Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وقتی cod 5 تو ایران ممنوع باشه 100% KZ2 ممنوعه بهتره سفارش ندین چون نمیزارن دستت برسه همشو حاپولی میکنن
معمولا یک ماهی طول میکشه تا ار شاد بازیی رو ممنوع اعلام کنه پس بازیها خیلی راحت میرسه دستمون;)
در ضمن اگه از قوانین چیزی بدونید جنسی که از خارج فرستاده میشه و یا خریداری بشه قانون ایران شمالش نیست و نمیتونن بخاطر ممنوعیت ازت بگیرن! مگر اینکه بخوای از داخل ایران بخریش;)

720p هست. به دلیل زیر :
دقيقا نمي دونم ولي با اين همه سرو صداي گرافيك بعيد مي دونم 720 باشه!به احتمال زياد بايد 1080 باشه
بازی ای با این جزییات و گرافیک حقیقتآ نمیتونه با قدرت کنسولهای این نسل توی رزولوشن 1080p اجرا بشه.

Killzone 2 بازیه فوق بزرگی هست .
من خواستم دلیلهای خودم که از Killzone 2 خیلی خوشم اومده رو بگم که این تاپیک بهترین جا برای گفتنش بود .
گرافیک این بازی خیلی بالاست و خوبه .
داستان بازی هم میبرت تو حال وهوا سیاره های دیگه , جنگیدن در سیاره دیگه , حساب کن شما و یارات رفتید تو یه سیاره قریبه تک و تنها خودتون هستید باید بجنگید .
رنگبندی بازی که حالت سینماتیک داره یعنی رنگهای تیره زیاد توشن که به اسم و حال و هوای سیاره ای که توش هستیم می خوره .
رنگ لباس خودمون و دشمنامون خوبه , رنگ لباس دشمنانمون که خیلی عالیه ولی رنگ لباس خودمون اگر اون رنگ نارنجی که بالای لباسمون هست رو بردارن و رنگ لباسمون رو بیشتر طوسی کنن خیلی بهتر میشه .
طراحی کاراکترها هم خوبه , دشمنها که طراحی لباس و کاراکترشون عالیه , مال خودمون هم خوبه ولی میتونستن بهتر درست کنن .
من از گیم پلیش هم خیلی خوشم میاد احساس میکنم روان باشه راحت کار کنی شلیک کنی و حالت سلامتیش هم که بهترین حالته که اگر تیر خوردی بیای از میدون جنگ اینور و یه جایی وایسی که سلامتیت برگرده .
HUD اگر اشتباه نکرده باشم هم که نداره چه بهتر صفحه خالی و همش زیبایی بازی رو نگاه میکنی .
کلا اگر تو همه بازیها HUD نداشته باشه یعنی صفحه خالی باشه بهتره .
فقط یک مشکل که شخصیت اول و اولهای بازی رو بزرگ نکردن باید اینا هم مثل Gears Of War شخصیتهای قوی درست میکردن باهاشون ارتباط برقرار بکنی اسمشون رو راحت بدونی , حداقل باید هشت شخصیت رو بزرگ کنند یا میکردند .
خواستم چیزهایی که از Killzone 2 تو ذهنم بود بگم .
ممنون

Killzone2 Online Ranking

0000kz2-unlocks.png

نظر شما چیه؟ مثل CoD پرستیژ نداره و انگار زمان زیادی نمیبره برای های لول شدن:confused:

السلام علیک وعلی الارواح اللتی حلت بفنائک یاشهید الطف

بازیش عالیه فعلا گرافیکش بالاترینه :cheesygri:love: راستی تقریبا 10 روز که ساختش تموم شده ودارن تکثیر میکنن ممکنه بازیش قبل از عرضه جهانیش بیاد یعنی همون 27 همین برج؟ مثل بازی cod5 که تقریبا یه هفته مونده به عرضه بازیش در بازار بود؟

بازیش عالیه فعلا گرافیکش بالاترینه :cheesygri:love: راستی تقریبا 10 روز که ساختش تموم شده ودارن تکثیر میکنن ممکنه بازیش قبل از عرضه جهانیش بیاد یعنی همون 27 همین برج؟ مثل بازی cod5 که تقریبا یه هفته مونده به عرضه بازیش در بازار بود؟

من که شک دارم مطمئنا سازنده ها برای جلوگیری از سو ء استفاده حواسشون رو در این مورد خوب جمع می کنند هر چند که این بازی اون قدر طرفدار داره که خیلی ها به خاطره سود بیشتر دست به یه همچین کاری بزنن .;)

بهترین بازی میشه متمانا بهترین بازی تاریخ میشه
تا دیروز mgs4 اسطوره بازیها و بزرگترین خفنترین قوی ترین مهم ترین و ...ترین بازی تاریخ ایران جهان منظومه شمسی و... بود که الان این بازی رو دستش بلند شد واقعا باید افتخار کرد به این بازیها که همیشه با عرضه شدنشون بهترین بازی تاریخ میشن!lol

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or