Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازی را تموم کردم .واقعا زیبا بود .10 تا چپتر بود .حدود 8 تا 10 ساعت هم برای تموم کردن بازی لازم است.
واقعا کوچکترین افت فریمی در بازی وجود نداره انفجارها هم خارق العاده است.
فقط چند تا باگ بزرگ تو بازی وجود داره. مثلا تو یه مرحله دوستتون باید یه در را براتون باز کنه اما یکدفعه غیبش زد و بازی تو اون مرحله گیر کرد.
من چون pc باز نیستم نظری در مورد بازی های pc ندارم اما killzone 2 با اختلاف فاحشی بهترین fps کنسولی است.

آقا شما روی هرچی خورنده بازی رو کم کرديد .... روی هرچی خزنده و جونده....:biggrin1:

چرا انقد زود ؟ مگه کی بازی رو گرفتی ؟

منم الان سفارش دادم... برام پيک کردن... برسه عکس ميگيرم ميزارم اينجا که دوستانی که گفته بودن ميخوان ببين پک بازی رو .... در هر حال... اميدوارم اينهمه پولی که برای اين بازی ميدم ... احساس بدی نکنم!:biggrin1:

بالاخره منم این بازی رو گرفتم خیلی شاخه خدایی بازی که واقعا احساس میکنید روش کار شده و براش خیلی زحمت کشیدن فعلا بخش تکنفره رو بریم تا سرور ها باز بشن:love:

بالاخره منم این بازی رو گرفتم خیلی شاخه خدایی بازی که واقعا احساس میکنید روش کار شده و براش خیلی زحمت کشیدن فعلا بخش تکنفره رو بریم تا سرور ها باز بشن:love:

منم حدودا 10 دقيقه ديگه ميرسه دستم ( الان به پيک زنگ زدم گفت ميرسونم ):biggrin1:

استخوان درد گرفتم:biggrin1: .... چرا نميروسنن اينو !!!!!!:biggrin1:

دارم از دست ميرم ! :biggrin1:

-------------------

درود....

خوب اوردن... من عکس گرفتم از بازيم... ( يکم طول کشيد چون داشتم عکس ميگرفتم )

اول اينکه رجين 2 هست...

اين عکس از جلو :

عکس از پشت :

اين هم عکسی که از بازش کردم... هم دفتر چه... هم ديسک:

اينهم با کمی زوم از ديسک و دفتر چه:

کد عکس رو ندادم که صفحه سنگين نشه...

نميدونم اجازه دارم اينجا بگم چه قيمتی گرفتم يا نه ... ولی اگه کسی سؤال داشت... از کجا خريدم ميتونه بهم پيغام خصوصی بده ... منم راهنمايش کنم!

اگر هم کمک خاصی ازم بر مياد برای دوستان بگن، در خدمتم.

مهر افزون،
تورج

آخرین ویرایش:
منم حدودا 10 دقيقه ديگه ميرسه دستم ( الان به پيک زنگ زدم گفت ميرسونم ):biggrin1:

استخوان درد گرفتم:biggrin1: .... چرا نميروسنن اينو !!!!!!:biggrin1:

دارم از دست ميرم ! :biggrin1:

-------------------

درود....

خوب اوردن... من عکس گرفتم از بازيم... ( يکم طول کشيد چون داشتم عکس ميگرفتم )

اول اينکه رجين 2 هست...

اين عکس از جلو :

عکس از پشت :

اين هم عکسی که از بازش کردم... هم دفتر چه... هم ديسک:

اينهم با کمی زوم از ديسک و دفتر چه:

کد عکس رو ندادم که صفحه سنگين نشه...

نميدونم اجازه دارم اينجا بگم چه قيمتی گرفتم يا نه ... ولی اگه کسی سؤال داشت... از کجا خريدم ميتونه بهم پيغام خصوصی بده ... منم راهنمايش کنم!

اگر هم کمک خاصی ازم بر مياد برای دوستان بگن، در خدمتم.

مهر افزون،
تورج
تورج جان tinypic برای اکثرا فــــــیلتره!تو این سایت آپ نکن!
البته زیاد اهمیتی نداره ما بازیو میخوایم:biggrin1: عکس از باکس بازی همون قضیه ی "با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه" هست!!!:biggrin1:

تورج جان tinypic برای اکثرا فــــــیلتره!تو این سایت آپ نکن!
البته زیاد اهمیتی نداره ما بازیو میخوایم:biggrin1: عکس از باکس بازی همون قضیه ی "با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه" هست!!!:biggrin1:

ببخشيد....

