اینکه میتونی تا آخرین لحظاتی که نارنجک قراره منفجر بشه نگهش داری فوق العادس و من تو هیچ بازیی ندیدمعجب اسلحه هایی داره این بازی .
نارنجک هاش با انفجار و سیستمش خیلی حال میده ازش استفاده کنی
این سیستم تو cod هم هست:biggrin1:اینکه میتونی تا آخرین لحظاتی که نارنجک قراره منفجر بشه نگهش داری فوق العادس و من تو هیچ بازیی ندیدم
ها:dاین سیستم تو cod هم هست:biggrin1:
نه!سلام
ببخشید من که الان دستگاهم ntsc/j asia هست باید صبر کنم تا ماه April یعنی اگز من پال بگیرم از کیفیت بازی کم نمیشه؟
داستانی شد!:سلام
ببخشید من که الان دستگاهم ntsc/j asia هست باید صبر کنم تا ماه April یعنی اگز من پال بگیرم از کیفیت بازی کم نمیشه؟
شانس !!!. چه ربطی داره. این ثابت شده ست حتی تمام official سایتها Ps3 بهش اشاره کردن. اطلاعات اشتباه ندید.نه مشکلی پیش نمیاد (البته اگه شانس داشته باشی)
تقریبا می شه گفت نه تنها نکته ای که من تا حالا فهمیدم این بود که Templar الان فرماندهی نیرو های حمله کننده به hellghan رو داره و Ricco هم فرماندهی تیم alpha squad همون تیمی که شما هم توش هستید.دوستان داستان این بازی به شماره اول خیلی ربط داره؟
توی Cod هم یک دایره که پنج تا چراغ داره هست که چراغها یکی یکی خاموش میشه و مدت زمان برای انداختن نارنجک رو مشخص میکنه. اگه خاموش شدن چراغ پنجم رو دیدید... بوم بوم:biggrin1::biggrin1:ها:d
آره راس میگی حواسم نبود ولی خو یه چیزش خوبه رو نارنجک زمانی که فرصت داری نارنجک بندازی رو نشون میده که تو call نیست