Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من همین امروز ps3 و این بازی رو گرفتم. به غیر از گرافیک که فک میندازه پائین شدیدا با کنترل مشکل داشتم چون عادت کردم به کنترل شوترها با کنترلر 360 ! حالا بریم ببینیم چی میشه. یه خورده حرفه ای بشم میام آنلاین:biggrin1: الان بیام همه بهم میخندن:biggrin1:

• Like
Reactions: Sega_genesis
من همین امروز ps3 و این بازی رو گرفتم. به غیر از گرافیک که فک میندازه پائین شدیدا با کنترل مشکل داشتم چون عادت کردم به کنترل شوترها با کنترلر 360 ! حالا بریم ببینیم چی میشه. یه خورده حرفه ای بشم میام آنلاین:biggrin1: الان بیام همه بهم میخندن:biggrin1:

شما يكم تو تنظيمات كنترل دستكاري و باب ميل خودت تنظيم كني خيلي راحت تر بازي ميكني

• Like
من خیلی کم وقت میکنم اینو بازیش کنم، به خاطر همین زیاد جلو نرفتم ولی چند تا سوال دارم...
اول اینکه به نظر من کنترل بازی کمی لگ داره. داره؟ یا من خیلی حساسم؟ دوم لودینگ های بازی. بعضی اوقات (بخصوص اوایل بازی) لودینگ بازی باعث توقف یکی دو ثانیه ای میشه. مشکل از دیسک منه یا کلا اینطوریه؟ آپدیتی چیزی برای اینا هست یا نه؟
سوم اینکه توی Kz هم کاورگیری بود؟ اصلا کسی Kz رو بازی کرده؟ اگر آره (چهارم) یه خلاصه از ماجراش بگه تا بیشتر از داستان دستیگرمون بشه.
امیدوارم یکی باشه اینجا سر بزنه جواب بده:smile:

1-سبکش رئالیسیک ـه :دی

2-مال همس

3-نه نبود

4-شما رفتید هلگان جنگ ویزاری رو بگیرید :دی
به این میگن مختصر و مختصر:biggrin1:
سپاس
ولی سوال اول رو قانع نشدم.
کنترل بازی یک جورایی سنگینه, Realistic یا واقع گرا! البته فکر کنم برای مشکل لگ پچ عرضه شده باشه از طرف سونی!
thank u 2

آخرین ویرایش:
به این میگن مختصر و مختصر:biggrin1:
سپاس
ولی سوال اول رو قانع نشدم.

thank u 2
یکی از مشخصه های کیلزون اینه که شما وزن اسلحه و قدم های کارکتر رو کاملا احساس میکنید . مثل Modern Camper آبپاش بدست با سرعت نور در مپ نمیشه دوید .

یکی از مشخصه های کیلزون اینه که شما وزن اسلحه و قدم های کارکتر رو کاملا احساس میکنید . مثل Modern Camper آبپاش بدست با سرعت نور در مپ نمیشه دوید .
و لگد اسلحه بسیار طبیعیِ تو بازی...یعنی نمیشه الله بختکی یه خشاب خالی کرد رو یه نفر چون لگد اسلحه اذیت میکنه،و باید یکم یکم تیر بزنی که راحت بزنی به هدف که من خیلی با اینش حال میکردم:x

یه نکته ی جالب دیگه هم تو رئال بودن بازی اسنایپشه که به قدری فوق العاده اس که تشتک آدم می پره :biggrin1: در حالی که تو اکثر بازی ها از زدن یه دکمه برای حبس نفس کاراکتر استفاده شده ! تو K2 این سیستم حذف شده و sixaxis جایگزینش شده ! یعنی وقتی روی زوم بالا می خواهید هد شات کنید یا دقیق شلیک کنید باید خیلی دقت کنید چون با کوچکترین لرزش دست , تیر فِرت :biggrin1: خیلی واقعی تر میشه وقتی که یکی دو ثانیه ای لحظه ی زدن تیر واقعا آدم نفسش رو حبس کنه ! که اونوقت اون چند سانت لرزش دست ناشی از بازدم متوقف میشه ! :biggrin1: خلاصه سیستم خیلی جالبیه :biggrin1:

