Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
السلام علی قلب زینب الصبور ولسانها الشکور

این بازی باید بهترین بازی تا بحال ps3 باشه گرافیک عالی بازی فعلا رقیب نداره:cheesygri
killzone_2_frontcover_small_QSOCVNSqIh4NPw5.jpg

ایووول
اتفاقا یکی از فامیلامون امروز فردا میره دبی اگه برسه میگم برام بیاره:love:
فقط من تو اخبار شنیدم که میگفت یه مغازه اینکارو کرد! شما مطمئنی همه میفروشن؟
میشه بگی از کجای این دبی عزیز سفارش دادین؟

ای این که توی این تاپیک در مورد خود بازی بحث میشه نه در مورد خرید و فروشش.
بازیهای PS3 مثل 360 ارزون نیست و این نوع بحث ها باید باشه تا دوستان ببینن اولا کجا باید قیمت بهتری میده دوما با توجه به این که بازی زودتر اومده کجا دارن یا اینجا بحث کنن یا یه تاپیک جداگانه باز کنن;)

بازیهای PS3 مثل 360 ارزون نیست و این نوع بحث ها باید باشه تا دوستان ببینن اولا کجا باید قیمت بهتری میده دوما با توجه به این که بازی زودتر اومده کجا دارن یا اینجا بحث کنن یا یه تاپیک جداگانه باز کنن;)

سلام
کاملا درست
این دوستمون واقعا درست میگن یا باید تاپیک جداگانه داشته باشه باسه فروش بازیها که بسته شد البته کاربرا هم اشتباه داشتن (اما این اشتباها توی تاپیک تبادل بازی 360 هم خیلی پیش میاد ولی رسیدگی که اینجا هست اونجا نیست)

• Like
Reactions: MEHRDAD.F

دقیقا با حرف حسام موافقم .جالبه تو هر تاپیک که در مورد قیمت بازی و اینکه کجا بازی را اورده بحث میشه سریع مدیر بخش یا میاد پست را پاک میکنه یا تذکر میده که از این پست ها اینجا نباشه در صورتی که مطمئن هستم کسانی که ps3 دارند مهمترین مسئله براشون اینه که کجا بازی را زودتر اورده و چند میده
حالا برای اطلاع رسانی بگم که فروشگاه شادی دیروز 10 تا دونه اورده بود که تا 150 هزار هم بازار سیاه پیدا کرده بود

فکر میکنم حق با پدرام هست ها !

مهم: بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

دوستان گل لگد نمیکنم ها !!! لطفا اینجا پست ندین واسه پیدا کردن بازی لینک بازیهای موجود در بازار رو دادم!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
به به رکورد شکسته شد ! 15 روز زودتر از انتشار جهانی دوستان میتونید بازی رو داخل ایران تهیه کنید !
همین الان زنگ زدم کنج بازی رو داشت ! گفت یدونه دیگه مونده قیمت هم 95 ! بعدش به گفته ی اقای کنج شنبه باز هم شنبه میرسه دستشون که قیمت خیلی میاد پایینتر !!
به اینجا میگن ایران و به این میگن ایرانی !! بازی ارجینال هم 15 روز زودتر از کل دنیا میتونید بخرید ... !!! عجب :biggrin1:

کلا تو خاور میانه فروشنده‌ها قاطی کردند و بازی زودتر پخش کردند.
به هر حال اگر الان بازی رو بخرید تا روز 25 فوریه که سرورهای live بشن نمیتونید online بازی کنید.

پ.ن: تو دبی هم هست من به احتمال زیاد تو چند روز آینده می‌خرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or