Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يك ويديو از سوتي هوش مصنوعي خيلي باحاله.
واقعا اگر شما و سایر دوستان که فکر می کنم دیگه برای همه شناخته شده هستند همه بازی ها رو این طور زیر ذره بین قرار بدید به لطف شما و یاری پروردگار ایران اسلامیمون به علو درجات در این صنعت خواهد رسید .
باشد که شما و سایر دوستان را در مجلات و سایر سایت های معتبر ببینیم .
فقط میتونم بگم :biggrin1:

الان داشتم فیر 2 بازی میکردم بعد از اینکه 2 ساعتی خودم رو با کیلزون 2 خفه کرده بودم اصلا به من حال نداد خدایی 1 دهم کیلزون 2 هم نبود:biggrin1:
Guerilla Games بامتحان خودش رو پس داد اصلا فکر نمیکردم کیلزون 2 انقدر قوی باشه:love:

یعنی بازی اینقدر باگ داره که دوستان اینقدر زود دست به کار شدن یا نه پای عوامل بیگانه در میانه یه سوال چند ساعت گیم پلی داره این سلطان گیمها البته بعد از متال گیر

یعنی بازی اینقدر باگ داره که دوستان اینقدر زود دست به کار شدن یا نه پای عوامل بیگانه در میانه یه سوال چند ساعت گیم پلی داره این سلطان گیمها البته بعد از متال گیر
شما توی این نسل بازی ای پیدا نمیکنی که حداقل چند تا باگ نداشته باشه. کافیه اسم بهترین بازیهای 2008 رو توی گوگل سرچ کنی و کنارش یه کلمه مثل Glitch و Bug و ... بنویسی تا چند صد تا لینک بیاد.
لطفآ دیگه به این بحث ادامه ندین
ممنون

مديران لطفا رسيدگي كنند !! اين چه وضعشه !!:biggrin1::biggrin1: اين همه ازين بازي تعريف نكنيد بخدا !! بابا ما هم دل داريم ها !!:biggrin1: ما خودمون تو كف يك تريلر 2 دقيقه اي ازين فوق شاهكار هستيم ديگه چه برسه به اينكه كامل مياين Spicification بازي رو ميگيد و اينقدر چه چه و به به ميكنيد !:biggrin1: اصلا همش تقصير اين حسام بود !! اون منو اغفال كرد PS3 رو بفروشم !!:biggrin1: حالا خودش عين تماشاگر نماها نشسته بازي ميكنه و فيض ميبره !!:biggrin1:
پ.ن 1 : رامين دارم كم كم وسوسه ميشم برم تو كار فروش 360 و خريد يك PS3 ديگه !!:biggrin1:

پ.ن 2 : راستي آريا الان همه دارند Killzone 2 بازي ميكنند و فيض ميبرند ! شما چطور ؟!!!!:biggrin1::biggrin1:

بالاخره ما هم این بازی رو گرفتیم ارزششو داشت, محیط تاریک هست اما این deferred rendering چه تکنیک عجیبیه.شوکه کننده هست آبجکتها, حرکت ,ذرات ,تخریب پذیری ,نوع گرمای حاصله از موتورها وتغییر محیط.فضای سینمایی..........البته اگر سرعت هلگاستها بهتون اجازه بده دقت کنید.بخش چند نفره چی میشه . از عملیات بیت المقدس شلوغتره در ضمن موسیقی عاشورائیه .فقط یادتون باشه موج انفجار روتون تاثیر نزاره .باید به sony entertainmentتبریک گفت.:praying::praying:

کلا کنسول ps3 پتانسیل زیادی برای موفقیت تو این نسل داره
امیدوارم این بازی مقدمه ای برای شروعش باشه کلا گرافیک و بازیهایی که ادم تو کنسول ps3 میبینرو هیچ جا نمیبینه (uncharted , heavenly sword ,mgs4 ,Res2 و.....)
واقعا برا من از انحصار پریدن بعضی بازیهاش خیلی ناراحت کننده بود مخصوصا DMC4 و RE5

یکی از ویژگیهای بد این بازی اینه که بعد از این که این بازی رو انجام دادین دیگه نمیتونین بازی های دیگه ای رو با دل خوش انجام بدین و یه مدت باید برین تعطیلات:)

یکی از ویژگیهای بد این بازی اینه که بعد از این که این بازی رو انجام دادین دیگه نمیتونین بازی های دیگه ای رو با دل خوش انجام بدین و یه مدت باید برین تعطیلات:)

فکر کنم تعطیلاتش خیلی طول بکشه چون این بازی بابا خیلی خوفه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or