Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ba arze salam khedmate dostan,dar ghesmate Warzone man nemitonam varedesh besham error mide,kasi midone in moshkel az kojast?mamnoon misham
دوست عزیز این بخش انلاین بازی هست و چون بازی زودتر به دست ما رسید باید تا 25 ام فوریه که ریلیز رسمی است صبر کنید تا سرورها راه بیفتن

آفلاین هم میشه چند نفره بازی کرد؟

راستی بازی چند ساعت طول میکشه؟

افلاين 1 نفره

آنلاين 2 تا 32 نفره

چند ساعت رو نميدونم :biggrin1: ( I think 8 to 10 hours )... فکر کنم به درجه سختی بازی مربوط بشه ... خوب هرچی سخت تر بيشتر طول ميکشه تا تموم کنی

آفلاین هم میشه چند نفره بازی کرد؟

راستی بازی چند ساعت طول میکشه؟
بله یه بخش Skirmish داره که میتونید با Bot بازی کنید
بازی اینطور که دوستان میگن بین 8-10 ساعت
-------------------------------------------------
این ویدیو از این اقا مه خیلی باحاله ببینید .در مورد اینکه نمیتونه کیلزون 2 بازی کنه و تو خاورمیانه ریلیز شده حرف میزنه در ضمن ایشون نمونه ی یک فن واقعی سونی هستن:cheesygri ویدیوهاش رو ببینید حرفهای جالبی میزنه به نظرم یه سریهاش خیلی درسته مثلا میگه از موقعی که کیلزون دمو بازی کرده دیگه نمیتونه بازی دیگه بازی کنید از سونی درخواست میکنه بازی رو زودتر عرضه کنه
http://www.youtube.com/watch?v=6h5nHi9Tt-A&feature=channel

دوستان CG به واقعیت پیوست!:biggrin1:
به نظر من این بازی نسل 7/5 هست!
-----------
راستی دیدید بازی 720p بود و تمام اون صحبتها مبنی بر 1080p بودن حرف مفت بود!؟;)

دوستان CG به واقعیت پیوست!:biggrin1:
به نظر من این بازی نسل 7/5 هست!
-----------
راستی دیدید بازی 720p بود و تمام اون صحبتها مبنی بر 1080p بودن حرف مفت بود!؟;)

کی گفت 1080p ؟
بازی native 1080i ـه و باید تنظیمات ps3 رو TV رو بزاری رو 1080i تا تو اون رزولوشن اجرا بشه

در ضمن به 1080p هم upscale میشه

IMG%5D
:eek: يا علي قلي خدايا اين چيه ديگه من چي بگم چشام شده 10 تا
منم گذاشتم هر روز يكم از بازي رو برم جلو...:-"

همه چیز تو بازی عالیه مخصوصا نور پردازی و صدا گذاری یه چیز جالبه دیگه احساس وجود باد تو
محیطه که تو هیچ بازی دیگه ندده بودم تا حالا که از همه بازیا سره :cheesygri:cheesygri:cheesygri

بله الان رفتم دیدم این طوره.خودم داشتم روی 1080 بازی میکردم متوجه نشدم!:biggrin1:

يه لحظه فن بوی زدی رامين :biggrin1: ... ولی خوب خودت رو سريع جمع و جور کردی... :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

دوست دارم رااااامين ... لايو آماده شد .... بريم يه دست بزنيم با بچه ها قرار بزاريم ... وای چه حالی ميده

راستی چند گرفتی ؟ همون قيمتی که من خريدم ؟ يا ارزونتر ؟

يه لحظه فن بوی زدی رامين :biggrin1: ... ولی خوب خودت رو سريع جمع و جور کردی... :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

دوست دارم رااااامين ... لايو آماده شد .... بريم يه دست بزنيم با بچه ها قرار بزاريم ... وای چه حالی ميده

راستی چند گرفتی ؟ همون قيمتی که من خريدم ؟ يا ارزونتر ؟
فن بوی؟!من الان چند ساله برای این بازی منتظرم(ولی خوب اون اولا چون یک عکس دادن بیرون در حد نسخه 1 خیلی ناراحت شدم!)و باور کن تاامروز ظهر که نداشتم داشتم خود کشی میکردم!!:biggrin1:
برای هرگونه مولتی پلیر اماده میباشم!:biggrin1:
1500 تومن کمتر!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or