Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به قول پدرام ( console ) تولد گرفتن....:biggrin1:

---------------

چندروز ديگه که online باز شد.. قرار بزاريم بريم online بزنيم همه... :love:
پایه ی Online هستم تا صبح.
------------------------------------------
------------------------------------------
راستی منم بازی رو گرفتم.فقط میتونم بگم که بازی فوقالعدست.شاهکاره.
یک صحنه نارنجک انداختم وقتی منفجر شد یک تیکه از سقف کنده شد افتاد رو سره دشمن یارو مرد:eek:

البته فکر نکنم مشکل پینگ داشته باشیم.فکر کنم برای اونهایی که ریجن پال خریدن بهتر باشه.چون ایران کلا با سرورهای اروپا بهتره.

البته فکر نکنم مشکل پینگ داشته باشیم.فکر کنم برای اونهایی که ریجن پال خریدن بهتر باشه.چون ایران کلا با سرورهای اروپا بهتره.
که خوشبختانه تقریبا همه بچه ریجن پال گرفتن . منم امروز فردا میگیرم .
چه شود Online این بازی چون تعداد ائونایی که بازی رو گرفتن زیاده و قشنگ میشه یه Clan درست و حسابی درست کرد .

این جور که بازیهای اخیر انحصاری سونی که از سرورهای انحصاری استفاده میکنن خیلی خوب جواب دادن نمونش LBP که لگش معمولی بود و R2 که با وجود 60 نفر در بازی لگش خیلی خیلی کم بود اینم به احتمال زیاد همون طوریه اگر نشد خودمون هاست میشیم

ولی من نهمی دونم چرا ping م با اروپا از همه جا کمتره به طوری که با اروپا 486 و با آمریکا 593 هستش. امیدوارم تو kz 2 ازین مشکل ها پیش نیاد .;)

ولی من نهمی دونم چرا ping م با اروپا از همه جا کمتره به طوری که با اروپا 486 و با آمریکا 593 هستش. امیدوارم تو kz 2 ازین مشکل ها پیش نیاد .;)
خوب باید کمتر باشه دیگه ... هر چی Ping کمتر باشه یهنی شما راحت تر میتونی بازی کنی .
ولی خولب دیگه از 200 به بالا خیلی اذیت میکنه به خصوص برای بازی های FPS .

ی من نهمی دونم چرا ping م با اروپا از همه جا کمتره به طوری که با اروپا 486 و با آمریکا 593 هستش. امیدوارم تو kz 2 ازین مشکل ها پیش نیاد .;)
خب دوست عزیز این طبیعیه حساب فاصله رو بکن اروپا از امریکا نزدیکتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or