولی هوپیماههاش بیشتر شبیه به jet pack هست یعنی سر جاش بلند میشه و به راحتی اینور و اونور میشه
من تو یکی از trailer های gametrailers دیدم
Q: "Will Killzone 2 include vehicles?"
A: Yes, vehicles are confirmed for the Campaign. But vehicles are NOT in Multiplayer. It is possible there may be future DLC to add vehicles but Guerrilla has not yet confirmed or denied this. It's only speculation
مگه چي ميشد مي تونستيم سوار بشيم 4 سال اينها چيكار ميكردن پس؟ فقط گرافيك؟ ولي بازم خوب بود...
این حرکت جالبی نیست که وسایل نقلیه توش باشه مثلا cod5 توی قسمت team death match که تانک توش داره خیلی مسخره شده نسبت نسخه قبلی!یا بازیهای دیگه مثل bf:bc که این هم وسیله نقلیه داره ولی مورد توجه واقع نشده.مگه چي ميشد مي تونستيم سوار بشيم 4 سال اينها چيكار ميكردن پس؟ فقط گرافيك؟ ولي بازم خوب بود...