Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
2v19o9w.jpg
طراحیش فوق العاده س!.

سلام
به جون خودم درجه یک بازیه خیلی باحاله به به .
من هرچی گشنم ندونستم برم بگیرم اخه راهی وجود نداره که برم ازش بگیرم.
ولی خدایش صدای انفجارهاش خیلی توپه به به .
من آرپیجی رو هم گرفتم اگه کسی بلد نیست بگه تا بهش بگم

اقا مثل اینکه بازی تو دبی street date broken شده و بعضی از فروشگاه ها زودتر دارن بازی را میفروشن اگه کسی اونوره یه امار بگیره ببینه حقیقت داره یا نه

این ویدئو پاک شده!
هر چند که از نوشته هاش معلوم بود تفنگ رگباره! و گفته بود از رو ماشین باید با دقت بپری یه لبه بری اون بالا!
حالا کدوم لبه خدا میدونه:cheesygri

این ویدئو پاک شده!
هر چند که از نوشته هاش معلوم بود تفنگ رگباره! و گفته بود از رو ماشین باید با دقت بپری یه لبه بری اون بالا!
حالا کدوم لبه خدا میدونه:cheesygri
مطمئن هستی برادر؟! همین الان چک کردم ... پاک نشده که!:biggrin1:
اولش وقتی اون نفر بر دومی فرود میاد باید سریع بپری روش! بعد وقتی داره میره بالا باید دوباره بپری همون جایی که یه هلگست داره با یه مسلسل سنگین همه جا رو تیر بارون میکنه ... هیچی دیگه اول از پشت دخلش رو میاری بعد با همون مسلسل یا رگبار یا هرچی که اسمشه! هرچی هلگست رو زمین هست رو آبکش میکنی :) .... حتما امتحانش کن :laughing:
یادم رفت بگم... خودم امتحان کردم 100% کار میکنه... وقتی سوار نفر بر میشی باید سریع بپری سمت همون جایی که گفتم وگرنه میمیری!

آخرین ویرایش:
واقعا با حال بود رفتم روی سد پریدم بالا پشتبوم ساختمون خیلی باحال بود واقعا که چقدر دقت تو ساخت بازی کردن و طبیعی درش اوردن که حتا پشتبومی که نمیشه دید رو طراحی کردن

اقا مثل اینکه بازی تو دبی street date broken شده و بعضی از فروشگاه ها زودتر دارن بازی را میفروشن اگه کسی اونوره یه امار بگیره ببینه حقیقت داره یا نه
بله حقیقت داره.
یه جا دیدم که یک نفر از جعبه ی بازیش عکس گرفته بود و گذاشته بود تو نت.

تو فروم ديگه هم دربارش بحث هست كه گرفتن دارن بازي ميكنن
اپديت :
الان كسايي دارن بازي ميكنن گفتن كه بازي نصب نداره
(ما تو كف اينكه چجوري بازي قوروت شده مونديم)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or