MGS
کاربر سایت
بالاخره که بازی رو اروم اروم میرفتم امروز تموم کردم .فوق العاده بود یکی از اون بازیهاس که من براش سر و دست میشکنم خیلی وقت بود از بعد متال گیر یه بازی انقدر منو محو خودش نکرده بود از اون بازیهایی بود که واقعا روح داشت ادم باهاش ارتباط خوبی برقرار میکرد و به نظرم این بازی اصلا در حد این بازیهای نسل نیست و من فعلا نمیتونم بازی دیگه رو با حوصله بازی کنم وقتی این بازی رو دیدم گرافیک بازی تنها عنوان کنسولی یکه تاز هست که میتونه حتی جلوی عناوین شاخ PC هم قد علم کنه من خودم هنوز تو شوکم که چه جوری PS3 این حجم از محاسبات رو انجام میده گرافیک باورنکردنی فیزیک نرم و محیط بسیار بزرگ و هزار نوع افکت مختلف واقعا باور سخته .گبم پلی هم انقدر در گیر کننده و اعتیاد اوربود که ادم خودش رو همیشه در محیط جنگ احساس میکرد.بازی بود که به نظرم بین 3 عنوان برتر FPS کنسولی هست و برای من بهترین FPS کنسول هست هیچ موقع یک بازی FPS انقدر منو مجذوب خودش نکرده واقعا که باید به سونی و گواریلا تبریک گفت بابت این بازی بزرگ و میشه گفت دیگه داره کم کم اثبات میشه که سونی تو این مدته بیکار نبوده و در سال گذشته و امسال بازیهای قوی انحصاری در اختیار گیمر ها قرار داده.داستان و جو بازی هم عالی بود.
تا 5-6 روز دیگه هم سرورها باز میشن و میریزم انلاین واقعا چه روزهای خوشی در انتظار ما هست
مرگ Templar و Garza خیلی ناراحتم کرد واقعا داستان تاثیر گذاری داشت و در اخر مرد بزرگی به نام Scolar Visary هم کشته شد ولی اما طوفان تازه شروع شد و تمام نیروهای هلگاست محترم تازه راه افتادن از همین الان چشم به راه Killzone 3 میمونیم