• Like
سلام ...
این بازی اولین تجربه بازی من روی پلی 3 هستش...
گرافیک بازی خوب هست اما تکسچرها و بافت های بازی درحد قابل قبولی نیستند . کنترل بازی بسیار بد است ... لگد اسلحه ها بسیار زیاد است . لودینگ های مضخرف و زیاد در طول بازی بسیار اعصاب خرد کن هستند . فریم بازی به زور به 30 میرسد . به هر حال کنسول است و تکنولوژی 5 سال پیش . رو هم رفته خوبه . ارزش30 هزار تومن رو داشت. البته بسیار کوتاه بود .
کلا کار 8 ساعت بود!

• Like
سلام ...

گرافیک بازی خوب هست اما تکسچرها و بافت های بازی درحد قابل قبولی نیستند . کنترل بازی بسیار بد است ... لگد اسلحه ها بسیار زیاد است . لودینگ های مضخرف و زیاد در طول بازی بسیار اعصاب خرد کن هستند . فریم بازی به زور به 30 میرسد . به هر حال کنسول است و تکنولوژی 5 سال پیش . رو هم رفته خوبه . ارزش30 هزار تومن رو داشت. البته بسیار کوتاه بود .
کلا کار 8 ساعت بود!
نمیدونم این فنای pc چرا همه جا سرو کلشون پیدا میشه
شما برو با همون بازی ها حال کن که به جای اسلحه آدم حس میکنه تخته چوب دستش گرفته
لگد اسلحه جزو نقاط قوت های بازی اونوقت شما میگی ...

نمیدونم این فنای pc چرا همه جا سرو کلشون پیدا میشه
شما برو با همون بازی ها حال کن که به جای اسلحه آدم حس میکنه تخته چوب دستش گرفته
لگد اسلحه جزو نقاط قوت های بازی اونوقت شما میگی ...
/:)جالب بود یکی میومد جواب اینو بده خدا وکیلی کدوم بازی پی سی در حد کیل زونه:-/

• Like
سلام ...
کلا کار 8 ساعت بود!
اول lllooooooooooooooooooooollll
سپس:
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))
دیگه من نمیدونم وقتی همه از کنترل گیرا و ذاب بازی حرف میزنن چطور شما میگی بده؟

• Like
سلام ...
کلا کار 8 ساعت بود!
لگد اسلحه و ... رو دوستان توضیح دادن. ولی اگه شما دارین گرافیک و تکسچر ها رو با عناوینی مثل crysis اونم روی یه High end PC مقایسه می کنید ! اولا مشکل از مقایسه ـتونه ! چون هیچ کس یه سیستم به روز رو با یه کنسول که تا سالها یک سیستم رو روی خودش داره مقایسه نمی کنه !(خودتون فک کنید با یه کارت 7600 و یه رم 512 شاید حتی منوی استارت کرایسیس هم بالا نیاد ولی K2 داره پردازش میشه !) چون این بازی الان روی کنسولها در سبک خودش از لحاظ گرافیکی حرف اول رو می زنه ! دوما الان تازه 3 سال ونیم از عمر این کنسول می گذره ! چه جوری تکنولوژی 5 سال پیش ؟ (17 نوامبر 2006 )
سوما اگه فکر می کنید با پرداخت فقط 30 هزار تومن اونم در حالی که بیش از 1 سال از عرضه ی این بازی گذشته پولتون هدر رفته می تونید به این توجه کنید ! واسه گیم اسپاته اگه معنیشو نمی دونید روش کلیک کنید.

بازی بیش تر از پولی که براش می پردازید ارزش داره.تازه این واسه وقتیه که قیمت بازی 60 $ بود نه مثل الان 30 $

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or