داش دیگه کف خون قاطی کردم تعریف نکن تا بازی برسه دستم میام باهم لایو بزنیم ببینم این همه بازی کردی چقدر موهات رو سفید کردی حسام جان من تا شنبه که بازی برسه گرگان:biggrin1: چه کنم از دست تو که من رو این جوری زجر میدی از نوع خوبش انمادم دلش نمیاد بشینه عین خر بازی کنه تموم بشه من اروم اروم میره که همچین حال بده
این یارو هلگاست رو کشتم بعد صورتش رو به دیوار بود این نور چشماش یه بازتابی به دیوار داد که نگو من که دیگه برام اثبات شد بهترین گرافیک کنسولی رو داریم میبینیم این بازی حجم بزرگی از آبجکتها و محیط بزرگی رو با گرافیک و فیزیک باورنکردنی به تصویر کشیده جدا قدرت غولی به اسم PS3 رو باید با این بازی فهمید
خوش به حالتون ... ما كه فعلا تو فاز درسيم.... فكر كنم رفت براي تابستون.......... لطفا يكي يه عكس از بازي بزاره -----فن بوی؟!من الان چند ساله برای این بازی منتظرم(ولی خوب اون اولا چون یک عکس دادن بیرون در حد نسخه 1 خیلی ناراحت شدم!)و باور کن تاامروز ظهر که نداشتم داشتم خود کشی میکردم!!:biggrin1:
برای هرگونه مولتی پلیر اماده میباشم!:biggrin1:
1500 تومن کمتر!:biggrin1:
اره نصب نمیشه.ولی لودینگ هاش خیلی طولانیه نسبت بازی های دیگه!خوش به حالتون ... ما كه فعلا تو فاز درسيم.... فكر كنم رفت براي تابستون.......... لطفا يكي يه عكس از بازي بزاره -----
خيلي جالبه كه اين بازي نصب هم نميشه اما اينقدر باحاله
قربان گفتم شماها از این عکس فیضی ببرید. پشتشونو نگاه کن هاگاستهای مرده خوب باید از گیم پلی باشه ولی کمی اونورتر صفحه که ما نمیبینیم:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygriدوست عزیز kawa-ps3 عکس رو کوچیک بذار.صفحه خیلی سنگینه.
بعدش گیم پلیه این؟!:biggrin1:
فن بوی؟!من الان چند ساله برای این بازی منتظرم(ولی خوب اون اولا چون یک عکس دادن بیرون در حد نسخه 1 خیلی ناراحت شدم!)و باور کن تاامروز ظهر که نداشتم داشتم خود کشی میکردم!!:biggrin1:
برای هرگونه مولتی پلیر اماده میباشم!:biggrin1:
1500 تومن کمتر!:biggrin1:
اره نصب نمیشه.ولی لودینگ هاش خیلی طولانیه نسبت بازی های دیگه!
ایشالله میخری بازی میکنی و معنی شاهکار رو میفهمی.
اسم شخصیتی که کنترلشو به دست میگیری sev هستخوشحالم كه بهترين بازي تاريخ رو پيدا كردي ..... اميدوارم هم داستانش قوي باشه و هم بشه با كاراكتراش رابطه برقرار كني(راستي اسم نقش اصلي چيه؟؟؟؟) اونوقت واقعا شاهكاره .
ولي مثل اينكه بر عكس خيلي از بازيهاي ديگه اين يكي شاهكاره.
لودينگها معمولا چقدر طول ميكشه؟؟؟؟؟