Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هیچوقت سونی بن نمیکنه چون شما خلافی انجام ندادید بازی رو اورجینال خریدید
چرا کرده. کسی رو سر بازی GTA IV چند وقت بن کرده بودن تاپیکش تو بازیسنتر هست. به هر شیوه و شکل شمایلی ( دزدی، زرنگ بازی، دَم کسی رو دیدن و ... ) که یک فرد بازی رو قبل از تاریخ عرضه جهانی بدست بیاره کار غیر قانونی و غیر اخلاقی انجام داده و اگر غیر از این بود سونی دربهای سرور بازی رو برای این دسته از افراد باز میگذاشت.

من خودم ID اولم بن شد ( nnnima ) هیچ کار خلافی هم نکرده بودم جز اینکه کلی هم پول خرج کرده بودم توی Store :biggrin1: تازه همیشه هم کدهای Beta Test و Demo ها ... واسم میومد .
یهو بن شدم هر چی هم email زدم هیچ فایده ای نداشت ، حتی نفهمیدم دلیلش چی بوده .

سلام دوستان

ببخشید من یه سوال در مورد بازی دارم ( تو این هفته میخوام بازی رو بگیرم )

که من به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم و اپدیتهای ps3 رو با خود بازی انجام میدم ( سعی میکنم که ریجن بازی با دستگاه یکی باشه که تا حالا مشکلی نداشتم ) ( ریجن دستگام j هست )

چون الان بازی killzone 2 نسخه uc هست میخواستم ببینم که اگه من نسخه uc رو بگیرم و در دستگاه بزارم اپدیتی که در بازی هست اجباری هست یا نه مستقیم میره تو بازی و کاری به اپدیت نداره ( یعنی اول پیغام اپدیت ازم نمیخواد و بازی رو اجرا میکنه)

و اخرین اپدیتی تو دستگاه هست 2.5 هست

سلام دوستان

ببخشید من یه سوال در مورد بازی دارم ( تو این هفته میخوام بازی رو بگیرم )

که من به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم و اپدیتهای ps3 رو با خود بازی انجام میدم ( سعی میکنم که ریجن بازی با دستگاه یکی باشه که تا حالا مشکلی نداشتم ) ( ریجن دستگام j هست )

چون الان بازی killzone 2 نسخه uc هست میخواستم ببینم که اگه من نسخه uc رو بگیرم و در دستگاه بزارم اپدیتی که در بازی هست اجباری هست یا نه مستقیم میره تو بازی و کاری به اپدیت نداره ( یعنی اول پیغام اپدیت ازم نمیخواد و بازی رو اجرا میکنه)

و اخرین اپدیتی تو دستگاه هست 2.5 هست
Update این بازی واسه همه ریجن ها 2.6 ـه واگر شما ریجن بازی با ریجن کنسول یکی باشه خیلی راحت انجام میده برات ( غیر ازاین رو نمیدونم ). Update های اجباری باشن یا نه نصب کردنشون ضرری نداره، داره؟
یه 3-4 روزه ریجن PAL بازی که ریخته تو بازار. ریجن J رو نمیدونم. ریجن UC که بصورت اتفاقی گیر میاد، شایدم نیاد :دی.

فکر نکنم مشکلی پیش بیاد :confused:
آخه من زمانی که متالگیر اومد گرفتم که ریجنش uc بود اما دستگاه خودم j هستش و خیلی راحت دیسگاهم آپدیت شد :biggrin1: توی ps3 چیزی بنام قفل منطقه وجود نداره :biggrin1:

فکر نکنم مشکلی پیش بیاد :confused:
آخه من زمانی که متالگیر اومد گرفتم که ریجنش uc بود اما دستگاه خودم j هستش و خیلی راحت دیسگاهم آپدیت شد :biggrin1: توی ps3 چیزی بنام قفل منطقه وجود نداره :biggrin1:
میشه آپدیت کرد اما امکان داره دستگاه قاط بزنه :d چند نفر هم قبلا اپدیت اشتباه ریختن این مشکل براشون پیش آمده ! پس پیشنهاد میشه آپدیت هم ریجن با کنسولتون باشه تا مشکلی پیدا نکنید! اونایی هم که dialup دارن میتونن یه فلش ببرن به یه کافی نت و از اونجا آپدیت دان کنن بریزن رو فلش و بعد از طریق فلش بریزن رو کنسول!

همه جا ديگه تقريباً دارن... همه مغازه ها.... حتی فروشنده ها تو اين انجمن هم دارنش!

کلا انقدر بازیش زیاد شده ..داره جواد میشه..بقالیه سر کوچم داره!!!!:cheesygri
شوخی کردم به اقایون بر نخوره.:-".منظورم اینکه مثل همه بازی های دیگه میشه راحت تهیه کرد...(گفتم شاید اینجوری جو خرید بازی اروم شه..شاید قیمتش اومد پایین تر:-":cheesygri)

در مورد اپدیت خیالتون راحت باشه .دستگاه من مدل هنگ کنگ هستش .ورژنم 2.50 بود اما این بازی 2.52 میخواست .ریجن بازی هم uk بود اما بدون هیچ مشکی اپدیت را انجام داد.تا الان من چند بار این کار را کردم و مشکلی هم پیش نیومده

در مورد اپدیت خیالتون راحت باشه .دستگاه من مدل هنگ کنگ هستش .ورژنم 2.50 بود اما این بازی 2.52 میخواست .ریجن بازی هم uk بود اما بدون هیچ مشکی اپدیت را انجام داد.تا الان من چند بار این کار را کردم و مشکلی هم پیش نیومده

update شدن که ميشه ولی پيشنهاد ميشه که با توجه به برخی از مشکلاتی که پيش امده ... مثلاً اگه رجين 2 هست... از بخش uk برن و update رو بگيرن.... اينطوری مطمئن تره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or