Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب من بازی کردم حدودا 1 ساعت ... راستش ديوانه کنندس بازيش... بهترين شوتری هست که روی PS3 هست....

فوق الاده... محيط درگير کننده..... گرافيک هم که عاليه... صدا گذاری هم عاليه.... واقعاً همه چی اين بازی بدون نقص هست... ... اين نظر شخصيم هست...

فکر کنم اگه از اون CO-OP بگذريم .. نمره کامل 100% رو من بهش ميدم... :)

فوق الاده بود... معرکه..... اميدوارم همه بتونن بگيرن و لذت ببرن...:love:

واقعاً بايد به تيم سازندش يک خسته نباشيد حسابی گفت! :biggrin1:

در مورد بازی صحبت کنید ، در مورد گرافیکش ، در مورد گیم پلی ـش ، در مورد صداگذاری ـش و ....

سخته؟
گرافیکش که دیگه توضیح نمی‌خواد :دی خداست... انفجارها بی نظیره
گیم‌پلی هم خیلی روونه وقتی بازی می‌کنید دیگه نمیشه از پاش بلند شد، ضمن اینکه AI دشمنان خیلی خوب کار شده و تو هر صحنه کلی activity وجود داره آدم نمیدونه کجا بره :دی

صدا گذاری اسلحه‌ها و انفجارها واقعا فوق العادست

خوب اشکال این موضوع چیه ؟:confused:

هيچی ... تو بازی رو بگير .... بازی کن... همچين ميگن انگاری نسخه کامل نيست :laughing:.... نميدونم بعضی ها انگاری دارن مرسدس بنز ميخرن که انقد سخت ميگيرن که جگوار بگيرن يا مرسدس!!!!

--------------

يه چيز بازی که الان يادم امد...

يه لحظه طرف پشت ديوار بود با تير زدم به سرش ( گوشه سرش ) کلاه طرف پرت شد... خودم کف کردم... طرف زنده بود... بدون کلاه به من حمله کرد...
واقعاً معرکه بود!

واقعاً فوق الاده هست... همينطور که kenji گفت... انفجار ها که توپ... تخريب محيطش هم که خداست... وای خيلی عاليه...

واقعاً از اينکه ps3 دارم تونستم اين بازی رو بازی کنم خيلی خوشحالم ( دقيقا حسی که mgs بهم داد )

محيط فوق الاده درگير کننده اي داره...از اينور اونور ميريزن .....

--------------

راستی اين بازی چرا چيزی روی هارد نصب نکرد؟

همون اول اون آقای که خيلی بيريخته حرف زد بعد .... هيچی نديدم نصب بشه .... :biggrin1:

بچه ها این بازی که رو هارد نصب نمیشه درسته .....در ضمن حجم بازی چقدره روی بلوری 2لایه زدن یا نه .........در ضمن یه سوال دیگه بازی رو چه حالتی بازی میکنید چند حالت سختی برای بازی داره منظورم هارد و نرماله ویه سوال مبتدیانه کل بازی به طور تیمی منظورم همه مراحله

گیم پلی فوق العاده اس .درمورد انیمیشنها واقعا خیلی قوی هستن چه دشمنان و چه خودیا بسیار نرم و زیبا حرکت میکنند چه شود آنلاین این بازی:love:

خوشحالم از اینکه بعد از متال گیر یه بازی اومد که احساس کنم خرید ps3 اشتباه نبوده . من تا چند روز دیگه یه lcd 40 اینچ و یه سینمای خانگی میخرم تا با تمام قوا برم سراغ این بازی .

من وقتی Killzone رو روی PS2 بازی کردم اصلا خوشم نیومد! یعنی چیز باحالی نبود!(بود؟)
ولی وقتی Killzone2 رو 10 دقیقه توی یک فروشگاه بازی کردم کفم برید!آب روغن قاتی کردم! فشار خونم زد بالا!
خیلی قشنگه واقعا من توی اون ده دقیقه قشنگ تو حس رفته بودم حالشو میبردم(اگه دستگاه گیر نمیکرد ولش نمیکردم!)

بچه ها مطمعن باشید که این بازی تا آخر سال 2009 رو بورس است برای PlayStation3 وشاید این باعث باشه همانند بازی Metal Gear Solid4 این کنسول فروشش هم زیاد بشه .....مانند خودم که قطعا وقتی این دمو بازی زیبا را از سایت معتبر WWW.GAMETRAILERS.COM گرفتم تصمیم گرفتم تا این کنسول را خریداری کنم چون واقعا این بازی از یک گیم پلی فوق العاده درست شده و گرافیک سرسام آوری را دارد ..........این هم یکی از قشنگترین عکسهاش که به تازگی گرفتم و فکر کنم بدردتون بخوره و خوراک والپیپر است.....
این هم لینک عکس..
.
..
...
....
.........................http://i41.tinypic.com/2u9muev.jpg..................................................

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or