Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه چیزی که تو این بازی غوغا میکنه وزش باد تو بازی که واقعا به جرات میگم تو هیچ بازی نبوده کافیه فقط برید تو skirmsh و مپ اول رو انتخاب کنید تا بفهمید چی میگم;)

اون مکس گيم همون 2 تا برادر دوقلو نيستن ؟
که هميشه هم خالی ميبنده ميگه 2/3 تومان سود بيشتر نداره برام ؟

درسته خودشونن .دو تا ادم سودجو و دزد .اما چون دوست من با این 2 تا رفیق صمیمی است با قیمت 90 ازشون خریداری کرد.

بچه ها یه نکته جالب در مورد killzone اینکه من در فروم های خارجی پست دادم که بازی را دارم و تموم هم کردم چقدر برای من پیام اومد که اقا تو را خدا بازی را میفروشی یا نه حتی با دو برابر قیمت که خیلی برام جالب بود.

درسته خودشونن .دو تا ادم سودجو و دزد .اما چون دوست من با این 2 تا رفیق صمیمی است با قیمت 90 ازشون خریداری کرد.

بچه ها یه نکته جالب در مورد killzone اینکه من در فروم های خارجی پست دادم که بازی را دارم و تموم هم کردم چقدر برای من پیام اومد که اقا تو را خدا بازی را میفروشی یا نه حتی با دو برابر قیمت که خیلی برام جالب بود.
من فکر کنم اگه این کاری که فروشنده های دبی با بازیا میکنن(فروش قبل از تاریخ ریلیز) اگه تو اروپا یا امریکا فروشنده ای انجام بده مطمئنن عواقب بدی براش خواهد داشت!

اقايون اينجوري كه شما تعريف كردين نشد مقاومت كنم و امروز صبح رفتم از وحيد گرفتم به قيمت عالي
هنوز بازيش نكردم
(حالا با اوني كه از Play-Asia خريدم چيكاركنم)

اقايون اينجوري كه شما تعريف كردين نشد مقاومت كنم و امروز صبح رفتم از وحيد گرفتم به قيمت عالي
هنوز بازيش نكردم
(حالا با اوني كه از Play-Asia خريدم چيكاركنم)
بفروش به داداشت:biggrin1:
به قیمت خوب خریدارم:biggrin1:

نوشته شده توسط [MR.47];631447:
ینی هیشکی نمیتونه یه عکس از گیم پلی برا ما بزاره؟
redir

ادم دلش نمیاد بشینه عین خر بازی کنه تموم بشه من اروم اروم میره که همچین حال بده:cool:
این یارو هلگاست رو کشتم بعد صورتش رو به دیوار بود این نور چشماش یه بازتابی به دیوار داد که نگو من که دیگه برام اثبات شد بهترین گرافیک کنسولی رو داریم میبینیم :love: این بازی حجم بزرگی از آبجکتها و محیط بزرگی رو با گرافیک و فیزیک باورنکردنی به تصویر کشیده جدا قدرت غولی به اسم PS3 رو باید با این بازی فهمید:love:

برای نشونه گیری بهتر و راحت تر پیشنهاد میشه این تنظیمات رو برای control input قرار بدید.

X axis = +2 or 70%

Y axis = Full or 100%

این یکی هم نسبتا مثل بالاییه ولی نشونه یک مقدار آهسته تر حرکت میکنه

X axis = +1 or 60%

Y axis = +4 or 90%

این تنظیمات به طور رسمی از طرف سازندگان تو فروم PS اعلام شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or