Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درسته یه سال گذشت هیچ موقع بابت پولی که بابت این بازی دادم پشیمون نشدم.من یه مدت داشتم رو این فکر میکردم که نحوه گرفتن تمام اون ribon ها و مدالها رو جوری guerila طراحی کرده بود که بعد از اون واقعا تمام جوانب بازی دست آدم میومد البته بجز لیدربورد استثنایی این بازی حیف یه مدت بخاطر کار دست به ps3 نزدم.این آخر سال همه گرفتار زندگی هستن.

سلام اقا من killzone2 رو امشب خریدم mw2 هم دارم پایه بازی خفن راستی بچه ها داداشم دیونه بازی در اورده رفته xbox 360 ارجینال خریده حالا پشیمون شده کسی ps3 رو خاست با xbox 360 عوض کنه بگه کپی نشدست. اینم ایدیم sajad_mw2

من تا حالا این بازی رو روی 1080 بازی نکرده بودم.این لعنتی چرا انقدر گرافیکش اینجوریه:eek:از دیشب تا حالا رفتم تو کما:biggrin1:آخه قبلا که تو این مانیتور معمولیها بازی کرده بودم اصلا متوجه گرافیکش نمشیدم.ولی از دیشب که با کیفیت 1080 بازی کردم فکم کلا drop شد:biggrin1:

من تا حالا این بازی رو روی 1080 بازی نکرده بودم.این لعنتی چرا انقدر گرافیکش اینجوریه:eek:از دیشب تا حالا رفتم تو کما:biggrin1:آخه قبلا که تو این مانیتور معمولیها بازی کرده بودم اصلا متوجه گرافیکش نمشیدم.ولی از دیشب که با کیفیت 1080 بازی کردم فکم کلا drop شد:biggrin1:
شما چه رجیون از بازی رو دارید :confused: چون من رجیون 3 و روی 720p رو دارم وبرای من روی 1080 اجرا نمیشه.

برای اجرای رزولوشن بالا هر بازی باید از قسمت تنظیمات display
تیک رزو که میخواید چک کنید بقیه رو حذف کنید
از اونجای که رز native این بازی 1080i هستش واقعا کولاک میشه وقتی روی این رز بازی کنید
منم اولش روی 720p میرفتم بعدش که فهمیدم native بازی 1080i دوباره رفتم خیلی بهتر شد:cool:

فكر كنم مرحله آخر هستم
توي سالن بسته

اون آدمه كه مياد هي برق پرت ميكنه و مياد پيشم با يه چاقو منو ميكشه چيكار بايد بكنم ؟

گرافيك بازي در ps2 و ps3 قرق داره با هم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or