Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محدودیت پدر آدمو در میاره....
من بدبخت با محدودیت 3 گیگ ترانسفر:dچه کنم:((
یکی از بچه ها دانلود کرده بود تعریف کرد دلم آب شد...
تو همون تایپک دمو نوشته شده....
حالا نمیشد دمو ندن:evil:

سلام
من نسخه دمو رو بازی کردم
خیلی قشنگه حدود 15 دقیقه طول میکشه
نور پردازی با طراحی صورت شخصیت ها خیلی عالی کار شده
شیوه کاور گیری هم خیلی جالبه

دوست عزیز ربطی به دسگا نداره شما یه اکانت اروپا بساز از Store دانلود کن!

میدونم جاش نیست اینجا بپرسم ولی چجوری اکانت uk بسازم برا دانلود killzone 2 ؟ اخه اونجایی که میتونی ادرست رو تغیر بدی قسمت کشورش قلفه اگر جایی توضیح داده لطفا لینکشو بذارید. ممنون

میدونم جاش نیست اینجا بپرسم ولی چجوری اکانت uk بسازم برا دانلود killzone 2 ؟ اخه اونجایی که میتونی ادرست رو تغیر بدی قسمت کشورش قلفه اگر جایی توضیح داده لطفا لینکشو بذارید. ممنون
شما اوّل برو يک يوزر جديد بساز (Tab آخر)
بعد با اون يوزر جديد تو PSN Sign Up کن (کشورتو UK انتخاب کن)

سلام بازی واقعا جالبه دموش من رو بیشتر از قبل شوکه کرد واقعا هیچ بازی به زیبای این بازی تو شوتر های که تا الان اومده ندیدم نور پردازی واقعا شگفت انگیز کاور گیری بسیار جالب که واقعا در نوع خودش تک هستش تیر اندازی بسیار طبیعی کار شده انفجار های بسیار طبیعی تخریب پزیری زیبا در تمام بازی اما من واقعا دوست دارم بدونم بازی به این زیبای چقدر خرج رو دست سونی گزاشته اما واقعا سنگینی اسلحه احساس میشه نور پردازی واقعا سینمای که بعضی وقتا موقعی که داری ازجلوی زاویه نور رد میشی دیگه جلوت رو نمیبینی نور تو چشات میزنه واقعا من تا به حال بازی به این کیفیت ندیده بودم امید وارم بازی اصلی از این بهتر باشه که دیگه جای هیچ حرفی رو نیزاره در مورد بازی

سلام.
نمیدونم خبر دارید یا نه؟! دوستانی که دمو رو دارند:
یه اسلحه ی کالیبر بالا تو قسمت "Warehouse" (قسمت انباری) وجود داره ... اگه با همون اسلحه HeadShot کنین "سر مبارک" دشمنان کنده میشه!! :biggrin1: یه دشمنی هست طبقه ی بالا قرار داره و با همون اسلحه بصورت تک تیرانداز وار به شما شلیک میکنه ... اول یه جای مناسب کاور بگیرین بعد موقعی که سمت لبه ها اومد سریع بکشینش که به سمت پایین پرتاب بشه بعد همون موقع اسلحشو بردارین! "سر ترکوندن چه حالی میده :laughing:
عکس اون اسلحه:
2v19o9w.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or