Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
براي بخش انلاينشم كه ميگفتين بن ميكنه از اين چيزا بايد بگم كه هيچ اتفاقي نميفتده اگه شما وصل شين فقط ارور ميده كه سرور در كار نسيت(پس قضيه بن منتفيه)
هیچوقت سونی بن نمیکنه چون شما خلافی انجام ندادید بازی رو اورجینال خریدید این موضوع سر بازیهایی مثل LBP که زودتر از عرضه جهانی اومده بودن اثبات شده بود

هیچوقت سونی بن نمیکنه چون شما خلافی انجام ندادید بازی رو اورجینال خریدید این موضوع سر بازیهایی مثل LBP که زودتر از عرضه جهانی اومده بودن اثبات شده بود
کسانی که gtaIV رو سریعتر بازی کرده بودن 1 تا 2 هفته بن شده بودن!
هر چند به همه ثابت شده street date broken دبی سیاست سونی بوده وگرنه یه شکایتی چیزی میکرد!

من تازه علاقه ي چنداني به بازي fps ندارم ولي وقتي بازي رو گذاشتم تو دستگاه حدود 3 ساعت بازي كردم كه اصلا گذر زمان و احساس نكردم و چون از قبلش سر درد شديد داشتم مجبور شدم ديگه بازي نكنم...فقط مي تونم بگم فوق العادست:biggrin1:

فقط من یه سوالی از اساتید دارم اینه که این تاریکی صفحه کمی عذابم میده اگه روشنایی صفحه رو از طریق خود بازی زیاد کنم به گرافیک بازی لطمه ای نمیزنه ؟
برو تو XMB تنظیمات RGB رو اگه روی Full ـه تغییرش بده به limited
اینجوری صفحه بهتر و روشن تر میشه

دوستان لطفا بگن که بازی رو از کجا خریدن وقیمت رو هم بگن
دوست من اینجور چیزا رو با پیغام خصوصی بپرس!
بخاطر قوانین هیچ کسی حق نداره تبلیغ مغازه ای بکنه

سلام
دوستان دقت کردين يکم قد طرف کوتاهه؟
من اوّل نسبت به Helghan ها ديدم فکر کردم اونا بلند قدن ولی بدن که با افراد ديگه مقايسه کردم ديدم بنظر مياد قد طرف کوتاهه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or