Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این سیستم تو cod هم هست:biggrin1:
ها:d
آره راس میگی حواسم نبود ولی خو یه چیزش خوبه رو نارنجک زمانی که فرصت داری نارنجک بندازی رو نشون میده که تو call نیست
سلام
ببخشید من که الان دستگاهم ntsc/j asia هست باید صبر کنم تا ماه April یعنی اگز من پال بگیرم از کیفیت بازی کم نمیشه؟
نه!
سوالات عجیبی میپرسید!

سلام
ببخشید من که الان دستگاهم ntsc/j asia هست باید صبر کنم تا ماه April یعنی اگز من پال بگیرم از کیفیت بازی کم نمیشه؟
داستانی شد!:
هر کسی هر ریجنی که داره بره به سایت همون منظقه و اخرین ورژن رو دانلود کنه بعد توسط کول دیسک انتقال بده به کنسول. برای اطلاعات بیشتر به تاپیک مربوطه در این بخش ( PlayStation 3 ) مراجعه کنید. پست های بعدی در این مورد گزارش خواهد شد.
نه مشکلی پیش نمیاد (البته اگه شانس داشته باشی)
شانس !!!. چه ربطی داره. این ثابت شده ست حتی تمام official سایتها Ps3 بهش اشاره کردن. اطلاعات اشتباه ندید.

بابا بیخیال این سوالها بشید اگر خیلی دلتون برای دستگاهتون میسوزه اپدیت بازی رو به طریقی دانلود کنید اول دستگاه اخرین ورژن ارتقا بدید بعد بازی کنید.هر نفر یه بار میپرسه مگه جوابها برای یه سوال فرق دارن و بستگی به فرد دارن

به نظر من که این بازی واقعا شاهکاره detail های بازی
اینقدر زیادی که چشم من درد گرفت بعضی موقع ها
بی اختیار بدون اینکه به بازی توجه کنم فقط محیط رو تماشا می کردم :love:

فوق العاده است... نمي دونم چي بگم فقط دوستان توي بازي وقتي كنار هم تيمي ها واميستيد قدتون يكم كوتاهه نسبت به بقيه ... :(:cheesygri توجه كرديد؟

دوستان داستان این بازی به شماره اول خیلی ربط داره؟
تقریبا می شه گفت نه تنها نکته ای که من تا حالا فهمیدم این بود که Templar الان فرماندهی نیرو های حمله کننده به hellghan رو داره و Ricco هم فرماندهی تیم alpha squad همون تیمی که شما هم توش هستید.

ها:d
آره راس میگی حواسم نبود ولی خو یه چیزش خوبه رو نارنجک زمانی که فرصت داری نارنجک بندازی رو نشون میده که تو call نیست
توی Cod هم یک دایره که پنج تا چراغ داره هست که چراغها یکی یکی خاموش میشه و مدت زمان برای انداختن نارنجک رو مشخص میکنه. اگه خاموش شدن چراغ پنجم رو دیدید... بوم بوم:biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or