Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب باید کمتر باشه دیگه ... هر چی Ping کمتر باشه یهنی شما راحت تر میتونی بازی کنی .
ولی خولب دیگه از 200 به بالا خیلی اذیت میکنه به خصوص برای بازی های FPS .

شما مطمئنی دوست عزیز یعنی هر چی کمتر باشه بهتره !
پس تمام این مدت من اشتباه فکر می کردم .

بابا شما تو فكر آن لاينش هستين من تو اين فكرم كه بازي رو چجوري بازي رو تهيه كنم . تو تبريز جايي هست كه اين بازي رو به قيمت خيلي ارزون عوض كنه يا كرايه بده ؟ منظورم مغازه اي چيزي يا يكي از اعضاي سايت .

شما مطمئنی دوست عزیز یعنی هر چی کمتر باشه بهتره !
پس تمام این مدت من اشتباه فکر می کردم .
بله اصلا تعریف Ping همینه . مدت زمان رفت و برگشت یه فایل 32 Kb رو میگن که مشخصه هر چی کمتر باشه یعنی Ping شما بهتره که اون فایل تو زمان کمتری رفته و برگشته .

ولی من نهمی دونم چرا ping م با اروپا از همه جا کمتره به طوری که با اروپا 486 و با آمریکا 593 هستش. امیدوارم تو kz 2 ازین مشکل ها پیش نیاد .;)
شما اگه پینگت با اروپا اینه بازی خیلی سخت میشه و باید تقریبا بی خیال شی یا اینکه همیشه عصبانی باشی.:biggrin1:
طرف امریکا هم نرو اصلا!:biggrin1:

منم بازی رو تموم کردم ته بازی بود:x
سرورا کی باز میشن؟
میگم اسکریمیش بازی چیزی رو هم جایزه میده یا لول آپ میکنه درجه رو؟
فردا با ریلیز بازی در اروچا.skirmish هم چیزی نمیده برای رنک اب کردن

من یک سوال داشتم
مگر تاریخ رلیز جهانی 27 feb نبود؟
پس چطور بازی تو بازار اومده؟
اونم از یک هفته پیش؟
البته من خودم خریدم به قیمت 68 تومن که فکر کنم خیلی مغازه دار با انصاف بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی چیزا عجیبه!!!!

ن یک سوال داشتم
مگر تاریخ رلیز جهانی 27 feb نبود؟
پس چطور بازی تو بازار اومده؟
اونم از یک هفته پیش؟
البته من خودم خریدم به قیمت 68 تومن که فکر کنم خیلی مغازه دار با انصاف بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی چیزا عجیبه!!!!
این بازی در خاور میانه یعنی دبی یه سری فروشنده ها زودتر از ریلیز جهانی بازی رو به مردم فروختن به همین راحتی

السلام علیک یارسول الله _ السلام علی الحسن بن علی

ریجن 3 هنوز نیومده :blushing:میدونم این نسخه april عرضه میشه ولی من ریجن 3 بازی prince of persia رو نزدیک یک ماه ونیم قبل از تاریخ عرضه گرفتم :confused:

Last edited by a moderator:
ریجن 3 هنوز نیومده :blushing:میدونم این نسخه april عرضه میشه ولی من ریجن 3 بازی prince of persia رو نزدیک یک ماه ونیم قبل از تاریخ عرضه گرفتم :confused:
واسه بازی های که آنلاین درست حسابی دارن ملت واسه ریجن 2ـش بال بال میزنن شما ریجن 3 طلب میکنی!.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or