Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من اون قسمتی که تویه یه مکانه که وسطش یه مجسمش و یدونه ار او یاروها اون ته وایساده بهشم تیر میزنی غیب میشه همون اخراش خیلی سخته میشه راهنمایی کنید؟:((
اگه همه هلگاست ها رو کشتی و فقط رادک مونده که راهنمایی نمی خواد ! باید رادک هم بکشی ! ولی اگه هلگاست ها هنوز هستن به رادک کار نداشته باش . بقیه رو از بین ببر . بعد در های وسط راهرو باز می شه سریع از پله ها برو طبقه بالا ، اونجا هم یه سری هلگاست هستن از بین ببر ، تا نهایتا رادک بمونه و اونموقع باید بکشیش ! سخت ترین قسمت بازی دقیقا همین قسمت هست و نمی دونم روی چه درجه سختی داری بازی می کنی ! ولی رو elite من خون جگر خوردم تا تونستم این قسمت رو رد کنم !

• Like
Reactions: Sega_genesis
سلام
در جایی که یه غول می یاد یه اسلحه دستش هست و برق بهت می زنه باید چیکار کنم می کشدم از بالای سر غول هم یه چیزهایی رد میشه که با تیر میزنمش می افته روی سر غوله یه کم بی حال میشه ولی دوباره جون می گیره
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

سلام
در جایی که یه غول می یاد یه اسلحه دستش هست و برق بهت می زنه باید چیکار کنم می کشدم از بالای سر غول هم یه چیزهایی رد میشه که با تیر میزنمش می افته روی سر غوله یه کم بی حال میشه ولی دوباره جون می گیره
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

سلام
نارنجک بنداز زیر پاش بعد گیج میشه میشینه رویه زمین.سریع برو پشت سرش سه تا کپسول کوچیک پشت کمرشه اونا رو بزنی میمیره

سلام
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

البته لازم هم نيست نارنجك بندازي ! كافيه به سرش شليك كني تا گيج بشه و برگرده و كپسول هارو بزني

سلام
من یه جایی هستم توی یک راهرو طبقه پایین که ظاهرا میگه برو طبقه بالا یک نفر کمکی هم دارم می رم طبقه بالا اون ته یه تفنگ دوربین دار هم هست بر می دارم ولی خیلی کشتن سخت شده و هر کاری م یکنم اینجا می میرم چیکار باس بکنم تازه وقتی یه تعداد رو پایین می کشم تازه یه دسته دیگه راه می افته می یاد

سلام من یه جایی هستم توی یک راهرو طبقه پایین که ظاهرا میگه برو طبقه بالا یک نفر کمکی هم دارم می رم طبقه بالا اون ته یه تفنگ دوربین دار هم هست بر می دارم ولی خیلی کشتن سخت شده و هر کاری م یکنم اینجا می میرم چیکار باس بکنم تازه وقتی یه تعداد رو پایین می کشم تازه یه دسته دیگه راه می افته می یاد
یه عکس بزار یادم نیست کجا رو میگی

اهان همون جایی که دوستان دیگه هم اشاره کردند وسط سالن یه مجسمه هست همینطور مثل مور و ملخ می ریزن سرم
چند تا پست بالاتر واسه اون یکی دوستمون توضیح دادم که تو این قسمت باید چیکار کنی . سعی کن وقتی رفتی طبقه بالا سریع اسلحه نارنچک اناز رو برداری چون می تونی باهاش چند تا هلگان رو همزمان بکشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or