ولی در کل ... چون 2/3 نفر درخواست دادن تو صفحه قبل اينکار رو برای اونها کردم... منظور خاصی نداشتم :smile:... همه منو ميشناسن اينجا ( به عنوان عضو 2 سال و خورده اي ... البته با نام کاربری ديگه ) :smile:

ببخشيد....

ولی در کل ... چون 2/3 نفر درخواست دادن تو صفحه قبل اينکار رو برای اونها کردم... منظور خاصی نداشتم :smile:... همه منو ميشناسن اينجا ( به عنوان عضو 2 سال و خورده اي ... البته با نام کاربری ديگه ) :smile:
منم جسارتی نکردم تورج جان!
اگه دل خور شدی معذرت!
برو پای بازی لذت ببر!:biggrin1:

بچه ها من تو پست قبلیم هم گفتم که بازی تو بازار موجوده .راستش من بازی را از دوستم گرفتم تازه اون زودتر از من بازی را تموم کرده بود.بازی را هم از مکس گیم گرفته بود.

بچه ها من تو پست قبلیم هم گفتم که بازی تو بازار موجوده .راستش من بازی را از دوستم گرفتم تازه اون زودتر از من بازی را تموم کرده بود.بازی را هم از مکس گیم گرفته بود.

اون مکس گيم همون 2 تا برادر دوقلو نيستن ؟
که هميشه هم خالی ميبنده ميگه 2/3 تومان سود بيشتر نداره برام ؟

وای خدای من این دیگه چه جور بازی هست از همه نظر یه سرو گردن با همه بازیها فرق دارن بدون شک بهترین First Party کنسول PS3 هست من روی Veteran همون هارد خودمون شروع کردم هوش مصنوعی و هیجان و لذت بازی بیداد میکنه.در ضمن از همین الان اعلام میکنم که قویترین گرافیک کنسولی برای این بازی هست بسیار بالا گرافیک یه جاهایی واقعا دهن ادمو باز نگه میداره گیم پلی که واقعا جدیده و دیگه الکی مثل بازیهای دیگه نیست و خیلی فرق داره البته احتیاج به زمان داره تا به کنترل عادت کنید .بخش چندنفره که سروراش خاموشه اما تو خود بازی با Bot امتحان کردم لامصب چه مپای زیبایی داره.
یکی ااز صحنه های زیبا بازی برای این بود داشتم روی یه سر پایینی با یارو میجنگیدم تیر زدم به سرش کلاه از سرش افتاد بسیار زیبا قل خورد رفت پایین و ابهت صداگذاری بر اثر قل خوردن این کلاه فلزی رو میشد شنید واقعا بازی توپیه به همه توصیه میکنیم هر چه زودتر بگیریدش من با بازی کردن بازیهای زیادی الکی بعدش ازش تعریف نمیکنم و معمولا زیاد نظر مثبتی در موردش ندارم اما این بازی بدون هیچ اغراقی بهترینه برای خودش.Voice Acting به لطف کیفیت بالای صداگذاری دیوانه کننده اس کافیه فقط Intro بازی رو ببینید تا متوجه بشید

بچه ها مشهد فقط يك آدم گرون فروشي به اسم "وحيد" (وحيد ها ناراحت نشند:biggrin1:) آورده, اونم ميده 120. چي كار كنم بگيرم يا وايسم بازي ارزون شه؟

بچه ها مشهد فقط يك آدم گرون فروشي به اسم "وحيد" (وحيد ها ناراحت نشند:biggrin1:) آورده, اونم ميده 120. چي كار كنم بگيرم يا وايسم بازي ارزون شه؟
دوست عزیز اولآ نباید اینجا مطرح میکردی ولی ایشون خیلی دیگه داره گرون میده.
عجله نکنی بهتره.
حالا به نظر شما گرافیک KILLZONE 2 بالاتره یا GEARS OF WAR 2 ؟ps3 :punish:xbox360
hih!!!

حالا به نظر شما گرافیک KILLZONE 2 بالاتره یا GEARS OF WAR 2 ؟ps3 :punish:xbox360
لطفا تو تاپیک های اینجوری از این بحث ها راه ننداز ولی بهت میگم گرافیک Killzone 2 از هر بازی این نسل تابحال(میگم تابحال)بالاتر بوده

سلام رفیق از این آقا وحید نگیر من یکجا رو میشناسم تقریبا 50 تومن ارزونتر میده اگه خواستی بگو من آدرسشو بهت بگم :cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or