Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان ناراحت نشیدا ولی شما هایی که میگید آنلاین آنلاین !! چند مدت میخواید باز بکنید !؟
بازی تقریبا داره یک سال میشه اومده و تا اونجایی که من یادم هست خیلی ها مثل شما ها اومدن گفتن آنلاین ولی بعد یه مدت ...
من خودم هنوزم دارم بازی می کنم ولی هیچکدوم از دوستانم دیگه این بازی رو آنلاین بازی نمکنن !
(Add نکنیدا ;))

ولی بقول گفتنی باید اهل دل باشی:biggrin1: من که به شخصه دوتا بازی رو آنلاینش رو قبول دارم : 1. همین KZ2 و 2. BF:BC2

سلام
دوستان ناراحت نشیدا ولی شما هایی که میگید آنلاین آنلاین !! چند مدت میخواید باز بکنید !؟
بازی تقریبا داره یک سال میشه اومده و تا اونجایی که من یادم هست خیلی ها مثل شما ها اومدن گفتن آنلاین ولی بعد یه مدت ...
من خودم هنوزم دارم بازی می کنم ولی هیچکدوم از دوستانم دیگه این بازی رو آنلاین بازی نمکنن !
(Add نکنیدا ;))

ولی بقول گفتنی باید اهل دل باشی:biggrin1: من که به شخصه دوتا بازی رو آنلاینش رو قبول دارم : 1. همین KZ2 و 2. BF:BC2
نه اتفاقا این را نگو من تنها مشکلی که دارم فعلا اینترنته که اونم به زودی حل میشه به امید خدا :biggrin1:
من که صدردصد هستم هان :biggrin1::cool:

سلام
(Add نکنیدا ;))

امیر خان منم هستم
هر دو شو :biggrin1:
فقط باید خبرم کنی چون من هر وقت on می شم شما نیستی

سلام
(Add نکنیدا ;))

منم که یه هفته هست هر روز هستم امیر.:biggrin1: با هم بازی میکنیم:biggrin1:

کسی میتونه به psn وصل شه؟ من پینگم الان 200 هست اما نمیتونم کلا sign in کنم. عصری کانکت میشدم اما تو لایو کیلزوم نمیتونستم برم! مگه تو این جریانات اینا رو هم میبندن؟

ببخشید کسی هست که DLC های این بازی رو داغنلود کرده باشه؟منظورم اون 6 تا مپ هست من دانلود کردم و میتونم مثلا خودم برم توی مپ و با BOT ساختگی بازی کنم ولی موقع انلاین زدن این مپ ها مشک دارم اینکه کسی رو پیدا نمیکنه میزنه NO FIND GAME چرا؟!؟!

ببخشید کسی هست که DLC های این بازی رو داغنلود کرده باشه؟منظورم اون 6 تا مپ هست من دانلود کردم و میتونم مثلا خودم برم توی مپ و با BOT ساختگی بازی کنم ولی موقع انلاین زدن این مپ ها مشک دارم اینکه کسی رو پیدا نمیکنه میزنه NO FIND GAME چرا؟!؟!
سلام
مشکلی نیست، کسانی که DLC رو خریدن کم هستن و الان هم که خلوت شده. اون No Game Found هم میگه که Room ـی پیدا نشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or