Francis Drake
کاربر سایت
ببخشید قضیه این کد چیه؟سلام..
من اگه یه KZ2 بگیرم که کد آنلاین نداشته باشه می تونم آنلاین بازی کنم یا نه؟! کدش رو میشه از جایی خرید؟! اگه میشه قیمتش چند هست؟!
والا من هم نمیدونم.. چند جا دیدم بچه ها خواستن بازی رو بخرن بعد پرسیدن که کد آنلاینش استفاده شده یا نه؟!ببخشید قضیه این کد چیه؟
فکر کنم برای PSN بوده که بتونی چیزی دانلود کنی و یا مثل کارت PSN بوده!!والا من هم نمیدونم.. چند جا دیدم بچه ها خواستن بازی رو بخرن بعد پرسیدن که کد آنلاینش استفاده شده یا نه؟!
اره توی یه قصرهبه احتمال زياد اخر بازي و توي اون سالن قصر امپراطور ويزاري بزرگ رو مي گي
اون جا بايد همين طوري بكشي شايد بيشتر از 10 دقيقه هم طول بكشه بعد يه مدت پله ها در هاشون باز مي شه برو طبقه دوم و در اخر هم كه كلنل رادك عزيز مياد
بابا نه به اون همه مرحله که هیچی نبود این یه تیکه خیلی سخته از دو طرف میان یهو میزنن داغون میشه ادمخوب بايد تلاش بكني :d
تازه به كلنل مائل رادك هنوز نرسيدي :d
ممنون از دوتاتوناصلا نباید اون پایین بمونی باید سعی کنی بری طبقه بالا ولی وقتی به كلنل مائل رادك رسیدی اون موقع باید حتما تو سالن باهاش مبارزه کنی..
بعد از نزدیک یک دقیقه که از درگیری با سربازهای هلگاست دو تا در در سمت راست و چپ باز میشه که باید از پله ها بالا بری دقیقا وسط تالار .ممنون از دوتاتون
منم فکر میکردم باید برم بالا چون پایین هرچی میکشم باز میان اما نمیشه رفت بالا
راهی داره؟
وسط تالار که چیزی نیست چنجا برای اصلحه هستشبعد از نزدیک یک دقیقه که از درگیری با سربازهای هلگاست دو تا در در سمت راست و چپ باز میشه که باید از پله ها بالا بری دقیقا وسط تالار .