Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
منم بازي رو گرفتم آن لاين هم بازي ميكنم اما بازيش خيلي فللس . قبول داريد ؟؟؟
اصلا نميشه درستو حسابي بازي كرد من وقتي cod5 رو live بازي ميكردم خيلي بهتر بود يه جذابيت عجيبي داشت اما اين اصلا جالب نيست همه هي با راكت ميكوبن تو سر هم ديگه قبول دارين خيلي باحال نيست ؟؟؟؟ من در حال بازي كردنم خيلي lag دارم
بعضي وقت هاهم حريفم نميميره اون چيت زده ؟؟

سلام
منم بازي رو گرفتم آن لاين هم بازي ميكنم اما بازيش خيلي فللس . قبول داريد ؟؟؟
اصلا نميشه درستو حسابي بازي كرد من وقتي cod5 رو live بازي ميكردم خيلي بهتر بود يه جذابيت عجيبي داشت اما اين اصلا جالب نيست همه هي با راكت ميكوبن تو سر هم ديگه قبول دارين خيلي باحال نيست ؟؟؟؟ من در حال بازي كردنم خيلي lag دارم
بعضي وقت هاهم حريفم نميميره اون چيت زده ؟؟
سلام بيا به خودم مستقيم بگو عزيز دل بابا اصلا قبول ندارم چون شما در هنگام انلاين بازي كردن گيج ميشي و دليلش هم اين هست چون محيط بازي بزرگ هست و فكر كن مپي هست با 32 PLAYER از 32 نفر بيشتر نميشه و 32 نفر هستيد و انلاين بازي ميكنيد در اين حالت بازي شلوغ ميشه و از همه طرف نارنجك و راكت و تير بار توي سرت خالي ميشه و گيج ميشي كه من خيلي دوست دارم مپ 32 نفر باشيم و بازي كنيم دليل اينكه همه با راكت ميزنند اين هست كه RANK اون ها از تو زياد هست و اگر شما هم RANK زياد بشه ميري و راكت ميگيري و كلي چيز هاي ديگه كه اگه اون ها رو بگيري ميگي انلاين داره باحال تر ميشه و حالش ميبري و ميبيني كه هيجان بازي 100 چندان ميشه كه قابل توصيف نيست بله LAG كه من هم دارم ولي خيلي كم خيلي كم من با ADSL 128 بازي ميكنم و حالش رو ميبرم سعي كن يه ADSL درست و حسابي جور كني كه راحت بازي كني در ضمن بازي KILLOZNE 2انلاين خيلي عالي داره و ادم حال ميكنه

اتفاقا آنلاینش واقعا عالیه!!!من اول 10 روزی آنلاینش رو بازی کردم بعد نشستم بخش داستانیش رو رفتم :d

خوب شما نرو تو بازی هایی که راکت بازه!!!قبل از بازی میزنه چه کلاس هایی تو بازی باز یا بستست یا از چه اسلحه هایی میشه استفاده کرد!!
من اولش که نمیدونستم تو بازی ها که میرفتم معمولا همه rpg بر میداشتن ما هم مجبور میشدیم برداریم!ولی بعدا اطلاعات رو میدیدم و دیگه بازی های اینجوری رو نمیرفتم!!!
واقعا قسمت آنلاینش جذابه!!!
من آنلاین حرفه ای بازی نکردم!از آرش بپرس بهت میگه چه امکاناتی داره این بازی!

تفاقا آنلاینش واقعا عالیه!!!من اول 10 روزی آنلاینش رو بازی کردم بعد نشستم بخش داستانیش رو رفتم

خوب شما نرو تو بازی هایی که راکت بازه!!!قبل از بازی میزنه چه کلاس هایی تو بازی باز یا بستست یا از چه اسلحه هایی میشه استفاده کرد!!
من اولش که نمیدونستم تو بازی ها که میرفتم معمولا همه rpg بر میداشتن ما هم مجبور میشدیم برداریم!ولی بعدا اطلاعات رو میدیدم و دیگه بازی های اینجوری رو نمیرفتم!!!
واقعا قسمت آنلاینش جذابه!!!
من آنلاین حرفه ای بازی نکردم!از آرش بپرس بهت میگه چه امکاناتی داره این بازی!
منم همین جوری بازی رو رفتم
الانم دارم انلاین میرم کسی خواست بیاد با هم بریم.البته چون امتحانات شروع شده فکرنمیکنم برسم بیشتر از یه ساعت توی روز بازی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or