Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ادم دلش نمیاد بشینه عین خر بازی کنه تموم بشه من اروم اروم میره که همچین حال بده:cool:
این یارو هلگاست رو کشتم بعد صورتش رو به دیوار بود این نور چشماش یه بازتابی به دیوار داد که نگو من که دیگه برام اثبات شد بهترین گرافیک کنسولی رو داریم میبینیم :love: این بازی حجم بزرگی از آبجکتها و محیط بزرگی رو با گرافیک و فیزیک باورنکردنی به تصویر کشیده جدا قدرت غولی به اسم PS3 رو باید با این بازی فهمید:love:
داش دیگه کف خون قاطی کردم تعریف نکن تا بازی برسه دستم میام باهم لایو بزنیم ببینم این همه بازی کردی چقدر موهات رو سفید کردی حسام جان من تا شنبه که بازی برسه گرگان:biggrin1: چه کنم از دست تو که من رو این جوری زجر میدی :love:از نوع خوبش انم:love:

فن بوی؟!من الان چند ساله برای این بازی منتظرم(ولی خوب اون اولا چون یک عکس دادن بیرون در حد نسخه 1 خیلی ناراحت شدم!)و باور کن تاامروز ظهر که نداشتم داشتم خود کشی میکردم!!:biggrin1:
برای هرگونه مولتی پلیر اماده میباشم!:biggrin1:
1500 تومن کمتر!:biggrin1:
خوش به حالتون ... ما كه فعلا تو فاز درسيم.... فكر كنم رفت براي تابستون.......... لطفا يكي يه عكس از بازي بزاره -----
خيلي جالبه كه اين بازي نصب هم نميشه اما اينقدر باحاله

خوش به حالتون ... ما كه فعلا تو فاز درسيم.... فكر كنم رفت براي تابستون.......... لطفا يكي يه عكس از بازي بزاره -----
خيلي جالبه كه اين بازي نصب هم نميشه اما اينقدر باحاله
اره نصب نمیشه.ولی لودینگ هاش خیلی طولانیه نسبت بازی های دیگه!
ایشالله میخری بازی میکنی و معنی شاهکار رو میفهمی.

دوست عزیز kawa-ps3 عکس رو کوچیک بذار.صفحه خیلی سنگینه.
بعدش گیم پلیه این؟!:biggrin1:
قربان گفتم شماها از این عکس فیضی ببرید. پشتشونو نگاه کن هاگاستهای مرده خوب باید از گیم پلی باشه ولی کمی اونورتر صفحه که ما نمیبینیم:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

هر كي اين تي شرتا رو خواست پ.خ بده :

k2-two_120a2ca6.jpg

k2-one_1200b1be.jpg

فن بوی؟!من الان چند ساله برای این بازی منتظرم(ولی خوب اون اولا چون یک عکس دادن بیرون در حد نسخه 1 خیلی ناراحت شدم!)و باور کن تاامروز ظهر که نداشتم داشتم خود کشی میکردم!!:biggrin1:
برای هرگونه مولتی پلیر اماده میباشم!:biggrin1:
1500 تومن کمتر!:biggrin1:

اره نصب نمیشه.ولی لودینگ هاش خیلی طولانیه نسبت بازی های دیگه!
ایشالله میخری بازی میکنی و معنی شاهکار رو میفهمی.

خوشحالم كه بهترين بازي تاريخ رو پيدا كردي ..... اميدوارم هم داستانش قوي باشه و هم بشه با كاراكتراش رابطه برقرار كني(راستي اسم نقش اصلي چيه؟؟؟؟) اونوقت واقعا شاهكاره .
ولي مثل اينكه بر عكس خيلي از بازيهاي ديگه اين يكي شاهكاره.

لودينگها معمولا چقدر طول ميكشه؟؟؟؟؟

خوشحالم كه بهترين بازي تاريخ رو پيدا كردي ..... اميدوارم هم داستانش قوي باشه و هم بشه با كاراكتراش رابطه برقرار كني(راستي اسم نقش اصلي چيه؟؟؟؟) اونوقت واقعا شاهكاره .
ولي مثل اينكه بر عكس خيلي از بازيهاي ديگه اين يكي شاهكاره.

لودينگها معمولا چقدر طول ميكشه؟؟؟؟؟
اسم شخصیتی که کنترلشو به دست میگیری sev هست

خوب من هم بالاخره با مشقت فراوان گرفتم !
بازی که دیگه از لحاظ گرافیک , صداگذاری , گیم پلی و ....دیگه جای تعریف نداره چون دیگه همه میدونن چقدر خداست و من هرچی بگم خودمو خسته کردم ولی یه نکته خیلی مهم رو که نمیدونم چرا کسی به اون اشاره نکرد رو بگم اینکه مهم ترین مسئله تو این بازی 3D SMOKE های real است یعنی به طوری که شما هیچ محیطی تو بازی پیدا نمی کنید که دود ها زیر دست و پاتون به عناوین مختلف غلت می خورن که واقعا" به رندر شدن این دود ها در محیط او هم به این حجم (3D) کار بسیار سختیه ! در کل فقط در یک کلمه بگم اگر میخواهید معجزه رو با دستان خودتون حس کنید حتما" این بازی رو بازی کنید که ......

فقط من یه سوالی از اساتید دارم اینه که این تاریکی صفحه کمی عذابم میده اگه روشنایی صفحه رو از طریق خود بازی زیاد کنم به گرافیک بازی لطمه ای نمیزنه ؟

از اون پست اول صبح كه زدم تا الان كه دارم مينويسم
بازي رو تموم كردم رو حالت نرمال حدود 14 ساعت طول كشيد.نكات قابل توجه بازي كه زياد بود ولي مهمترينش به نظرمن نبود تاثير نصب بازي رو خود بازي بود كه اين نكته قابل تامل
براي بخش انلاينشم كه ميگفتين بن ميكنه از اين چيزا بايد بگم كه هيچ اتفاقي نميفتده اگه شما وصل شين فقط ارور ميده كه سرور در كار نسيت(پس قضيه بن منتفيه)
اين بازي 2 مشكل نسبتا بد داشت(توجه منظورم در طول بازي نيست) اگه گفتين ؟:-"
توصيه اخر حتما بگيريدش:love:
راستي براي قرار انلاينش بگم كه همتون ابكشين(حالا خودم ابكش نشم):biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or